Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
39. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

23 58.97%
  • Berabere biter

6 15.38%
  • Benfica kazanır

10 25.64%
Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 283 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Benfica | Uefa Avrupa Ligi Yarı Final 1. Maç

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Tahminim ya ağır bir mağlubiyet alacaz yada güzel bir galibiyet.ortası olmayan bir maç.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Rahat bir oyun ama dar bir skor 2-1 gibi 3-2 gibi bir skor olur diyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Çok zor bir maç. Benfica, 30 küsür maçtır kaybetmiyor, 40'a da yaklaştı sanırım. Formda bir Benfica, çok zorlar F.Bahçe'yi. F.Bahçe ise, Avrupa'da zor gol yiyen bir ekip. Saha ve seyirci avantajını kullanıp maçı kazanabileceğini düşünüyorum.

Başarılar F.Bahçe.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    güzel şeylerden bahsedelim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Off be adamlarda Baroni diye bir oyuncu var, eşi benzeri yok... Dikkat etmek lazım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Rakip 10 kişi kalır üzerine de 1 penaltı atarsak neden yenmeyelim ? 2 defa oldu (Bate & Lazio) ne olur Allah'ım bir daha bir daha

İşin esprisi bir tarafa, sonucunun çok şeyi etkileyeceği bir karşılaşma ancak bana göre en önemli etken şu olacak, 2 senedir içeride Galatasaray'a ligi veriyosunuz, Psikolojik üstünlük falan yıkılmış durumda. Sizin 15 senede elde ettiğiniz imkanı adamlar -öyle ya da böyle- 2 senede inşa etti. Ve bu önlenemez yükselişe sekte vurmanın tek yolu, bu kupada final oynamak, hatta kazanmak. Eğer bunu gerçekleştirirsek Galatasaray'ın şampiyonluktaki başarısını gölgede bırakmış oluruz. Aksi halde gerisi hikaye. Fenerbahçe hiç bir zaman Galatasaray ardındaki 2.liğe sevinmemiştir ve sevinmeyecektir. Aynı şeyin üst üste olması da ipi daha da koparır. İşte bu ipi germenin, daha da sağlamlaştırmanın yolu bu maçlardan zaferle ayrılmak ve tüm dikkatleri üzerinize çekmek.

Bu yüzden bu maç önemli, sadece bir 90 dakika değil.
    Ligi kimse vermiyor, 2. sene garanti değil zaten şu anda ama 2 sezondur size karşı da üstünlüğümüz var aradaki maçlarda, hem skor hem de oyun olarak. Olay imkan meselesi de değil ayrıca, Aziz Yıldırım'ın gördüğü Galatasaray şampiyonluğu Fenerbahçe'ninkinden fazlaysa zaten ortada abartılı bir başarı yok demektir. Bu iki takım arasındaki makas bence hiçbir zaman kolay kolay açılmaz, bir şampiyonluğa bakar. Siz bu kupayı kazansanız hatta Monaco'da oynanacak süper kupayı alsanız hatta ligi ve Türkiye kupasını da alsanız bile bizi bağlamaz ki. Bir tane Galatasaray'lının da çıkıp vay arkadaş adamlar ne yaptı diyeceğini, hayıflanacağını sanmıyorum açıkçası. Biz bunu zamanında yaptık, siz yarın tarihinizin Avrupa'daki en önemli maçına çıkıyorsunuz, biz 4 senelik ambargonun üstüne namağlup kazandık üstüne de Süper Kupa'yı Real'i yenip aldık. Yani ortada Türk futbolu açısından yeni bir şey yok. Senin kastettiğin şeyi anlamakla birlikte verileri farklı yorumladığını düşünüyorum. Bana göre Galatasaray camiasına vay be, daha iyisini yapmamız gerekiyor dedirtecek şey ŞL'de en az yarı final oynamaktır. İşte o zaman çıtayı yükseltmiş olursunuz, bize de imrenmek ve tebrik etmek düşer.

Maça gelirsek, 2-2 biteceğini düşünüyorum, Fenerbahçe bir dönem sezon içindeki en iyi futbolunu oynamaya başlamıştı ancak son dönemdeki değişik etkenlerden dolayı bir düşüş var, Avrupa'ya daha uygun bir oyun oynadığı için yenilmeyeceğini düşünüyorum ama sonuçta Benfica da kolay lokma gözükmüyor. Fenerbahçe'nin zayıf karnı zaman zaman orta sahası gözükse bile bu sezonki Yobo faktörü ve sonradan gelen Ziegler'in vasatlığı sebebiyle savunması bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu takım buraya kadar geldi, ben Meireles hariç her oyuncuyu ayrı ayrı tebrik ederim.

