1 ile 30 arası toplam 140 sonuç

Konu: En İyi Regenlerimiz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

Gördüğüm en iyi regen değil, hatta takımımda daha iyi bir regen var altın ayakkabı sahibi ancak;
    gurbete geldiğim Almanya'da içimi ısıtan, bana can yoldaşı olan bir yetenek.

Bayern alt yapısından çıkma, adeta yeni bir Mehmet Scholl, Mesut Özil...

Bu takımdan ayrılınca da yanımda götüreceğim keratayı

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Takımımdaki en kaliteli regen olarak tasvir etmek sanırım yanlış olmaz. Henüz 21 yaşında olmasına rağmen, Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde ilk 11 oynayacak kapasitede bir isim. Zaten bir önceki transfer döneminde devler peşindeydi.

Toby Alderweireld'i takımdan gönderdikten sonra, genç yaşına ve potansiyeline güvenerek ilk 11'de oynatmaya başladım. Bir yıldan az bir süre içinde muazzam bir gelişme gösterdi.

Teknik özellikleri pek fazla dikkat çekmese de fiziksel anlamda çok güçlü bir oyuncu. Gerek yeteneği, gerekse istikrarı sebebiyle Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alıyordu. Tottenham, aralarından en yüksek teklifi yapan takım oldu: £40 milyon. Reddettim.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Takımımdaki en kaliteli regen olarak tasvir etmek sanırım yanlış olmaz. Henüz 21 yaşında olmasına rağmen, Avrupa'nın üst düzey kulüplerinde ilk 11 oynayacak kapasitede bir isim. Zaten bir önceki transfer döneminde devler peşindeydi.

Toby Alderweireld'i takımdan gönderdikten sonra, genç yaşına ve potansiyeline güvenerek ilk 11'de oynatmaya başladım. Bir yıldan az bir süre içinde muazzam bir gelişme gösterdi.

Teknik özellikleri pek fazla dikkat çekmese de fiziksel anlamda çok güçlü bir oyuncu. Gerek yeteneği, gerekse istikrarı sebebiyle Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alıyordu. Tottenham, aralarından en yüksek teklifi yapan takım oldu: £40 milyon. Reddettim.

offf bee regenlere bak hepsi fantastik oyuncular

Mesaj Yetkileri