Edu Dracena'yı aldım 350K'ya![]()
efe'yi soran arkadaş ben efe'yi oynattım, daha doğrusu oynatamadım. Sağolsun sabah akşam sakatlandı. Kiraladım ordada sakatlandı. Hep 3 ay sakatlanıyor. Standartı var. O yönden çok istikrarlı![]()
Patchten sonra bu tarz adamları getirmek gerçekten zor oldu, ya da bana denk geliyor. Fiyat konusunda her türlü hallediyorsun ama bütün büyük kulüpler aç gibi atlıyor ve bana fırsat vermiyor. Şu an oyuncu ikna etmek gerçekten çok zor. 4. senemdeyim ve Belhanda, İsco, Gaston Ramirez gibi adamların hepsi satılık listesinde ama teklif bile yapamıyorum. Başka bir arkadaş manajeri seni sevmiyordur demişti baktım ama öyle bir durum da yok. Hatta Belhanda'nın manajeri aynı zamanda Sow'un da manajeriymiş hatta adamın tek favori personeliyim ama oyuncular benim yüzüme bile bakmıyor. Aynı şekilde Ömer Toprak ve Serdar Taşçı gibi adamları da ikna edemedim. Hepsini geçtim Sercan Sararer bile bi havalarda görsen sanki Messi.
Bende Sivok çok iyi oynuyor 7.50 ortalamayla falan..Yalnız bi ara sivok sakattı Fernandesi oynatmaya başladım orda adam 8.00in altına düşmüyor..![]()
Oyun şanssızlığı olmuş veya klasik sakatlık buglarından biri sana vurmuş![]()
Efe'nin potansiyelini fena yapmadık , ben 2 sezon oynattım milli takıma seçildi 2.5 milyon euro civarına çıktı fiyatı. Bayağı iyi bir adam oldu. Farklı oyunlarda oynatan varsa ne durumda merak etmiştim.
Ben Efe'yi Bursaspor'a transfer olacak diye biliyordum, Buca'da kalmış. Oyunda iyi oyuncu, Süper Lig'i kaldırıyor. Pas dağıtan olarak pek verim alınamayabilir ama iyi bir limited stoper.