Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 13. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Antalyaspor kazanır
-
Samet Aybaba iyi bir teknik direktör değil bana göre. Kolay değil, geldiğinde dibe batmış bir takım buldu. Takıma amatör ruh aşıladı, bu yönden kendisini takdir etmek lazım. Ama bu işin birde taktik, sistem kısmı var. En basitinden örnek veriyorum, basketbol şubemizin başında ki Erman Kunter her ne kadar başarısız gözükse de, elindeki malzeme ile kendi sistemini, kendi düzenini oturtmak için çabalıyor. İşte sorun burada, Samet Aybaba'nın belli bir sistemi yok ve taktik bilgisi yetersiz. Valla ben takımımı izlerken belli bir taktik disiplinine bağlı olarak oynadığını düşünmüyorum. Sezon başından beridir ne oynadığımız belli değil daha. Coşkusu ve mücadelesiyle oynamaya çalışan bir takım var ama bu da bir yere kadar gidiyor. İlk yarı takımı iyi sürükledi, ama ikinci yarı rakiplerde sistem oturunca ak koyun kara koyun ortaya çıktı.
Kısacası, bu sezon öyle ya da böyle Samet Aybaba ile tamamlanacak maalesef. Yeni sezon için yönetimin Samet Aybaba ile yolları ayırıp, yeni bir teknik direktör ile anlaşacağını düşünüyorum, umuyorum.
Mesaj Yetkileri