1 ile 30 arası toplam 1294 sonuç

Konu: Part III: Bebeler Milli Takımda | Türkiye | 6.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Bebeler iyi halde.
    Teşekkürler.
    Quote Originally Posted by ele888111 View Post
    Mükemmel ötesi bir kariyer.Daha önce de böyle zevkle okuduğum eski serilerden bir iki kariyer vardı.Efsaneler arasına girmeli kesinlikle.

Mouse alınca laptop'a bende başlayıp bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum o yüzden 2 sorum olacak

1.si oyuna başlarken seçtiğiniz database i özel yapmışsınız ben genelde lig ve alt ligleri seçiyordum bi farkı oluyormu sizin yaptığınız ayar ile oyuncu çıkma manasında ?

2.si fiziksel özellik çalıştırdığınız kişilere güç ve diğer özellikleri dönem dönem mi veriyorsunuz ve ne kadar süreçte yaptırtıyorsunuz.

Çok soru sordum kusura bakmayın cidden
    Öncelikle Teşekkürler, Mouse alır almaz tavsiye ederim (:

1= Oyunun datasını iki şekil genişletebilirsiniz, birincisi fazla lig açmakla ikincisi fazla lig açmadan Özel data ayarlarına girerek daha fazla bölgede kişileri aktif hale getirerek. Ben sadece Türkiye liginde hatta sadece Kayserispor'u yöneteceğim için bu yolu seçtim, iki yolda oyuncu bakımından aynı kapıya çıkar.

2= Oyuncuların genelini aynı antreman türünde geliştirmek 3 bağlamda iyidir. Nedir bu ?
    Örneğin Fizikseli ele alalım.
    Takım Antrenmanı Kondisyon
    Bireysel Antrenmanlar Fizikseller üzerine ve
    Antenörlerin bu alanda gerekli donanımları varsa

Oyuncuların da belirli potansiyeli varsa gelişimleri kolaylaşır. Her zaman en genel olan, tüm oyuncular içinde çoğunluğun yararlandığı antrenmanlar üzerinde çalışmak, oyuncu geliştirmek için hedefe ulaşmada en iyi yoldur.

Sorular için teşekkür ederim, aklınıza geldikçe sorun, sorunun fazlası mı olur paylaşmak güzeldir (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Teşekkürler.

Öncelikle Teşekkürler, Mouse alır almaz tavsiye ederim (:

1= Oyunun datasını iki şekil genişletebilirsiniz, birincisi fazla lig açmakla ikincisi fazla lig açmadan Özel data ayarlarına girerek daha fazla bölgede kişileri aktif hale getirerek. Ben sadece Türkiye liginde hatta sadece Kayserispor'u yöneteceğim için bu yolu seçtim, iki yolda oyuncu bakımından aynı kapıya çıkar.

2= Oyuncuların genelini aynı antreman türünde geliştirmek 3 bağlamda iyidir. Nedir bu ?
    Örneğin Fizikseli ele alalım.
    Takım Antrenmanı Kondisyon
    Bireysel Antrenmanlar Fizikseller üzerine ve
    Antenörlerin bu alanda gerekli donanımları varsa

Oyuncuların da belirli potansiyeli varsa gelişimleri kolaylaşır. Her zaman en genel olan, tüm oyuncular içinde çoğunluğun yararlandığı antrenmanlar üzerinde çalışmak, oyuncu geliştirmek için hedefe ulaşmada en iyi yoldur.

Sorular için teşekkür ederim, aklınıza geldikçe sorun, sorunun fazlası mı olur paylaşmak güzeldir (:
    Teşekkür ediyorum cevaplama için Sizin yaptığınız database seçimi ile başlamayı düşünüyorum bende.Çünkü tek takımla ilerlemek benimde amacım aynı hedef doğrultusu diyebiliriz

Daha önceleri genç oyunculara güç yönünde yükleme yapıyordum.Takım antremanımda sezon içerisinde genel olarak Takım uyumu düzeyinde devam ediyor.Bireysel potansiyelli gençlere güç yüklemesi yapıyordum 100 de 100 tempo ile ama sizdeki kadar gelişim alamadım açıkçası bide sizin yöntemle deneyeyim en iyisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Teşekkür ediyorum cevaplama için Sizin yaptığınız database seçimi ile başlamayı düşünüyorum bende.Çünkü tek takımla ilerlemek benimde amacım aynı hedef doğrultusu diyebiliriz

Daha önceleri genç oyunculara güç yönünde yükleme yapıyordum.Takım antremanımda sezon içerisinde genel olarak Takım uyumu düzeyinde devam ediyor.Bireysel potansiyelli gençlere güç yüklemesi yapıyordum 100 de 100 tempo ile ama sizdeki kadar gelişim alamadım açıkçası bide sizin yöntemle deneyeyim en iyisi
    Böyle dene, elinden geldikçe şans ver. Yönetimden antrenman tesisleri yükseltmesini iste ve özellikle takımın abilerinden mutlaka genç oyuncuların gelişimi için özel dersler rica et.
    ...

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Böyle dene, elinden geldikçe şans ver. Yönetimden antrenman tesisleri yükseltmesini iste ve özellikle takımın abilerinden mutlaka genç oyuncuların gelişimi için özel dersler rica et.
    Genel olarak alt liglere yöneliyorum o yüzden dediklerin 3-4 sene sonra anca oturmaya başlıyor.Bizim şuanda yapabileceğimiz orta seviye kondisyoner falan bulup idare etmek olacak heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Genel olarak alt liglere yöneliyorum o yüzden dediklerin 3-4 sene sonra anca oturmaya başlıyor.Bizim şuanda yapabileceğimiz orta seviye kondisyoner falan bulup idare etmek olacak heralde
    O zaman dediğin gibi yol izlemek mecburi (:

Oyunu açtım önümüzde Fenerbahçe maçı var ve bu maç şampiyonluk maçı az sonra canlı yayındayız.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

...

Mesaj Yetkileri