Bulent uygun gaziantepde hayirli olsun
Lua Lua'nın cezası 1 yıl ertelenmiş. Verilen cezaya şaşırmıştım ama bu karara şaşırmadım. Mevcut federasyon zıvanadan çıktı artık. Verilen ceza nasıl bir yıl ertelenebilir yahu. Birde açıklaması var ki 10 sayfa oku oku bitmezKafa karışıklığı için uzatabildikleri kadar uzatmışlar.
Kafa atmak 2 maç mı artık ? Bilelim de .. Ertelenme olayına girmiyorum bile, komedi.
Canım FEDA olsun sana !
Ne yapacaklarını şaşırdılar artık komedi üstüne komedi, bir hatayı bin hatayla ört bas etmeye çalışıyorlar, bu kadar skandal karara üst üste hiç tanık olmamıştım.
Maç konuları açılmayacak mı ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Orduspor yönetimi küme düşmeme yolunda dolu tribünlere oynamak için biletleri 1 liraya indirmiş.Sadece Fenerbahçe maçında geçerli olmayacakmış.
http://amkspor.com/2013/02/27/orduda...er-1-lira.html
24.02.2013 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Kasımpaşa A.Ş. müsabakasının 74. dakikasında Fenerbahçe A.Ş. futbolcusu Emre Belözoğlu Kasımpaşa A.Ş. yedek kulübesine dönerek kulübede bulunan temsilcilerimizi hedef alacak şekilde ağır derecede ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
Emre Belözoğlu’nun bu saldırısı resmi yayıncı kuruluş olan Lig Tv’den temin ettiğimiz maç görüntüsünde de açıkça ortaya çıkmaktadır. Söz konusu görüntüler ışığında ilgili oyuncunun Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi hususunda Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyunun bilgilerine sunarız.
http://www.kasimpasaspor.org.tr/habe...muoyuna-duyuru
Nihat Özdemir önce Elazığspor'a bağış yapmış, şimdi de başkanı olduğu UEDAŞ Bursaspor'a sponsor olmuş. Ligin ortasında, hayırdır inşallah..
Bu adamlar futboldan önce işadamıydılar, bu adamların sahip olduğu şirketler Türkiye'nin en büyük şirketleri. Ve bu şirketleri öyle haybeye kurmadılar, bu tarz bağışlarla! kurdular. Zaten FB'nin Elazığ ile maçı yok ve iki maçta da berabere kalmış. Şimdi GS maçında iyi oynasınlar diye vermiş diyebilirsiniz de şike davasından sonra takımdan uzaklaşmış birisinin bunu yapacak kadar salak olması mümkün müdür.
Ve Elazığ'ın GS maçında iyi futbol oynaması için teşviğe ihtiyacı var mı? adamlar zaten düşme tehlikesi yaşıyor her maça asılmak zorundalar. Bence gereksiz bir tartışma ve FB ligde GS ile kafa kafaya olsa tamam da zaten neredeyse şansı kalmamış takım için mantıklı geliyor mu?
Bu hafta oynanan 9 karşılaşmada toplam 37 gol atıldı, maç başına 4 gol ortalaması yakalandı ve iddaa tabiriyle bütün maçlar üst oldu.![]()
Bence Akhisar ligde kalabilir ancak fikstürleri de berbat durumda.Maalesef düşecekler.İnşallah beni yanıltırlar ve özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında galip gelirler
![]()
Mersin İ.Y. ve Akhisar Bld. takımlarının ligde kalması mucizelere bağlı. Düşecek son takımın Ordu, G.Antep, İBB arasından bir takım olacağını düşünüyorum. Elazığspor ve Karabükspor, ligde kalacaktır bana göre. İBB'yi de, fikstürü kötü olduğu için düşme adayı olan takımlara ekledim.
Kalan maçlardan max. 10 puan çıkartabilirler ki bu ligde kalmaları için yeterli olmayacak.
Akhisar iyi direniyor ancak kalan maçlar çok zor. Büyük ihtimalle düşecekler.
Canım FEDA olsun sana !
Ladin’i vuran bulundu küfür eden bulunmadı
FENER maçından sonra yaptığım açıklamalarda hatalıysa özür dileyebileceğini belirten Şota Arveladze, “Küfür eden Emre’ydi. Bin Ladin vurulduğunda odaya giren ilk kişi bulundu. 55 kameranın olduğu yerde küfür eden bulunamıyor. Yine de kendimi yenip susmalıydım. Biz sadece futbol oynuyoruz. Kötü futbol oynadık diye küfür mü yiyeceğiz? Benim isyanım bunaydı” şeklinde konuştu.
stargazete
http://www.sporkalemi.com/haber/spor...lundu/668.html
Ordu'da Cuper gitti yerine Unal Karaman geldi.
Ligimize efsane hocalardan biri de az geldi
Kaynak
Orduspor Cevat Güler ile anlaşmış.Cevat hoca her şeyi yapabilir valla Ordu'dan umudum yoktu ama Cevat hoca ile belki ligde kalabilirler.
DAYANIŞMA ÖNEMLİ !
Ligimizdeki takımlar arasında böyle dayanışmaların olması futbolumuzun gelişmesi açısından önemli.
http://www.elazigspor.org.tr/index.p...eneml-haberler
Football is simple,but Football Manager is not
Cuper gibi defansif hocanın sezon başı yaptırdığı transferler en büyük hata oldu. Çok hucum oyuncusu aldırıp geriyi unuttu. Özellikle orta saha bölgesinde oynayacak bir tane elle tutulur oyuncu yok. Şamil ve Ali Çamdalı bu lig için yetersiz oyuncular. Geçen sezon Gosso, Culio gibi orta saha oyuncuları vardı. Bu oyuncuların yerlerini dolduramadılar. Umbides dışında zaten alınan yabancı oyuncuların hiç biri istenileni veremedi. Monje iyi başlamıştı oda sonradan bozdu.
Sezon basından beri en sıkıcı hafta buydu heralde.
Bu hafta oynanan son dört karşılaşma 0-1 bitti![]()
Gekas'la Bobo durdurulamıyor maşallah. Kayseri'de Antep'i yendi 1-0. Maçın sonuna doğru takımların pas sayısını gösterdi LigTV Antep 227, Kayseri 440 küsürdü, ciddi bir fark bu.
Screw you guys, I'm goin' home
Bu hafta 1-0 sonuçlanan maç sayısı 7 olduÇok ilginç bir hafta skorlar hep 1-0
![]()
Geçen hafta hepsi üst olmuştu, bu hafta hepsi altTek istisna yarın oynanacak maç olacak bence.
2 gol atanı dövüyorlar.![]()
Canım FEDA olsun sana !