http://www.youtube.com/watch?v=nmfWdAoQh1s
ben bile korktum valla nasıl gol o öyle
http://www.youtube.com/watch?v=nmfWdAoQh1s
ben bile korktum valla nasıl gol o öyle
3 savunma oyuncusu birbirini tutarsa böyle gol olması normal.
Takım oyununu iyi oynuyor zaten Benfica biz bu kadar dağınık savunma yapmadığımızdan bize böyle gol atmalarına şans vermiyorum ben.
Yenilebiliriz ancak bu kadar abartılı goller de yenemeyiz bence. Ben yenileceğimizi bile düşünmüyorum ama
Dün Fenerbahçe handikap atar dedim, handikap yedik. Perşembe günü Benfica handikap atara oynayacağım beyler bize bu iyiliği yapacağım![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Savunma ve kalede çok büyük sıkıntıları var . İki bekleri pozisyon alma hatası çok yaptılar maçta bizim maçta savunma aralarına atılacak her top tehlike olacaktır. Umarım Sow merkezde başlar kenarlarda Caner ve Kayt oynar.
Ah stoch ah biraz formda olsaydın tam senlik maç bu maç bekin üstüne git çek sağa vur kaleci felaket.
Gerçekten bekleri ve kalecileri felaket o kadar çok övüldüler ki.Newcawstle maçlarında dikkat edin adam geri pasa araya girdi attı penaltıdan attı kontradan attı.Takım oyunu hiç yok neredeyse ama videoda güzel bir takım oyunu golü atmışlar.Newcastlenin de 2 golünün sayılmadığını hatırlatayım izleyin maçları newcastle çok kafa tuttu Benficaya.Fenerbahçe akıllı oynarsa turu almaması için hiçbir neden yok.
Ben de daha önce söyledim, Newcastle biraz şanslı olsaydı Benfica'yı elerdi. Özellikle ilk maçta kaçanlar inanılmazdı. Benfica'nın hücum oyuncuları gerçekten iyi ama defans oyuncuları ve takım savunması kalecisiyle birlikte rezalet. Benim düşüncem bizden daha iyi hücum oynuyor olabilirler ama bizi kesinlikle elerler demem. Lazio bu takımdan daha çok gol atmıştı bize sadece 1 golleri var ve pozisyon sayıları da oldukça azdı. Şansımız %50 ilk maçta gol yemezsek tura yakınız ama gol yersek çok kötü olur. Adamların stad atmosferi çok iyi oluyor, özellikle rüzgarı arkalarına alırlarsa kötü olur. Burada 0-0 bile avantajlı skordur, garanti oynamak lazım. Yani Lazio maçındaki taktik ile oynamalıyız, 1 tane de atarsak mükemmel olur. Bu maçta Webo oynamamalı, Caner-Sow-Kuyt üçlüsü olmalı. Savunmada da keşke Hasan Ali oynasa Ziegler kesinlikle bu takıma karşı rezil oynar, çok hızlı hücumcuları var.
Volkan - Egemen - Yobo - Ziegler - Gökhan - Topal - Raul - Cris - Kayt - Sow - Webo
Bu 11 çıkar maça.
