İbrahim Altınsay yönetim kadrosuna kazandırılamaz ise gelecek hiçbir hocanın önemi kalmaz. Önce şu işi halledelim, sonra Altınsay ile yöneticiler kafa kafaya verip yerli veya yabancı fark etmeksizin en iyi hocayı getireceklerdir.
İbrahim Altınsay yönetim kadrosuna kazandırılamaz ise gelecek hiçbir hocanın önemi kalmaz. Önce şu işi halledelim, sonra Altınsay ile yöneticiler kafa kafaya verip yerli veya yabancı fark etmeksizin en iyi hocayı getireceklerdir.
Canım FEDA olsun sana !
Kenny Dalglish gelecek.
Ne bu kardeşim![]()
Hem tahmin diyelim hemde bir köşe yazısında okumuştum tam hatırlamıyorum kimin olduğunu.Sezon başında İA yine Dalglish ile anlaşmıştı ama Fikret Orman istememiş.Şimdi gelirse yeniden tek isim Dalglish diyorlar.
Bony imkansız ötesi bence.
Bula bula Bony'i bulmuşlar demek. Scout ekibi Bony'i buldu da ne oldu. O adamı Vitesse'ye gitmeden önce transfer edeceksin. Şimdi istesen de alamazsın zaten. Öneren sanırım Bony'i iki,üç kez izledi. Oyuncunun devler tarafından takip edildiğinden bi haberler sanırım.
Habertürk'te oturmuşlar "Beşiktaş büyük mü değil mi ? " diye tartışıyorlar.
Komik insanlar var bu memlekette.
Yönetimin bugünkü rezaletinden hiç bahsedilmemiş. Bir yönetime güveniyordum az çok oda gitti. Her şey çorba oldu.
Her gün yeni birşey patlak veriyor, Allah sonumuzu hayır etsin.
Canım FEDA olsun sana !
Net Borcumuz ne kadar arkadaslar bilgisi olan varmi?
Bu işin peşi bırakılmamalı.
Yönetim de açıklama yapmış.
Bugün BJK İnönü Stadı'nda Orduspor ile oynanan karşılaşmanın ardından numaralı tribünde çıkan üzücü olayı şiddetle kınıyoruz.
Beşiktaşımız’ın en önemli değeri olan taraftarlarımızın şiddete maruz kalmış olduğu bu münferit olayın kabul edilmesi mümkün değildir. Geçmişte bu tarz olayların üzerini örten zihniyetin tam karşısında olan bir yönetim anlayışına sahip olduğumuzun altını bir kez daha önemle çizmek isteriz.
Bu müeesir olayın sorumlularının bulunması ve cezalandırılması amacıyla kulüp olarak emniyet yetkilileri ve adli mercilerle sonuna kadar işbirliği içinde bulunacağımızdan ve bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.
Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız
Patlaklar, skandallar dur durak bilmiyor. Rezalet ya başka birşey değil. Durun bakalım daha neler çıkacak.
Canım FEDA olsun sana !
Tamer kıran denilen ... herif bakalım bundan sonra inönüye nasıl gelecek
yd geldi aklıma birden, o meşhur Denizli maçı!
Sizlerin de gitmesi yakındır, bugünkü olaylardan sonra! Merak etmeyin eşkiya sürüleri sizi!
Adamı karısının, çocuğunun önünde ağzını, burnunu kırmışlar diye yazanlar var. Adamın halini düşünmek istemiyorum. Bir tane çapsız için istifa diye bağrılıyor sonra taraftarın ağzı burnu kırılıyor. Tamer Kıran veya değil zaten Tamer Kıran'a yakın biri bu işin içindedir. Yazıklar olsun bu adamlığa sığmaz. Adam akıllı bir yönetim gelmedi şu kulübün başına. Yönetime zerre güvencim kalmadı. Ne halt olduklarını belli ettiler.
Ayrıca şöyle bir ekleme yapayım. Bu stat mevzusu yüzünden daha çok rant dönecek. Stat yapılana kadar ne bu olayların sonu var, nede Beşiktaş düzlüğe çıkar. Bu olanlar daha başlangıç asıl gelecek sezon daha beteri olabilir. Galatasaray'ın iki sezon önce düştüğü durumun daha beteri. Ama yeni stat yapılır biter o zaman bu örümceklerin hiç biri kalmaz temizlerler alayını. Yedirmezler sahip çıkan olacaktır elbet.
Last edited by Mamadou : 28.Nisan.2013 at 03:20
Dün akşam maçta çıkan olaylarla ilgili fotoğrafları daha yeni gördüm gerçekten yazık günah acıdım adamlara.Resmen coplamışlar adamları.
Tamer Kıran istifa etmiş.Bugün yönetim toplanmış Beşiktaş'ta.Sanırım çıkan olaylardan dolayı Fikret Orman istemiştir istifasını.Takip ettiğim kadarıyla taraftar tarafından sevilmiyordu zaten.
Su anda benden mutlusu yok. Darisi levent erdoganin basina. Geri donusunuz olmaz insallah. Gel altinsay geeelll
Mafya bozuntusu elbette istifa edecek. Bir daha o stada giremeyeceğini anlamıştır. Ama bir tek Tamer Kıran değil Samet Aybaba, Levent Erdogan, Seyit Ateş bunlarda istifa etsin, edecek. Ama bu iş öyle hemen kapanmayacak cinsten. Gençler maçında taraftardan sağlam bir protesto bekliyorum. Eğer durumum müsait olursa İnönü'deki son maça gideceğim.
Başkan FO ve Çebi'yi yazmadım. FO'nun listesine kimleri alacağını merak ediyorum. Eğer saçma sapan isimleri alacaksa ilk gitmesi gereken kişidir.
Çok geç geldi istifa... Bakan Suat Kılıç konuşmasa o da gelmeyecekti herhalde. Kimi, neyi savunuyor, neyi kayırıyorsalar artık. Spordan çıktı bu iş...
Rauf Büyük denilen zat tutuklanmış. Maç gecesi bu adamı göz altına alıp ertesi sabah yani dün serbest bırakmadılar mı.. Şimdide tutuklanmış. İnşallah gerekli cezayı alırlar. Beraberinde 4 kişi daha tutuklanmış. Bunun gibi adamlar resmen kulübü ele geçirmiş..
Her işte bir hayır vardır. Taraftar dayak yedi ama hayırlı bir dayak oldu.Şaka bir yana umarım Levent Erdoğan, Seyit Ateş ve Samet Aybaba'da istifa eder. Eğer işi bilen insanlar gelirse çok daha iyi yerlere geliriz. Ayağa kalkalım artık !
Canım FEDA olsun sana !
Bu, başlangıç. Sıradaki isimler arkadaşlar tarafından yazılmış zaten. Sonra da, Altınsay göreve!