Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 79 sonuç

Konu: Türkiye ligi için böyle bir kural var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ewet arkadaşlar war ööle bişe bende bliorm 17 yaşında yıldızlar flan war ama alamıorm bi uyarı werio teklif yapamıosn ama yanlızca brezilyalılarda war bu olay

Arkadaşlar Brezilya da böyle bi kural var.Oyuncu 18 ine gelmeden alamıyosun.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

abicim bu kural türkiye'nin değil,tüm avrupa ülkelerinin falan kuralı.İster cska'yı,ister palermo'yu,ister paris'i al brezilya u18 oyuncularına transfer yapamazsın.18 ini geçmiş olması gerekir.Saygılarımla..........
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

zatne bizde sadece türkiyede gecerli demedikki avrupada adamlar özel olarak türkiyeye gıcık mı ka***ak

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Brezilya federasyonu kendi ülkelerinin takımlarında oynayan ve altyapıda yetişen gençlerin başka uyruğa sahip olmamaları için bu uygulamayı geliştirmişler. Yani Brezilya 19 ve 21 yaşaltına çağrılan oyuncuların hepsi başka uyruğa sahip olduklarında o ülkelerin milli takımlarında forma giyemeyecek. Mesela Kuranyi ve Deco örneğini verebilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

böyle bir kural var

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

maalesef kural var

öyle bi kural varsa bilmiyorum ama dikkat edin bazen kerlon gibi oyuncular portekiz kulüplerine gidio mesela bnde genellikle kerlon u sporting lizbon alıo

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

evet ya bana da olmuştu kerlon muydu neydi birini almaya çalışıyordum yaşı 17 idi ve böyle bir yazı çıkmıştı çok garip

Çok genç kaç yaşında 15 16 yaşında alamassın tabii...

oyunun hatası bence bu çünü sadece brezilyadaki oyuncualrda bu kural war

birezilyada 18 yaşından küçük oyuncu alınmıyor çünkü bunlar ülke dışına çıkamıyorlar

brezilya dan oyuncuları on sekiz yaşını doldurmadan alamıyosun kerlonu bi sene sonra alabilyosun böyle bi kural var brezilyada

BeNDE MeR@K EDİYoRum NİE OlMUYo

yanılmıosam brezılya yıldızlarının dıer ulkelerın mıllı takımlarında forma gıyme ıhtımallerını engellemek ve harac mezat transferı engellemek adına yapmıstı.
    cunku afrıkalıların cogu avrupada oynama sebebı 18 yasından genc gelmelerı ve vatandaslık almaları. arjantın az kaldı messıyı ıspanayaya kaptırıcaktı bu yuzden

kerlonu alamadım bu kuralla bende.
    zaten baskasını da almam

abi bu oyun cok gelismis ya

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

Ya bu saçmalık ben çok aldım yaa...17 yaşında...Bu sadece o oyuncuya has olmasın ne bilim ya da şöyle olma ihtimali var..Bencede böyle nasıl cm 2003-2004 de ilk sene 8 yabancı vardı Türkiyede yaa ikinci sene kural değişti 6 ya indi bu da öyle bir şey olabilir sora çıkacak kural işlenmiştir..Zamanıda gelince uygulanmıştır...

abiler bu 18 yaşından küçükler brezilya kurallareına göre tarnsfer olamıyor..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar sorun çözüldü :
    Brezilya federasyonu 18 yaş altı oyuncularını yuvadan uçurtmayıp onları bir bakıma kontrol altında tutuyor . Yni oyun hatası falan değil sadece breilya ya özgü .Teşekkür ederim .

brezilyadan 18 yasından önce adam alamıon

öyle bir kural var mı bilmiorum.ama önceden de dediğim gibi o oyuncular portekiz'e gidiyolar.

Quote Originally Posted by bortecine
    Arkadaşlar sorun çözüldü :
    Brezilya federasyonu 18 yaş altı oyuncularını yuvadan uçurtmayıp onları bir bakıma kontrol altında tutuyor . Yni oyun hatası falan değil sadece breilya ya özgü .Teşekkür ederim .

yaw kaç kişi açıklamış bak bortecinede açıklamış hala soruyosunuz

brezilyada 18 yaş altı futbolcuların dış ülkelere satılması yasaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

türkiyede yok bildiğimj kadarıyla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bu kural Bütün Avrupa' yı kapsamaktadır sadece Portekiz liginde sanırım bu kural geçersiz

Yani Türkiye dahil bütün Avrupa
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2005
    Yer
    afyonkarahisar

Default ?

peki öyle ise niye bu kural sadece barazilyada isliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

brezilya'dan 18 yaşının altındaki oyuncular 18 yaşına girene kadar dış ülkelere gidemiyor örneğin oyunu açtığınızda kerlonu hemen transfer edemezsin 18 ine girmesini beklersin ayrıca bu sadece brezilya'ya özgü bir kuraldır
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907
    türkiyede yok bildiğimj kadarıyla

olayın türkiye ile alakası yok

portekiz ve abd dısında kimse brezilya 18 yas altından adam alamıo ...

Quote Originally Posted by backstreetboy30
    peki öyle ise niye bu kural sadece barazilyada isliyor
    çünkü bu kuralı brezilya federasyonu koymus türkiyede yapsa türkiyede de olmaz ama adamlar futbolcuları koruyolar 18 yasında yıldız oluo zengin oluo bizde 15 yasında yıldız adayı beleşe büyük klüplere gidio... bölece türk klüpleri yerinde sayıyo

doğru söylüyosun kardeş bende alamıyorum bu brezilyanın 1 özelliği olabilir yada güney amerkanın malesef genç oyuncu alamazsın brezilyadan

Nesil
    2006
    Yer
    turksportal dan

arkadaşım senin o oyuncuyu alabilmen için o adamın genç takımda milli olması lazım mesela bende kerlon la yaşadığım sorun gibi bende hala kerlonu alamıyorum sezon bitti

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri