Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 46.15%
  • Berabere biter

1 7.69%
  • Antalyaspor kazanır

6 46.15%
1 ile 30 arası toplam 111 sonuç

Konu: Beşiktaş - MP Antalyaspor | STSL 29. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bizimki de Eskişehir maçında 10 tane defansif oyuncuyla çıktı. Sürekli kadro seçimleri eleştiriliyor ama açıklamaları ve beyanları genellikle FB taraftarı tarafından takdir ediliyor. BJK taraftarı da Samet Aybaba'yı herşeyden önce saçma açıklamalar ve sataşmalardan dolayı sevmiyor. Sonuçta sene başında zaten şampiyonluk hedefi yoktu ve takım çok ciddi sakatlıklarla boğuştu, 3. lüğe itiraz edecek çok taraftar yoktur herhalde. Benim düşüncem takım 3. lük mücadelesi verdiği için Aybaba kovulmuyor, sene sonunda yeni bir hoca getirilir diye düşünüyorum. Zaten Başkanın Denizli açıklaması da bunu ispatlar yönde, durduk yere niye böyle bir açıklama yaptı,
    başka bir sebep gelmiyor benim aklımal.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bizimki de Eskişehir maçında 10 tane defansif oyuncuyla çıktı. Sürekli kadro seçimleri eleştiriliyor ama açıklamaları ve beyanları genellikle FB taraftarı tarafından takdir ediliyor. BJK taraftarı da Samet Aybaba'yı herşeyden önce saçma açıklamalar ve sataşmalardan dolayı sevmiyor. Sonuçta sene başında zaten şampiyonluk hedefi yoktu ve takım çok ciddi sakatlıklarla boğuştu, 3. lüğe itiraz edecek çok taraftar yoktur herhalde. Benim düşüncem takım 3. lük mücadelesi verdiği için Aybaba kovulmuyor, sene sonunda yeni bir hoca getirilir diye düşünüyorum. Zaten Başkanın Denizli açıklaması da bunu ispatlar yönde, durduk yere niye böyle bir açıklama yaptı,
    başka bir sebep gelmiyor benim aklımal.
    UEFA'dan elenmiş olsaydınız, Eskişehir'e de o kadroyla yenilmiş olsaydınız. Şu an Aykut Kocaman sokağa cıkamaz duruma gelebilirdi. Çok geçmişe değil 3-4 ay öncesinde Kocaman'ın kellesi isteniyordu delicesine...
    Yani demek istediğim bu ülkede başarılıysan istediğini söyle kimse bişey demez arkanda durur, ama başarısızsan adamın hası kralı olsan bile alayı karşinda durur.

Samet Aybaba da sizi yendikleri ve sıralamada üzerinize cıktıkları dönemde o konumda kalabilseydi şu an en kral hoca konumunda olurdu.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    UEFA'dan elenmiş olsaydınız, Eskişehir'e de o kadroyla yenilmiş olsaydınız. Şu an Aykut Kocaman sokağa cıkamaz duruma gelebilirdi. Çok geçmişe değil 3-4 ay öncesinde Kocaman'ın kellesi isteniyordu delicesine...
    Yani demek istediğim bu ülkede başarılıysan istediğini söyle kimse bişey demez arkanda durur, ama başarısızsan adamın hası kralı olsan bile alayı karşinda durur.

Samet Aybaba da sizi yendikleri ve sıralamada üzerinize cıktıkları dönemde o konumda kalabilseydi şu an en kral hoca konumunda olurdu.
    Aykut Kocman 3 yıldır takımın başında ve FB taraftarının yaklaşık %90'ı çok iyi adam ama iyi teknik direktör değil diyor. Yani Aykut Kocaman son maçlarını kaybetmiş olsaydı bile veya istifadan geri dönmeseydi bile kimse karakterine birşey demezdi. Ama Samet Aybaba için aynı şeyler mümkün değil, kimse sevmiyor adamı. Teknik açıdan zaten yetersiz bir de açıklamaları eklenince tuz biber oluyor. Adam bütün camia ile dalga geçiyor sanki. Açıkçası ben Aykut Kocaman'ın hala çok iyi bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum, ama gelişim sürecinde. İlerleyen dönemlerde de son zamanlardaki şansı devam ederse daha iyi olacaktır. Ama bu saatten sonra bütün maçlarını kaybetse bile karakter açısından kimse çıkıp birşey demez, sadece teknik açıdan eleştiri alır.

Mesaj Yetkileri