Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Akhisar beraberlik çıkarırsa kimse şaşırmasın
Gekas tehlikesine dikkat edersek, rahat bir maç olabilir. Tabii, Samet fantezi yapmazsa.
Sivok ve Niang yetişirse, şu kadroyla çıkmalıyız derim:
McGregor
Hilbert - Sivok - Ersan - G.Süzen
Necip - Fernandes - Oğuzhan
Olcay - Pektemek - Niang
Bu ikili oynamazsa; Sivok yerine Escude, Niang yerine Holosko sahada olur.
Antalya maçının ilk yarısı gibi oynarsak hayatta yenemeyiz. Biraz ciddi bir şekilde oynarsak kazanabiliriz, her türlü sonuca açık bir maç.
Canım FEDA olsun sana !
Akhisar'a puan vermeyiz düşüncesindeyim. Pektemek gole kavuşacak gibi hissediyorum.
Oynanan oyun bir yana Akhisar'ın puan alma ihtimali olduğunu düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Akhisar'ı izleyen herkes puan alma ihtimalinin çok fazla olduğunu düşünür bana kalırsa. Yenilmezler ama umarım kazanırlar da.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Takım rahat oynasın kalan altı haftada 15 puan çıkartırız. Bu üçüncülük için yeterde artar. SA kadroyu bozmamalı artık. Ligin 29.haftası olmuş belirli ilk 11'i yok. Sakatlıklar bahane. En kötü sakatlanan oyuncunun yerine başka bir oyuncu eklersin. Ama gidip oyuncunun yerini değiştirirsen olmaz. Artık geçen haftaki maçtan sonra Oğuzhan kesik yerse ayıp. Erken dakikalarda bir gol bulabilirsek rahat bir galibiyet alabiliriz. Akhisar 0-0'ı oynamaya çalışan bir takım. Böyle bir takıma karşı ilk golü atacaksın.
Mc Gregor, Hilbert, Sivok, Ersan, Süzen, Necip (Veli), Oğuzhan, Holosko, Fernandes, Olcay, Pektemek.
Holosko'nun yerine Dentinho oynamalı. Geri kalanı güzel kadronun bence. Holosko ilk yarıdaki performansından çok ama çok uzak. Hele son iki üç haftadır yokları oynamaya başladı.
İlginç bir maç olacak. Beşiktaş hakkında tahmin yürütemiyorum bir türlü. Ne zaman kazanıp ne zaman kaybedeceği belli olmuyor. Akhisar'ın son haftalarda yükselen formunu da sayarsak 3 ihtimalli maç yine.
Gekas gol atar deyip politik bir cevapla yorumu sonlandıralım.
NTV Spor'daki muhtemel 11'de de Fernandes. Samet efendi gider Mehmet Akgün'ü koyar oraya kesin.
Ben olsam Olcay'ı Oğuzhan'nın yanına çeker açığa Dentinho'yu koyarım ama tabii ki öyle bir şey olmayacak.
Dentinho'yu niye aldın, niye oynatmıyorsun anlamıyorum ki.
Canım FEDA olsun sana !
Bazen taraftarın ne istediğini anlamıyorum ben.
Dentinho'yu niye aldın doğru soru da oynatmıyorsun yanlış, ne yapmış sonradan girdiğinde veya antremanlarda zaten bişeyler yapmış olsa oynardı.
Şuan kadro bence güzel, sonradan oyuna alacaklarla bozmaz ise Beşiktaş kazanabilir.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Holosko'nun ikinci yarıda bu takıma bir şey veremediği ortada , haftalardır esamesi okunmuyor ama yok Sir Samet yine Dentinho'yu yanında tutuyor. Kızına alacak herhalde bu adamı.
Beklediğim kadroyla alakası bile yok. Oğuzhan-Olcay-Pektemek 3'lüsüne güveniyorum sadece. Onlar ağırlığını koyarsa alırız bu maçı.
Keyifli bir maç olacak gibi
Fernandes neden yok? Sakat mı? Ben takip edemedim pek gündemi.
FM Gazetesi
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Sakatlığı var galiba yarı sakat olsa bile oynatırdı onu Aybaba.Güzel bi 11 olmuş Akhisar'da ofansif çıkmış karşılıklı goller izleyeceğiz gibi görünüyor.
![]()
2 gündür sakat olduğu için idmana çıkamıyormuş, ondan almamış.
FM Gazetesi
Beşiktaş 1 gol avans vererek başladı sanırım
Football is simple,but Football Manager is not
Akhisar ne edip bu maçı kazanır dk. 2 gol Gekas
Gekas gol attikca bizim yonetime salliyorum![]()
s.a millet
Mustafa'nın şutu direğe takıldı..
Ben Samet Aybaba'nın ne kadar futbol bilgisi olduğunu sadece şu mantıktan çözdüm, sene başından beri her topu içeri alan kaleci bozuntusunun yerine Cenk'i oynatsa hem yerli kontenjanımız açılır hem de şu ana kadar belki de kendini toparlardı çocuk. En azından arada devleştiği maçlar oluyordu. Her topu içeri almıyordu. Anlamak mümkün değil gerçekten. Bize takımı mahvetmesi için ajan mı gönderiyorlar böyle adamları anlamıyorum. Demirören, Aybaba vs.. Cidden çok ilginç gelir bu durum bana.
FM Gazetesi
Canım FEDA olsun sana !
Bir stoper bu kadar mı yavaş olur. Escue, Gökhan, McGregor bu takım için büyük bir hayal kırıklığı.
FM Gazetesi