Meireles'in yaptığını ne ben unuttum ne de diğer Fenerbahçe taraftarları. Meireles kendisini affettirmek istiyor ise bu maçlar tam onun maçları, eskiden alışık olduğu bir ekip olacak karşısında ve orta alanda harika oynaması gereken 2 maç.

Kısacası kırmızı yerken armayı öpmek bi işe yaramıyor, önemli olan elensek bile iyi bir oyunla elendikten sonra öpmek o armayı. Meireles bu maç kilit adamımız bence aynı şekilde Baroni de her 3 ayın bir günü yaptığı o patlamayı yapması gerek.

Bu takım bu turu geçecek güce sahip, Allah buraya kadar gelmemizi nasip etti inşAllah buradan ileri Finali de nasip edecek.

Sow'un oyunu da çok önemli tabii ancak ben onun ölüsüne bile razıyım, en kötü haliyle bile rakibi yıpratan bir oyuncu Sow en önemli özelliği de onun kanat'ındaki oyuncu çok aktif oynayamayacak olması. Eğer oynamaya çalışırsa Sow'un ekmeğine yağ sürmüş olur ki yapacaklarını pek sanmam.

Uzaktan şut şansı vermemiz gerek çok sert ve pis noktalara çekiyorlar şutu burada Volkan da çok önemli tabii ancak bu ara çok güveniyorum ona. Bir an düşüş yaşasa da sonradan bence iyi toparladı.

Taraftar da umarım düzgün bir maç olmasını sağlar, çünkü onların takıma köstek olmamaları gerek sabırlı olursak avantaj ile oraya gideceğimizden şüphem yok.

Buradan kendisine sesleniyorum, yalvarıyorum hatta ;

Yalvarırım Baroni ve Webo ne olursunuz 2 maç ya 2 maç iyi oynayın ne olursunuz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Seneye Arsenal veya Chelsea CL'ye katılamazsa Benfica 1. torbadan katılacakmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Bayern-Barça maçını izlediniz Milyon €'luk oyuncular deli danalar gibi kaçtılar, koştular, mücadele ettiler. İsimleri, şöhretleri ve popülariteleri zerre işlerinin önüne geçmedi. Sanki amatör bir futbolcunun deli heyecanı gibi istediler ve aldılar. İnsan bu kadar şöhretli, zengin ve lüks oyuncuların canavar gibi mücadele etmesini görürken bir de kendi takımında eli belinde gezen oyunculara eyvallah çekildiğini görüyor ya bu gerçekten o takıma inanları ve gönülden bağı olanları yaralıyor. Bu oyuncuların isimlerini bile zikretmek istemiyorum ama umarım bunları yarın sahada görmeyiz. Yarın eli belde gezme günü değil 1 sene önce yaşamış olduğun tüm haksızlıklarla savaşma günüdür.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Dün Bayern-Barça maçını izlediniz Milyon €'luk oyuncular deli danalar gibi kaçtılar, koştular, mücadele ettiler. İsimleri, şöhretleri ve popülariteleri zerre işlerinin önüne geçmedi. Sanki amatör bir futbolcunun deli heyecanı gibi istediler ve aldılar. İnsan bu kadar şöhretli, zengin ve lüks oyuncuların canavar gibi mücadele etmesini görürken bir de kendi takımında eli belinde gezen oyunculara eyvallah çekildiğini görüyor ya bu gerçekten o takıma inanları ve gönülden bağı olanları yaralıyor. Bu oyuncuların isimlerini bile zikretmek istemiyorum ama umarım bunları yarın sahada görmeyiz. Yarın eli belde gezme günü değil 1 sene önce yaşamış olduğun tüm haksızlıklarla savaşma günüdür.
    İşin garip tarafı da Aykut Kocaman da senin gibi düşünmesine rağmen sırf inat olsun diye o adamları oynatıyor. Hatta bu yüzden Alex'i bile göndermiş bir adam.

Artık şu Alex muhabbetini kapatsak.

Tamam Alex efsane gidişi yakışmadı ama takım tarihinin en önemli maçını oynuyor.

Ve beğenmediniz

Aykut Kocamanla.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

%51 Benfica önde diyerek kendi oyuncularına güvenini gösteren bir hocamız var sağ olsun !

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    %51 Benfica önde diyerek kendi oyuncularına güvenini gösteren bir hocamız var sağ olsun !
    Yalnız orada onu futbolcu bakımından değil. Klüp geçmişi baz alınarak söylediğini belirtti.

Klüp başarılarına bakınca hocanın dediği zaten ortaya çıkıyor, oyuncularına güvenmek 5 atıcaz falan demekle olmuyor ki.