Artık şu maç konusu açılsa![]()
Egemen kesinlikle olmalı hayatından bezdirir Cardozoyu![]()
Konuyu açtım, konuya yapalım yorumları![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
[YOUTUBE="cFF_tHH00SA"]Taraftar Marşı 2013[/YOUTUBE]
Beğendim,güzel olmuş![]()
Kocaman yasaklar
Yönetim ve teknik heyet sezon sonuna kadar sıkıyönetim ilan etti
Medyaya konuşulmayacak, sanal ortamdan uzak durulacak, telefonlar susacak, gece dışarı çıkılmayacak ve Samandıra’da tam gün mesai uygulanacak.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yarın Benfica ile oynanacak tarihi maç öncesinde adeta sıkıyönetim ilan etti. Haftayı G.Birliği yenilgisiyle kapayan futbolcuları motive etmek için her yolu deneyen tecrübeli çalıştırıcı, yönetim ile yaptığı görüşme sonrasında bazı yasakları gündeme koydu. Sarı-lacivertli oyuncular Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde tam gün mesai yapacak. Medyadan uzak duracak, sanal ortamda mesaj trafiğine girmeyecek ve özel hayatına dikkat edecek. İşte kocaman yasaklar…
1-KİMSE KONUŞMASIN
Başkan Aziz Yıldırım, sezon sonuna kadar teknik heyet, yönetim ve futbolculara konuşma yasağı getirdi. Ortamın gerilmesini istemeyen Yıldırım, sadece futbola konsantre olmak gerektiğini savundu ve özellikle ezeli rakipleri hakkında futbolcuların tahrik edici cümle kullanılmamasını istedi.
2- YORUM YAPMAYIN
Aykut Kocaman, başta twitter olmak üzere sosyal medyada görüş belirtilmesini kesinlikle yasakladı. Gerek duyulmadığı sürece futbolcular telefonlarını açık tutmayacak. Herhangi bir polemik oluşmaması için bu yasağı getiren Kocaman, “Zor bir döneme giriyoruz. Herkes dikkatli olsun” uyarısını yaptı.
3- GECE HAYATI YOK
Gece hayatını seven futbolcular ile özel bir konuşma yapan Aykut Kocaman, eve giriş çıkış saatlerini de belirledi. Sarı-lacivertliler özellikle Benfica maçı öncesinde erken saatte evine girecek ve dinlenerek antrenmana gelecek. Disipline uymayan futbolculara ağır para cezası verileceği bildirildi.
4- TAM GÜN MESAİ
Samandıra Tesisleri’nde gençler başta olmak üzere bekar futbolcular tam gün mesai geçirecekler. Sarı-lacivertliler antrenman saatlerinin dışında kalan tüm zamanını Can Bartu Tesisleri’nde geçirecek ve dış dünya ile ilişkisini tamamen kesecek. Rakiplerin maç kesetleri izlenecek.
İrfan YİRMİBEŞ /Açık Mert Korkusuz
Screw you guys, I'm goin' home
Bencede yapılması gerek daha dikkatli olunur.
Avrupa'da yarı finalde oynayacak futbolcunun yasaklara gerek kalmadan bu şekilde davranması gerekli. Hele gece hayatı olayı başka bir konu, en önemli maçtan önce gece dışarı çıkan adam takımda kalmak istemiyordur zaten.
Emenike davadan beraat etmiş.
Ne denebilir ki ?
Bu dünyanın birde öbür tarafı var.
Niye beraat etmiş? Şike yapmamış mıydı o oğlan, o kadar iddialılardıda nasıl beraat ediyor anlamadım. Bu işte bi iş var yine. Hakimden şüpheliyim.
Nasıl beraat ediyor anlamıyorum. 4 temmuz da bütün gazeteciler Emenike'nin para sayma görüntüleri olduğunu üzerine basa basa söylüyordu. Birisi de çıkıp hani nerde kasetler demedi. Böyle haber yapmış olan gazetecileri medya önüne çıkarıp rezil etmek gerek.
Bir Dost
Hellbells
Onlar gazeteci değil tetikcilerdi ve görevlerini çok iyi yaptılar.
Keşke geçen yaz beraat değilde hüküm çıktığı zamanlar da da böyle yazabilseydiniz,kimseyi suçlamıyorum ben ancak tutarlı olun.
