Sayfa 14 / 39 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Quote Originally Posted by byariff View Post
    iste turk futbolunu yonetenlerden yine utanç verici hareketler lua lua 2 maç aliyor ve durmadan kufur eden adama ceza vermiyorlar.
    Her yerde çifte standard ya bu federasyon gerçekten olağanüstü berbat.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bulent uygun gaziantepde hayirli olsun

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Lua Lua'nın cezası 1 yıl ertelenmiş. Verilen cezaya şaşırmıştım ama bu karara şaşırmadım. Mevcut federasyon zıvanadan çıktı artık. Verilen ceza nasıl bir yıl ertelenebilir yahu. Birde açıklaması var ki 10 sayfa oku oku bitmez Kafa karışıklığı için uzatabildikleri kadar uzatmışlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kafa atmak 2 maç mı artık ? Bilelim de .. Ertelenme olayına girmiyorum bile, komedi.
    Canım FEDA olsun sana !

Ne yapacaklarını şaşırdılar artık komedi üstüne komedi, bir hatayı bin hatayla ört bas etmeye çalışıyorlar, bu kadar skandal karara üst üste hiç tanık olmamıştım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Maç konuları açılmayacak mı ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Orduspor yönetimi küme düşmeme yolunda dolu tribünlere oynamak için biletleri 1 liraya indirmiş.Sadece Fenerbahçe maçında geçerli olmayacakmış.

http://amkspor.com/2013/02/27/orduda...er-1-lira.html

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

24.02.2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Kasımpaşa A.Ş. müsabakasının 74. dakikasında Fenerbahçe A.Ş. futbolcusu Emre Belözoğlu Kasımpaşa A.Ş. yedek kulübesine dönerek kulübede bulunan temsilcilerimizi hedef alacak şekilde ağır derecede ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.

Emre Belözoğlu’nun bu saldırısı resmi yayıncı kuruluş olan Lig Tv’den temin ettiğimiz maç görüntüsünde de açıkça ortaya çıkmaktadır. Söz konusu görüntüler ışığında ilgili oyuncunun Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi hususunda Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.

http://www.kasimpasaspor.org.tr/habe...muoyuna-duyuru

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nihat Özdemir önce Elazığspor'a bağış yapmış, şimdi de başkanı olduğu UEDAŞ Bursaspor'a sponsor olmuş. Ligin ortasında, hayırdır inşallah..

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Nihat Özdemir önce Elazığspor'a bağış yapmış, şimdi de başkanı olduğu UEDAŞ Bursaspor'a sponsor olmuş. Ligin ortasında, hayırdır inşallah..
    Nihat Özdemir bir işadamıdır ve şu an Elazığ'da yüzmilyonlarca liralık yatırımı mevcut. Bu bölgedeki insanlarla iyi geçinmeye çalışması gayet normal. UEDAŞ Bursaspor da dediğin gibi başkanı olduğu kulüp sence de normal değil mi?

Quote Originally Posted by himone View Post
    Nihat Özdemir bir işadamıdır ve şu an Elazığ'da yüzmilyonlarca liralık yatırımı mevcut. Bu bölgedeki insanlarla iyi geçinmeye çalışması gayet normal. UEDAŞ Bursaspor da dediğin gibi başkanı olduğu kulüp sence de normal değil mi?
    Valla futbolun bu kadar içindeki adamlar bu tip yatırımlara böyle zamanlarda girerse altında bir şey aranması gayet normal.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Valla futbolun bu kadar içindeki adamlar bu tip yatırımlara böyle zamanlarda girerse altında bir şey aranması gayet normal.
    Bu adamlar futboldan önce işadamıydılar, bu adamların sahip olduğu şirketler Türkiye'nin en büyük şirketleri. Ve bu şirketleri öyle haybeye kurmadılar, bu tarz bağışlarla! kurdular. Zaten FB'nin Elazığ ile maçı yok ve iki maçta da berabere kalmış. Şimdi GS maçında iyi oynasınlar diye vermiş diyebilirsiniz de şike davasından sonra takımdan uzaklaşmış birisinin bunu yapacak kadar salak olması mümkün müdür.

Ve Elazığ'ın GS maçında iyi futbol oynaması için teşviğe ihtiyacı var mı? adamlar zaten düşme tehlikesi yaşıyor her maça asılmak zorundalar. Bence gereksiz bir tartışma ve FB ligde GS ile kafa kafaya olsa tamam da zaten neredeyse şansı kalmamış takım için mantıklı geliyor mu?

