Müthiş gidiyorsun hocam.
Müthiş gidiyorsun hocam.
Totti yoksa Roma'nın yarısı yok yaşını falan küçültseydin hocam editörden bi şekilde yedekte duruşu bile yeter adamın...
Başarılar![]()
Beter olsun kafası kırılsın gitsin bi daha spor yapamasın pislik herif
Daha birşey olduğu yok hocam sakin, bence takımı aldığımızda iyi durumdaydı en azından 3 kulvarda da yoluna devam ediyordu![]()
Teşekkürler![]()
Ben de öyle düşünmüştüm takımın başına geçtiğimde. Totti'ye baktım adam Asistan Menajer olmuş, boşta. Özelliklerine baktım, adamı asistan yapmak bir yana malzemeci olarak almazdım o özelliklerle. Ama ismi Totti'ydi ve U20 takımı asistan menajeri yaptım
Özellikleri gelişirse kendisini daha iyi bir konuma getiririm.
Seri A 29. Hafta
Başkent Derbisi
Lazio, Roma'ya tecavüz etti.
Böylelikle Roma başındaki ilk mağlubiyetimi almış bulunuyorum. Ayrıca takımın ligdeki 13 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi.
Seri A Puan Durumu
Seri A 30. Hafta
Roma Çeyrek Final'e yükseldi
1. Maç
2. Maç
İşimizi kendimiz zorlaştırdık ve 2. maçın son dakikalarında ecel terleri döktük. Forvetlerimizin attığı 2'şer gol ve deplasman golü kuralı sayesinde turu atladık.
Çeyrek Final'deki rakibimiz Dinamo Kiev
Dinamo Kiev'i geçersek yarı finaldeki rakibimiz Chelsea - Benfica eşleşmesinin galibi olacak.
Lazio mağlubiyeti kötü olmuşBenim aptal oğlum Ferreyra yazsaydın bide
![]()
malatyAdana!
Seri A 31. Hafta
Ezeli rakiplerin gol düellosunda galip gelen taraf Giallorossi
Seri A 32. Hafta
Çeyrek Final 1. Ayak
Seri A 33. Hafta
Seri A Puan Durumu
Arkamızdaki rakiplerle arayı biraz olsun açtık ve Cagliari ile farkı kapattık. Matematiksel olarak şampiyonluk şansımız da devam ediyor. Tabii ki hayal görmeye gerek yok geriye kalan 5 maçımızı da kazanıp ligi 2. olarak bitirmek yani Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılmak istiyoruz.
"Peri masalı devam ediyor" La Gazetta Dello Sport
Zorlu maçta iki taraf ta net fırsatlar yakaladı ama bir türlü eşitlik bozulmadı. 5. Dakikada penatlı kurtaran Stekelenburg karşılıklı penaltı atışlarında 3 penaltının 3'ünü de çıkararak turu getiren isim oldu.
Yarı Finalde rakibimiz Chelsea
Seri A 34. Hafta
Seri A 35. Hafta
Holosko bize gol atmak için ta Türkiye'den buralara gelmiş![]()
Seri A 36. Hafta
Juventus şampiyonluğunu garantilemiş durumda. Son 2 maç kala 2 puan farkla 2.'yiz. Cagliari ile son 2 haftada 2.'lik mücadelesi vereceğiz. Son iki maçımız şöyle :
Sassuolo(D)
Cagliari
Gourcuff'ün şovu sayesinde Finaldeyiz
1. Maç - Stamford Bridge
2. Maç - Roma Olimpiyat Stadı
İlk maçta amacımız beraberlik almaktı. Roma'da tek farklı bir galibiyet alma şansımız olduğunu düşünüyordum. 85'te Lukaku planlarımı alt üst etti.
İkinci maçta Gourcuff'ün içine Zidane kaçmıştı sanki. Biri frikikten olmak üzere üç gol attı. Sadece golle de yetinmedi ve takımın ataklarını yönlendiren isim oldu. Defansa da gelip top çıkarmasını bildi. Sanırım bu performans ile sözleşmeyi hak etti![]()
Alternatifsiz sol bekimiz Balzaretti bu maçta sarı kart görerek cezalı duruma düştü ve finalde oynayamayacak.
Sevindirici bir haber ise De Rossi ve Lamela'nın iyileşmiş olmaları. İkisi de ikinci Chelsea maçında forma giydi. Büyük bir aksilik olmazsa Finalde de forma giyecekler.
Finaldeki rakibimiz LOSC Lille
Ben de Lille ile final yapmıştırm hocam, çok garip bir takım. Çok iyi kontraya çıkıyorlar, Kalou çok tehlikeli adam.![]()
Gourcuff'a baksen ya tek başına dağıtmış Chelsea'yi ,
Süpersin hocam aynen devam.
Avrupa Ligi şampiyonluğu için açık olarak favoriyiz, ligte Şampiyonlar Ligi bileti alacak gibiyiz. Herşey yolunda. Tebrikler.
İyi kontra yapıyorlarsa işimiz gerçekten zor. Ben Bekleri, ortasahayı hep ileri çıkartarak oynuyorum, defansif orta saha bile yayın oralarda gol arıyor. Pescara gibi hızlı kontraatak yapan takımlar da cezayı kesiveriyor.
Maçtan önce oynatmamayı bile düşünmüştüm, iyi ki oynatmışımİmza attırmaya çalışıyorum ona da şu sıralar. Seneye yedek olsa bile iyi yedek olur.
Eyvallah![]()
Hocam Sassuolo bizi evire çevire yendiŞampiyonlar Ligi son maça kaldı ve o maçı da Şampiyonlar Ligi mücadelesi verdiğimiz Cagliari ile oynuyoruz. İki final oynayacakken üç final oynamak zorunda kaldık 3 galibiyet şart
Seri A 37. Hafta
Ben asları dinlendireyim diyince ve kaptan da delilik yapınca böyle bir sonuç ortaya çıktı.
Hocam Cagliari'yi geçeriz, ikinci olarak direk katılalım CL'ye.
Olay budur hocam.
Son maçın Cagliari ile içeride olmasıda büyük şans ve oyunun en zevkli kısmı transferleri bekliyoruz![]()
Şampiyon Lille
İstatistiklere baktığımızda maç ortada geçmiş gibi görünüyor. Ama gerçek şu ki rakibimiz bizden daha iyi oynadı. Son dakikalarda iki net pozisyonumuzda top direkten döndü. Kaptan De Rossi performansıyla hayal kırıklığı yarattı.
Sezonun son maçında Kupa Finalinde Juventus ile karşılaşacağız. Bu maçı kazanıp sezonu en azından 1 kupa ile kapatmak istiyoruz.
Büyük sürpriz olmuş Lille baya kafa tutmuş şansa gelmemiş yani oraya kadar
Kalou dedim adam atmış golü. Sağlık olsun hocam, daha lig kupası var. (:
Ne mübarek ağzım var hocam.![]()
Kupa iyi olmuş tebrikler![]()
malatyAdana!
Şimdiden anlaşalım hocam, bu sezon transferleri hallettim de sezon sonu yaklaşırken Messi, Ronaldo ya da ayrılcak gibi olursam da Real Madrid, Manchester United falan diyorsun sonra işimize bakıyoruz![]()
Uzun süredir başarı yakalayamamıştı takım. Bu başarı bu açıdan çok iyi oldu.
II. Roma İmparatorluğu Dönemi
Geçen sezonun kupa galibi AS Roma yeni sezona "Şampiyonluk" parolasıyla çıkıyor. Şampiyonlar Ligi'nde de hatırı sayırı bir başarı elde etmek isteyen Roma yönetimi hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Başkent ekibi henüz hazırlık dönemine girmeden bütün mevkiilerini yeterli seviyede güçlendirdi. Roma başka transfer yapar mı bilinmez ama önümüzde daha uzun bir transfer dönemi var.
Roma'nın Transferleri
Defans
Stefan de Vrij - 0€ (Feyenoord)
Genç savunmacının asıl mevkiisi stoper ama sağ bekte de forma giyebilir.
Bruno Ecuele Manga - 0€ (Lorient)
Gabon'lu savunmacının Fransız vatandaşlığı da bulunuyor. Bu nedenle yabancı transferi hakkını işgal etmiyor.
Martin Olsson - 13.5 M€ (Q.P.R)
27 Yaşındaki İsveç'li sol kanadın her yerinde oynayabiliyor. Beklenti onun sol bekte oynaması yönünde.
Orta Saha
Kwadwo Asamoah - 0€ (Udinese)
Eski Juventus'lu oyuncu ortasahada solda ve ortada forma giyebilir.
Kevin Prince Boateng - 0€ (AC Milan)
Milan'ın ikna edemediği Gana'lıyı Roma ikna etti.
Alexander Merkel - 0€ (Genoa)
Genoa'nın 23'lük panzerini kapan Roma oldu.
Isaac Cuenca - 0€ (Barcelona)
Her iki kanatta da oynayabilen Cuenca, geçen sezon Bastos ve İbai Gomez'in üstlendiği görevi üstlenip rotasyon oluşturacak.
Manuel Fernandes - 11.5 M€ (Man. Utd)
İnanılmaz tekniğiyle dikkat çeken Portekizli oyun kurucu olarak da görev yapabilir iki yönlü ortasaha olarak da.
Gaston Ramirez - 15 M€ (Southampton)
Uruguay'lı yıldız Pjanic'in boşluğunu dolduracak. (Transferin ertesi günü Milli Takım'da sakatlandı- 2 Ay yok)
Forvet
Seydou Doumbia - 0€ (CSKA Moskova)
Fildişili yıldız Facundo Ferreyra, Caprari ve Osvaldo gibi oyuncularla forma mücadelesine girecek. İşi kolay görünmüyor.
Hocam ne yapmışsın sen, bu bedelsiz aldıklarını orjinal fiyatlarına satsan kulüp coşar.Ayrıca Gaston Ramirez harika transfer.
İngiltere ve İspanya kalmış hocam, git İspanya'ya iyi gelir..![]()