Hayırlı olsun Emenike ve Fenerbahçe'ye,o konuda sevindim her iki taraf içinde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Her zaman takımımızın bu konuda arkasında oldu( m )k. Forumda da geriye dönük mesajlar incelenebilir.![]()
Hayır onu demiyorum,beraat çıkınca ironi yapıp basına veya belli kişilere gönderme yapmayı biliyorsunuz ancak hüküm çıkınca da mahkemenin kararını kabullenseniz diyorum,tutarlılığı o açıdan söyledim ben.Burada benim yorumum yanlış anlaşılabilir ben kimse şike yaptı veya yapmadı demiyorum,olayım Fenerbahçe taraftarının mahkemenin kararına verdiği tepkinin tutarsızlılığıyla ilgili,ayrıca genel konuştum kimse üstüne alınmasın.Takımın arkasında olmanız ise beni ilgilendirmiyor o her zaman içinizde olan bir şey zaten,herkes için.
Bu arada Aziz Yıldırım'ın cezası ne oldu ne zaman çekecek cezayı ? Dava unutuldu herhalde
3 temmuz sürecinin sonucu : Fenerbahçeyi saha dışında yıkmayı başaramadınız![]()
Adam beraat etmiş biz burda birbirimizi laf yetiştiriyoruz.Şike olsaydı herşey ortaya dökülürdü demek yok kimse yalandan gerginlik yaratmasın.Hayırlısı olsun her iki taraf için.
Last edited by Kaka Leite : 25.Nisan.2013 at 20:09 Reason: Silinen mesaj hakkında olan kısım editlendi.
Saygısızlık olarak algılama ancak 3 Temmuz sürecinden beridir sitede ki yorumları takip ediyorum ve yeri geldiğinde yorum yapıyorum,kimseye laf sokma ve laf atma peşinde değilim beğenmediğim konuları eleştiriyorum.Mesela en başından bizim kulübün açıklama yapmasını da eleştiriyorum,çünkü bizi kulüp olarak ilgilendiren bir konu değil ancak ben bir spor sever olarak yorum yapıyorum ve olduğunca saygılı olmaya çalışıyorum.Sen ise -işte saygısızlık olarak algılamaman gereken konu burası- Aralık ayından beridir foruma üyesin ve ben uzun süredir bir gram yorum yapmama rağmen sanki sürecin başından beridir yorumlarımı biliyormuşcasına davranıyorsun zaten benim 12 bin küsürlük mesajlık şike konusunda attığım mesaj sayısı 63 sadece.Kimseye laf sokmadan,yargısız infaz yapmadan olduğunca objektif yorumlar yapmaya çalışarak mesaj yazmaya çalışıyorum.İşte o süreci geçiren biri olarak da ortada ki tutarsızlığı eleştiriyorum,mahkeme kararını değil.En başta da belirttim Emenike ve Fenerbahçe adına mutlu olduğumu,yine tekrar ediyorum benim eleştirim taraftarın tutarsızlığına.
Nedense bu durum Galatasaraylılar dokunmuş hayırdır inşallah.(Sakaryasporluyum)
Dava için Yargıtay kararı bekleniyor şu an için.Süper Lig bitsin acıklarlar.
Bu sene Şike olmadığı için büyük zevkle izliyorum ligi.Kesin yok bir iki kaynağımdan teyyit ettim
Zaten şike olsaydı.Gençler hem Cimboma hem Fenere yatardı.
Bu hafta yaptılar 24.Hafta 25-26 Biraz hakem şikesi oldu.Sonra onlarda durdular.
Şu kadarını diyorum Fenerbahce 2010/2011 oynadığı Futbolla kupayı nasıl aldı bilmem.
Lakin bir şike varsa orta da herkes cezasını ceksin.Aziz Yıldırım şike yapmadık diyor.İbrahim Akın yaptım diyor sonra değiştiriyor.
Cok ilginç olaylar oldu.Bu süreçte.
Türkiye'de Futbolun olmadığını düşünün ne konuşucaktık bugun ?
Ayrıca bu davayı açanlar bu kadar tepki beklemiyordu.Tahminim az tepki gösterilir diye yaptılar.Seçimden sonra patlaması ?Ne kadar cok şey var dimi
Yazmaya kalksan.