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu hafta oynanan 9 karşılaşmada toplam 37 gol atıldı, maç başına 4 gol ortalaması yakalandı ve iddaa tabiriyle bütün maçlar üst oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence Akhisar ligde kalabilir ancak fikstürleri de berbat durumda.Maalesef düşecekler.İnşallah beni yanıltırlar ve özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında galip gelirler

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Mersin İ.Y. ve Akhisar Bld. takımlarının ligde kalması mucizelere bağlı. Düşecek son takımın Ordu, G.Antep, İBB arasından bir takım olacağını düşünüyorum. Elazığspor ve Karabükspor, ligde kalacaktır bana göre. İBB'yi de, fikstürü kötü olduğu için düşme adayı olan takımlara ekledim.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kalan maçlardan max. 10 puan çıkartabilirler ki bu ligde kalmaları için yeterli olmayacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Akhisar iyi direniyor ancak kalan maçlar çok zor. Büyük ihtimalle düşecekler.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ladin’i vuran bulundu küfür eden bulunmadı

FENER maçından sonra yaptığım açıklamalarda hatalıysa özür dileyebileceğini belirten Şota Arveladze, “Küfür eden Emre’ydi. Bin Ladin vurulduğunda odaya giren ilk kişi bulundu. 55 kameranın olduğu yerde küfür eden bulunamıyor. Yine de kendimi yenip susmalıydım. Biz sadece futbol oynuyoruz. Kötü futbol oynadık diye küfür mü yiyeceğiz? Benim isyanım bunaydı” şeklinde konuştu.

stargazete

http://www.sporkalemi.com/haber/spor...lundu/668.html

Ordu'da Cuper gitti yerine Unal Karaman geldi.
    Ligimize efsane hocalardan biri de az geldi

Kaynak

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Orduspor Cevat Güler ile anlaşmış.Cevat hoca her şeyi yapabilir valla Ordu'dan umudum yoktu ama Cevat hoca ile belki ligde kalabilirler.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

DAYANIŞMA ÖNEMLİ !

Ligimizdeki takımlar arasında böyle dayanışmaların olması futbolumuzun gelişmesi açısından önemli.

http://www.elazigspor.org.tr/index.p...eneml-haberler
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Cuper gibi defansif hocanın sezon başı yaptırdığı transferler en büyük hata oldu. Çok hucum oyuncusu aldırıp geriyi unuttu. Özellikle orta saha bölgesinde oynayacak bir tane elle tutulur oyuncu yok. Şamil ve Ali Çamdalı bu lig için yetersiz oyuncular. Geçen sezon Gosso, Culio gibi orta saha oyuncuları vardı. Bu oyuncuların yerlerini dolduramadılar. Umbides dışında zaten alınan yabancı oyuncuların hiç biri istenileni veremedi. Monje iyi başlamıştı oda sonradan bozdu.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sezon basından beri en sıkıcı hafta buydu heralde.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Bence Akhisar ligde kalabilir ancak fikstürleri de berbat durumda.Maalesef düşecekler.İnşallah beni yanıltırlar ve özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında galip gelirler

Adamlar fena geliyor yalnız Ben Beşiktaş ve Bursa maçlarını da kazanacaklarını düşünüyorum.Zaten o maçları kazanırlarsa ligde kalsınlar bir zahmet.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu hafta oynanan son dört karşılaşma 0-1 bitti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gekas'la Bobo durdurulamıyor maşallah. Kayseri'de Antep'i yendi 1-0. Maçın sonuna doğru takımların pas sayısını gösterdi LigTV Antep 227, Kayseri 440 küsürdü, ciddi bir fark bu.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu hafta 1-0 sonuçlanan maç sayısı 7 oldu Çok ilginç bir hafta skorlar hep 1-0

Geçen hafta hepsi üst olmuştu, bu hafta hepsi alt Tek istisna yarın oynanacak maç olacak bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 gol atanı dövüyorlar.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    2 gol atanı dövüyorlar.

1 maç harici hep 1.5 gol altı bitti onlara 1.5 gol altı oynayanı düşünüyorum da

Sayfa 14 / 39 İlkİlk ... 4121314151624 ... SonSon

Mesaj Yetkileri