Yeni sezonda transfer bütçemiz 60.000.000 €
Yeni sezonda transfer bütçemiz 60.000.000 €
TariboWest
Bütçeye denecek birşey yok. Bence bir savunmacı veya ortasaha almanı tavsiye ederim. Tekrardan başarılar
Bayern Teknik Patronu Kararsız !
Yeni sezonda nasıl bir transfer stratejisi çizeceği merakla beklenen Bayern'de belirsizlik devam ediyor. Basında çıkan Schweinsteiger ve Lahm gibi simge isimlerin kadrodan ayrılacağı haberleri taraftarları tedirgin etmiş durumda. Henüz basın açıklaması yapmayan Ümit Boğa'nın en kısa zamanda merak edilen soruları cevaplayacağı bir söyleşi yapması bekleniyor...
TariboWest
Fenerbahçe kariyerini baştan sona okudum abi malesef o sürelerde banlı olduğum için yorum atamadım ama o bütçe falan süper bende şuan takım batıyor acaba bir yardım eder misin ?Münih'de başarılar Götze'yi alırsın artık
![]()
Barça'ya 4 sallarsın artık![]()
Fb'den giderek harika bir iş yapmışsın , Bayern'in kadrosuda çok çok iyiymiş
TariboWest
Yeni takımın hayırlı olsun,başarılar![]()
İlk etapta Toni Kroos, Coutinho ve Son Heung-Min ile yollarımızı ayırdık. Bu 3 oyuncudan 90 m € kazandık. Volkan Demirel, Luiz Gustavo ve Dante biz gelmeden başka kulüplerle anlaşmışlar.
Ayrıca Fatih Terim döneminde Serero ile bedelsiz olarak sezon sonu için anlaşılmış. Alternatif olarak kadroda kullanmayı düşünüyorum.
TariboWest
Müthiş fiyata satmışsın oyuncuları para çoktu iyice çoğaldı![]()
malatyAdana!
Volkan ve Galatasaray![]()
Leandro Damiao 31.000.000 € ya Bayern Münih'de !
İmza töreninde konuşan Ümit Boğa Fenerbahçe'de iken birçok kez görüşme yaptığı Leandro'yu kadrolarına katamadığını itiraf etti ve ekledi : Geç de olsa kendi yönetimim altında gollerini atacak olması beni şimdiden heyecanlandırıyor !
Leandro Damiao geldi forma satışları patladı !
TariboWest
Şu anda ilk 11 için 5 oyuncunun yeri garanti. Geri kalan kısımları da en kısa zamanda doldurmaya çalışacağım. Bunları yaparken performanslara göre ya kadrodan oyuncu yerleştireceğiz ya da yeni oyuncular transfer edeceğiz.
TariboWest
Damiao mükemmel transfer.
Andrea Poli ve Carlos Labrin Bayern Münih'de !
Ortasahada yaratıcı oyuncu eksikliğini Poli ile giderdik. Poli için 34.000.000 € ödedik.
Eski oyuncumuz Carlos Labrin ile yollarımız Bayern'de kesişti. Bonservisine 20.000.000 € ödedik.
TariboWest
transferler mükemmel şampiyonluklar bekliyoruz hocam![]()
Moussa Sissoko'yu 22.000.000 € ya renklerimize bağladık.
Şu anda düşündüğüm ilk 11'in 9 oyuncusu netleşti. Bir sağ bek, iki sol bek ve bir kaleci alıp transferi noktalayacağız.
TariboWest
3 Oyuncuyu Daha Kadromuza Kattık ve Transferi Tamamladık.
Oliver Baumann - 8.250.000 €
Ryan Bertrand - 4.500.000 €
Masanari Kawamoto - 7.000.000 €
Transfer Özeti
Lahm'ı sağ bekte kullanıp alternatifi olarak da alt yapıdaki Markovic'i as takıma çıkararak gerçekleştirdik.
TariboWest
Daha iyi oyuncular olabilirdi abi.![]()
Heung Min kalsaydı bence etkili olabilirdi. Yeni transferlede güzel. Güzel bir sezon olur umarım.
Transferler bence Vasatında altı hocam , Sissokko ve Poli hariç
TariboWest
Volkan ayıp etmiş Galatasaray"a giderek,Transferlerini beğendim.Çok yıldız alsaydın oyundan zevk almazdın zaten.![]()