1 ile 30 arası toplam 119 sonuç

Konu: Bu Oyun Ne Hale Geldi Sorumlusu Kim.

Hybrid View

Sizdeki sakatlık sorununu hiç yaşamadım desem yeri var, 16 kişilik amatör kadromla neredeyse 50 maç oynadım sıkışık sezonda. Ama 5-6 kez sakatlık ya oldu ya olmadı, olanlar da maç içinde.

Yalnız crash dump konusunda kendini aşmış durumda oyun. dmp uzantılı 7 dosya uzanmış yatıyor şu an ilgili klasörde ve bunları 2,5 gün içinde verdi. Sebepsiz yere crash alır oldum, ne grafik, ne editör eklentim var Bi' heves başlıyorsun, bir saçma ve kaynağı belirsiz hata bütün hevesini isteğini alıyor götürüyor... Son yıllardaki en kötü FM olduğu kanısındayım bende.

Antrenman ile ilgili, eskiden slider'lar vardı hem taktikte hem antrenmanda. Artık taktikleri daha pratik yapabiliyoruz tc sayesinde(tactic creator), sanırım antrenmanı da benzer kalıba koymak istiyorlar. Ki bunda haklı gerekçeleri de olduğunu düşünüyorum. Daha pratik, daha anlaşılır ve herkesin kavrayabileceği bir şekle getiriyorlar. Böylece oyuna yeni başlayacak kitleyi de çabuk bir şekilde oyuna adapte etmek istiyorlar. (benim görüşüm böyle, gerçeği nedir bilmem )

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ben bu oyunu 2010 serisinden başlayarak oynamaya başladım. Önceki serileri hiç oynamadım. CM falan oynamışlığım yoktu. Ama önceki serileri de denedim. Son serilere göre daha sade bir oyunmuş. Oyunda bu sadelik zamanla kaybolmuş. Oyun çıkan son serilerde dahada detaya indirgenmiş. Yeni özellikler eklendikçe oyun iyice batıyor. Oyunda her ne kadar mantık dışı bir şeyler olsa da oynanılıyor işte bir şekilde kopamıyorsun. Oynadığım serilerde en kötüsü bu seriydi diyebilirim. Her çıkan güncelleme yaptığım taktikleri bozdu. Bu seride 2,3 kez taktik oturttum. Her yaptığım taktik güncellemeden dolayı patladı. Önceki serilerde güncellemeler bu kadar etki etmiyordu mesela. Sakatlıklara değinmeye bile gerek yok. Sakatlık şans işi olmuş bu seride. Bir bakıyorsun çok az sakat veriyorsun, bir bakıyorsun her maç bir oyuncun sakatlanıyor. Böyle garip bir durum var.

Mesaj Yetkileri