1 ile 30 arası toplam 155 sonuç

Konu: Olay Adam Artık Almanya'da! - [Borussia Dortmund 3.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hocam Douglas Costa interde coşuyor onu alabilirsin yada kaliteli olarak immobile (sow haklısın ilk öneri senin) ve insigne olabilir bir de sağ kanat atlanta da scheletto diye bir adam var sanırım o olabilir..
    Last edited by resoag : 22.Nisan.2013 at 16:27

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Hocam Douglas Costa interde coşuyor onu alabilirsin yada kaliteli olarak immobile (sow haklısın ilk öneri senin) ve insigne olabilir bir de sağ kanat atlanta da scheletto diye bir adam var sanırım o olabilir..
    D.Costa'yı ben de öneririm adam asist makinesi. Forvete de Yannick N'djeng'i alabilirsin.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    D.Costa'yı ben de öneririm adam asist makinesi. Forvete de Yannick N'djeng'i alabilirsin.
    Transferleri büyük ölçüde sonlandırdım hocam, tam anlamıyla bitirdiğimde yeni sezona başlayacağım.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Inter'den Benzeri Görülmemiş Transfer Harekatı!

Bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle geçen sezon yalnızca iki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katabilen İtalyan devinin geçen sezonki başarılarının ardından patlattığı bombaların sesi şimdi duyulmaya başladı. Devre arasına girildiğinde kulüpleriyle yeni sözleşme imzalamayan Nice'li David Ospina ve Twente'nin genç defans oyuncusu Douglas'ı bedelsiz olarak kadrosuna katan ve oyuncuları sezon sonunda getirecek olan Inter yönetiminin ve bizzat bu transferlerde etkin rol oynayan teknik direktör Burak Şahin'in çabalarıyla bu hareketin gerçekleştiği belirtiliyor.

Ayrıca bir yine devre arası transferi olan Boca'nın genç oyuncusu Arjantinli Leandro Paredesle de 3.7 milyon € karşılığında anlaşmıştı.

Sezon sonunda ise asıl büyük bombalar patladı. Ligin başlamasından bir hafta önce asistan menajeri Baresi ve futbol direktörü ile Brezilya'ya uçan Şahin, Atletico Mineiro'lu genç yıldız adayı Bernard ile anlaştığı açıklandı. Bu transferi 48 aylık taksitlerin sonunda tam 37 milyon €'ya bağlayan kulüp, böylesine potansiyelli bir oyuncuyu takıma kazandırdıkları için taraftarlardan da tam not aldı.

Bir diğer transfer ise yine orta sahaya idi. Gene genç bir yıldız adayı ile anlaşma sağlamak isteyen mavi-siyahlılar, aradığı yeteneği Hollanda'da buldu. Ajax'ın harika çocuğu Danimarkalı Eriksen ile 4 yıllık sözleşme imzalayan yönetim, bu transfere de yaklaşık 15 milyon € para harcadı. Eriksen, peşinde olan dünya devlerini seçmeyip İnter'e imza attı. İmzadan sonra neden buraya geldiğini soran bir basın mensubuna, "Bay Şahin'in benim hakkımda söylediği sözlerden gerçekten bana ihtiyacının olduğunu anladım ve Inter'i seçtim. Barcelona veya Manchester United'a gitseydim zaten bir armadanın askeri olacaktım. Ancak burada yeni bir armada inşa edeceğiz." şeklinde konuştu.

Son olarak da geçtiğimiz gün İspanya'ya uçan küçük bir heyet, ellerinde Sevilla'nın genç yeteneği Perotti ile döndüler. Orta sahanın neredeyse her bölgesinde oynayabilen Perotti'nin takıma rotasyon amacıyla katıldığı belirtildi. Bu transferin maliyeti ise 4.5 milyon € civarında oldu.

Her seferinde takıma bir forvet transfer edeceğiz diyen Şahin, forvet transferini şimdilik askıya aldıklarını açıkladı. Forvet bölgesinde takımda kalmayı seçen Cassano ve Palacio ikilisinden birini ve değerlendireceğini ayriyetten genç takımın yükselen yıldızı Longo'ya ara ara şans vereceğini söyledi.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by resoag View Post
    O Atalantalı adam zaten İnter'de hocam gerçek hayatta da.

Mesaj Yetkileri