Fenerbahçe Transferde Tam Gaz !

Dudu - Dinamo Kiev - 13 m €

Diego Fabbrini - Udinese - 4.9 m €

Mevlüt Erdinç - Rennes - 8 m €

Sercan Sararer - Stuttgart - 2.7 m €

Tolga Ciğerci - Gladbach - 3.5 m €

Emre Can- Bayern Münih - Kira

Bu arada Recep Niyaz'ı 2 sezonluk kira tecrübesinden sonra as takımda tutmaya karar verdim. İçeri kateden kanat oyuncu olarak çalışıyor şu anda. Yarım sezon veya bir sezon pozisyon çalıştıktan sonra ve biraz uyum sağladığı zaman fiziğini güçlendirmeye başlayacağız. Ayrıca Emre abisi ile birlikte de çalışıyor.

Sattığımız oyuncularla finansı oldukça güçlendirmiştik. Fakat fazla harcama yaptığımız için sezon sonuna kadar yine sıkıntılar yaşayabiliriz. O yüzden transfere devam edip etmemeye karar veremedim. Bu sene kullanacağım 11'in 9 u kesin 1 i şüpheli 1 i belirsiz.

Yukarıda da gördüğünüz gibi oyun kurucu kısmında sıkıntı var. Şu anda 5 yabancımız var. Ya oyun kurucu olarak Alper'i kullanıp Emre ve Tolga ile alternatif oluşturacağız. Ya da yabancı alıp ligde her hafta bir yabancıyı dinlendireceğiz. Ama kafamı kurcalayan Victor Valdes. 2 defa anlaştık. Kararsız kaldığım için hep erteledim. Eğer kaleciyi yabancı yaparsak orta saha kesin Türk olacak. Valdes gelirse hem atanımız hem tutanımız sağlam olacak. Ayrıca tecrübesiyle Şampiyonlar Ligi'nde de faydalı olacağını düşünüyorum. Sizden ricam bana bi akıl verin. Ortasahaya oyuncu al diyecek arkadaşlardan oyuncu önerileri bekliyorum. Fazla para da yok.