Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 37 arası toplam 37 sonuç

Konu: Pas Dağıtan Stoper

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    hector morenoya bak satılık listesindemi 8 10 milyona düşüyor bazen en olmadı dmc den kır bitane
    Süper adam da işte maliyeti sıkıntılı =))

Edu Dracena'yı aldım 350K'ya

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

efe'yi soran arkadaş ben efe'yi oynattım, daha doğrusu oynatamadım. Sağolsun sabah akşam sakatlandı. Kiraladım ordada sakatlandı. Hep 3 ay sakatlanıyor. Standartı var. O yönden çok istikrarlı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    2. sezonda fenere rahat alabiliyorsun hocam en azından patchten önce geliyordu patchten sonra pek oynamadım açıkçası
    Patchten sonra bu tarz adamları getirmek gerçekten zor oldu, ya da bana denk geliyor. Fiyat konusunda her türlü hallediyorsun ama bütün büyük kulüpler aç gibi atlıyor ve bana fırsat vermiyor. Şu an oyuncu ikna etmek gerçekten çok zor. 4. senemdeyim ve Belhanda, İsco, Gaston Ramirez gibi adamların hepsi satılık listesinde ama teklif bile yapamıyorum. Başka bir arkadaş manajeri seni sevmiyordur demişti baktım ama öyle bir durum da yok. Hatta Belhanda'nın manajeri aynı zamanda Sow'un da manajeriymiş hatta adamın tek favori personeliyim ama oyuncular benim yüzüme bile bakmıyor. Aynı şekilde Ömer Toprak ve Serdar Taşçı gibi adamları da ikna edemedim. Hepsini geçtim Sercan Sararer bile bi havalarda görsen sanki Messi .

Nesil
    2009
    Yer
    Sakarya

Bende Sivok çok iyi oynuyor 7.50 ortalamayla falan..Yalnız bi ara sivok sakattı Fernandesi oynatmaya başladım orda adam 8.00in altına düşmüyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    efe'yi soran arkadaş ben efe'yi oynattım, daha doğrusu oynatamadım. Sağolsun sabah akşam sakatlandı. Kiraladım ordada sakatlandı. Hep 3 ay sakatlanıyor. Standartı var. O yönden çok istikrarlı
    Oyun şanssızlığı olmuş veya klasik sakatlık buglarından biri sana vurmuş
    Efe'nin potansiyelini fena yapmadık , ben 2 sezon oynattım milli takıma seçildi 2.5 milyon euro civarına çıktı fiyatı. Bayağı iyi bir adam oldu. Farklı oyunlarda oynatan varsa ne durumda merak etmiştim.

Ben Efe'yi Bursaspor'a transfer olacak diye biliyordum, Buca'da kalmış. Oyunda iyi oyuncu, Süper Lig'i kaldırıyor. Pas dağıtan olarak pek verim alınamayabilir ama iyi bir limited stoper.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri