Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
1 ile 30 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Hybrid View

Default bu nedir ya

arkadaşlar tekrar merhaba bjk ile 3.sezonu bitirdim 4. sezona başlıayacam kalemde volkan babacan ve polat keser var ikiside milli takıma çağırıldı 3. kalecim yıldırım diye bir çocuk 16 yaşında mecburen 6 hafta bu çocukla oynadım diğer kaleciler under-21 milli takımında hadi tamam idare ederim dedim takım yine yürüdü şampiyonlar ligine kaldım ordada iyi gittim ligde oldu 10 hafta bir maç eksikle 2.yim yalnız sinirimi bozan bir şey var polat keser adlı kalecim bir geçen sene harikalar yarattı adam özellikler çostu adam milli takım kampından bir geldi özellikler yerlerde 4 haftadır antremanda adamın özellikler bir türlü eski haline gelmiyor bu neden olabilir ve bu adam eski haline nasıl gelir önerileriniz ve yardımlarınızı bekliyorum

Kardeş tam biliemicem ama antrenmandan olabilir.Benim adamlarım da gidiyo milli takıma ama özellikleri düşmüyo

Nesil
    2006

bak iş yükünü konrtol et aga eğer iş yükü ağırsa onu biraz ortaya normale çek sonra adamı maçlarda oynat sürekli geri gelir güçleri bence bende beşiktaşta oynuorum polat keser ve espen kalecilerim kolay gele

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

vallaha bende adam sakatlanınca özellikleri çok pis düşüyordu.1-2 maç oynayınca eski haline geldi.Emre Belözoğlu'nun tüm özelliklei enaz 2 br düşmüştü,pynattım iileşince düzeldi.....Sende sürekli oynatmışsın ama bilemiyorum.Arkadaşların dediklerini uygula bi...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Güzel Bi Anteerenman Yap İş Yüküü Çook ağır Yapma Ben Öyle yaptım geçti bende

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

doğru antrenmanın rolü çok büyük.Ama sakatlanma riski çok yüksek.Sen yinede risk al bence.Ama dediğim gibi ben hiçbişi yapmadım sadece oynattım ve adamın özellikleri düzeldi
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Antrenman programında bir kayma olmuş olabilir. Milli takımla ilgili olma olasılığı çok düşük bence...

Mesaj Yetkileri