Fenerbahçe'nin oynadığı futbola defansif, şans diyenler olmuş ama son yıllarda Barca dışında Avrupa kupalarını kazanan takımları gözünüzün önüne getirin. Hangi kazanan takım öyle ahım şahım futbol oynayarak kazandı ki. Belli bir seviyeye gelmiş hiç bir hoca topu rakibe kolay kolay vermez. Fenerbahçe bu kupada istediğinde kompakt bir halde oynadı, istediğinde de topu rakibe vermesini bildi. Bu iki strateji'yi çok iyi uyguladı. Bir tek ikinci Plzen maçının son yarım saati dışında bu kupada Fenerbahçe her maç istediğini sahaya yansıttı diye düşünüyorum. 2010'da Manu final oynarken, geçen sene Atletico ve Chelsea kupaları kazanırken hep sonuç futbolunu oynadılar. Hucum futbolu dilenciliği yapmaya hiç gerek yok. İzlediğim Fenerbahçe bu kupada çok doğru oynayarak buralara geldi. Aykut Kocaman'ın takımı bu işte. Tek tek bakıldığında oyunculara hepsi görev adamı. Gündüz bir yazı okumuştum bununla ilgili bulsaydım ekleyecektim. İşin transfer kısmını çok iyi becerebilen Kocaman taktik kısmını da aştı, seviye atlamak üzere. Sezon sonu üç kupa birden kazansalar hiç şaşırmam. Bana göre Fenerbahçe Avrupa'nın en formda 5,6 takımından biri şu an. İkinci yarıdaki çıkışları o 18'de 17 yaptıkları sezondan daha iyi durumda.

Herkes Basel, Chelsea arasında gidip geliyor. Bence Benfica'yı çekecek.