Demeçleri gayet yerinde idi zaten basın toplantılarını çok beğenerek izliyorum Aykut Hoca'nın çoğu zaman gerçekleştiremesede basın toplantılarında çok sistemsel konuşuyor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Artık şu Alex muhabbetini kapatsak.

Tamam Alex efsane gidişi yakışmadı ama takım tarihinin en önemli maçını oynuyor.

Ve beğenmediniz

Aykut Kocamanla.
    Alex'i neden gönderdi diyen oldu mu? Ben Alex'in gitmesi gerektiğini savunanlardanım, sadece düşündüğüm şeyi söyledim. Aykut Kocaman'ı beğenmiyorum diyen de olmadı, eleştirdiğimiz gibi övmesini de biliyoruz. Bazıları gibi gözümüzü kapatıp adamı göklere çıkartmıyoruz veya yerden yere vurmuyoruz. Arkadaş Aykut Kocaman bile sizin kadar alıngan değildir bu eleştirilere karşı, istiyorsanız üyeliğimizi de iptal edelim artık yorum da yapmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

La bırakın tartışmayı tadını çıkarın sanki kaç defa geliyoruz buralara çok az kaldı maça çok az
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Aynen ya bende onu demek istedim zaten.

Medya neden bu kadar soğuk maça ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Taraf tuttuğum için midir bilmiyorum Maxi Pereira'nın atılacağını ve maçı 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Çoğu kişiye göre bu skor hayal olsa da sadece his benimkisi. Tam tersi olacaksa 2-0, 3-1 gibi mağlubiyet düşünüyorum. Yani ortası yok...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Sanki yarı final değilde grup maçı gibi bir hava var, bilmiyorum galatasaray'lı olduğumdan mı göremiyorum yoksa gerçekten maç havası mı yok?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Sanki yarı final değilde grup maçı gibi bir hava var, bilmiyorum galatasaray'lı olduğumdan mı göremiyorum yoksa gerçekten maç havası mı yok?

Öncesi Sessizlik
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence hala dünya Alman felaketinin sonrasında enkaz altında kalan İspanyolların etkisinde. Biz de öyle. Ondan Avrupa Ligi biraz arkada kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Antep-Galatasaray ve bu maç için acayip rüyalar gördüm. Bu maç için Benfica , Salvio ile öne geçiyordu ardından Webo atıyordu. Hayırlar olsun.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

2 Ucu Keskin Bir Bıçak Misali Bu Maç Sonucu Ortada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben maçı dün sanıyordum yahu. Medya gerçekten çok soğuk davranıyor bu maça.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Medyanın soğuk olması daha iyi, yoksa Fenerbahçe 3 atar 4 atar haberleri çıkardı. Ya da öyle haberler yapmanın anlamı olmadığını biliyorlar ve başka birşey bulamıyorlar. GS Real maçlarında bile coşan medya bu maça temkinli yalaşıyor .

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ziegler oynarsa Salvio'nun golü var

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Aykut hocaya ve yönetime karşı çok büyük ve gereksiz bir önyargın var,oyuncusuna kendisine inancı,güveni kalmayan bir hoca istifa kararından dönmezdi zaten gelelim basın toplantısına bugün kime sorarsan sor Benfica bir adım önde der Aykut hoca da onu söylemek istemiş

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Ziegler oynarsa Salvio'nun golü var
    Kesinlikle katılıyorum

Nesil
    2007

Yorumlara bakılırsa tahmin ettiğim gibi bir takım. Defansı zayıf, hücum yönü ise iyi. Favorim yok; 3 ihtimalli maç, 2 ihtimalli tur olur. Bugünkü maçta da şansı yaver giden kazanır. Bilyoner'de param kalmış olsa KG var oynardım; iki takımın da gol atacağını düşünüyorum. Gerçi hep kaybettiğimden param kalmadı ya neyse İyi olan kazansın.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Yorumlara bakılırsa tahmin ettiğim gibi bir takım. Defansı zayıf, hücum yönü ise iyi. Favorim yok; 3 ihtimalli maç, 2 ihtimalli tur olur. Bugünkü maçta da şansı yaver giden kazanır. Bilyoner'de param kalmış olsa KG var oynardım; iki takımın da gol atacağını düşünüyorum. Gerçi hep kaybettiğimden param kalmadı ya neyse İyi olan kazansın.
    ben yaptım KG var yazdım kupona chelsea maçı dahil

İsmail Kartalı izledim şimdi.
    Benficayı çok iyi analiz etmişler belli.Hızlı ve komple oynamalıyız dedi ki sonuna kadar haklı.

Sayfa 2 / 10 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri