bir kere Orhan Şam ve Serdar Kesimal kesinlikle gönderilmeli. Sadece kupa maçlarında oynayan bu 2 oyuncu bizden toplamda primler vs dahil senede 5 milyon türk lirası alır, hem de en az. Kupada bu 2sinin yerine alt yapıdan çocuklar oynasa bizim için hem daha iyi olur hem de maddi olarak bu 2 ismin yükünden kurtuluruz.
Krasic'ten ben hala ümitliyim kaldı ki topla ilerleyebilen oyuncu sayımız neredeyse 0'ken ona 1 sezon daha şans verilmeli,Kuyt zaten yaşlı Krasic eski haline yaklaşsa dahi çok faydalı olur.
Miro ise gitmeli,hem sorunlu hem de katkı veremiyor. Artık savunmacılar ezberledi kendisini.
Cris bence zaten satıldı Roma'ya. Belki de başka bir takıma ama seneye kalmayacaktır.
Semih kesin gitmez bence de otursun bir zararı yok. Arada da oynuyor. Kaldı ki dün izlediğimiz Webo'dan her zaman her koşulda daha iyi oynar.
Yobo gidecektir,Terry falan deniyordu o olmasa bile bir stoper alınır. Yobo yedek bekler gitmese bile. Yedekte oturmak için de fena bir isim değil.
Ziegler'e gelirsek, devre arasında Ziegler ya da Santos gelecek deniyordu. İnanın bana Santos gelse hala şampiyonluk potasındaydık. Nielsen'den beri tüm sol beklerimizi hatırlıyorum diyebilirim,bundan daha kötüsünü görmedim ben.
Meireles kalmalı,Sezer gitsin adamın kariyerine yazık burada oynaması zor. Mehmet Topuz ise kulübemiz için şart bir isim.
Bu isimlerin dışında benim düşüncem Webo seneye asla 11 oyuncusu olarak düşünülmemeli. Caner'de yedek diye düşünülürse tamam kalsın ama senede 30 maç Caner izletmesinler bize,lütfen.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly