petrol_fb12
Benim kullandığım forvet tipi fırsatçı forvet. Buna uygun Almeida , Niang ve Pektemek var zaten. Gerektiğinde Dentinho ve Holosko'yu kullanabilirim. Takımda hucum hattı geniş. Sıkıntı orta sahada sakatlık olduğunda alternatif kısıtlı orta alanda. Yinede önerini dikkate alacağım. Oyunu açtığımda oyuncunun özelliklerine, fiyatına bakarım. Eğer uygun ise takıma kazandırmaya çalışırım. Mesajın için teşekkür.
ozan42
Fernandes'i sattım çünkü kulübün mali durumu içler açısı. Verilen parada iyi olunca sattım. Tek sıkıntı onun yerine oynattığım Oğuzhan çok sık sakatlanıyor. Bu seride mundar etmişler takımı bir şey demiyorum.
Ayrıca ben kanatta oynayan oyuncularımı direk kanat olarak kullanıyorum. Sağ tarafta oynattığım oyuncu çizgiyi kullanıyor , sol tarafta oynattığım oyuncuda içeri kat ediyor. Oyuncu komutlarında öyle ayarladım. Dentinho sol tarafta gayet iyi oynuyor. Ama son maçlarda sonradan oyuna dahil ediyorum daha etkili oluyor. 90 dakikayı çıkartamıyor. 60'dan sonra kondisyonu 60'a vuruyor. Mesajın için teşekkür.
STSL 11.Hafta | Kayserispor 2-3 Beşiktaş
.
Spoiler: İlk 11'ler
.
.
.
55'e kadar ortada giden maçta iki takımda bulduğu pozisyonları golle sonuçlandırdı. 55'den sonra yaptığım değişikliklerin hepsi hucum anlamında oldu. Dentinho, Veli, Pektemek değişikleri ile kanatları öne kaydırdım. Yaptığım değişikliklerden sonra baskıyı artırdık. O dakikadan sonra kullandığımız üç,dört köşe atışından ikisini golle sonuçlandıran Ersan Gülüm üç puanı getirdi. Çok değerli bir üç puandı.
.
Bu karşılaşmada sakatlanan Oğuzhan Özyakup sahalardan 3 hafta uzak kalacak.
.
.
STSL 12.Hafta | Beşiktaş 2-2 Eskişehirspor
.
.
.
.
Ligde lider Eskişehirspor'u sahamızda ağırladık. Berbat oynattığımız ilk yarıyı 1-0 yenik durumda kapadık. İkinci yarı Niang ve Dentinho değişikliklerinden sonra ikinci yarıya müthiş başladık. Beş dakikada Beşiktaş. Beş dakikada iki gol bulduk. Ama köşe vuruşundan saçma sapan bir gol yeyince 1 puana razı olduk. Dentinho'da sonradan oyuna dahil olduğu maçlarda çok etkili oynuyor. Çok faydalı oluyor takıma.
.
Antrenmanda sakatlanan Olcay Şahan sahalardan 2 hafta uzak kalacak.
.
.
STSL 13.Hafta | Karabükspor 0-1 Beşiktaş
.
.
.
.
Ligde zor günler geçiren rakibimiz karşısında tek farklı galibiyet elde ettik. Temiz bir galibiyet takım iyiye doğru gidiyor. Tek engel sakatlıklar.
.
Türkiye kupasında F.Karagümrük ile eşleştik.
.
.
STSL 14.Hafta | Beşiktaş 2-0 Orduspor
.
.
.
.
Üstün oynadığımız karşılaşmada 2-0 gibi net bir galibiyet alsak ta bu galibiyete pekte sevinemedik. Oğuzhan tekrar sakatlanarak ilk yarıyı kapadı. Üstüne Necip'te kırmızı kart yiyerek Galatasaray maçı öncesi orta sahada en önemli iki oyuncumuzu kaybettik. El mecbur Hasan Türk'ü oynatacağım.
.
Bu karşılaşmada sakatlanan Oğuzhan Özyakup sahalardan 6-7 hafta uzak kalacak.
.
.
STSL PUAN DURUMU
.
.
Genel bir değerlendirmek yapacak olursam; son oynadığımız dört karşılaşmadan 10 puan çıkarttık. Kayseri ve Eskişehir gibi ligin zor ekipleriyle oynadık. Bu dönemi iyi atlattık. Şimdi son üç hafta kala Galatasaray ve Fenerbahçe derbilerini oynayacağız. İki derbi maçını da dış sahada oynayacağız. Ligde birde MİY ile kendi sahamızda oynayacağız. Kupada da Karagümrük ile oynayıp ilk yarıyı kapatacağız. Amacımız kalan dört maçı en iyi şekilde atlatmak. Derbi maçları öncesi Oğuzhan'ın sakatlanması hiçte akmadı. Bakalım kalan dört karşılaşmadan nasıl sonuçlar elde edeceğiz. Cale ve Aykut transferlerinden sonra devre arası transferinde orta sahaya bir transfer şart oldu. Oğuzhan'ın sık sık sakatlanması takımın gidişatını baltalıyor. Önemli bir oyuncu ve onu mutlaka yedeklemem gerekiyor.
Önümüzde oynayacağımız dört karşılaşma;
.
.