1 ile 30 arası toplam 1294 sonuç

Konu: Part III: Bebeler Milli Takımda | Türkiye | 6.Sezon

Hybrid View

Merhabalar, çok sağlam gidiyorsun, öncelikle tebrik etmek isterim. Emre Can, Koray Günter gibi oyuncuların gelme ihtimali var mıdır? 3-4 sene içerisinde çok gelişim gösteriyorlar.

Ayrıca Türkiye Süper Ligi'nin popülerlik durumu nedir? Ben de epey düşüyor 2-3 yıl içinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Merhabalar, çok sağlam gidiyorsun, öncelikle tebrik etmek isterim. Emre Can, Koray Günter gibi oyuncuların gelme ihtimali var mıdır? 3-4 sene içerisinde çok gelişim gösteriyorlar.

Ayrıca Türkiye Süper Ligi'nin popülerlik durumu nedir? Ben de epey düşüyor 2-3 yıl içinde.
    Teşekkürler, Emre'nin Bayern'le sözleşmesi var ancak sezon sonuna kadar Aue takımında kiralık. Koray ise Dortmund A takımına yükselmiş durumunda ancak pek forma şansı bulamıyorum. Belki sezon sonunda Emre'yi kiralama şansımız olabilir ama bonservisini alabilir miyiz ? Bilmiyorum.

Süper Lig 2 sıra gerilemiş durumda, 14.sırada Mart ayında Avrupa'da devam etmeyi garantileyen bir biz bir de Galatasaray var. Diğer kulüplerin Avrupa'dan elde edeceği ekstra itibar puanı olmayacağından Lig itibarı sezon sonunda yine aynı seviyelerde olacaktır. Kulüp itibarı ise Galatasaray, Fenerbahçe,Trabzonspor ve Bursaspor'un ardından 5.sırada. Beşiktaş'ı geçmiş bulunuyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri