Tahminim ya ağır bir mağlubiyet alacaz yada güzel bir galibiyet.ortası olmayan bir maç.
Tahminim ya ağır bir mağlubiyet alacaz yada güzel bir galibiyet.ortası olmayan bir maç.
Rahat bir oyun ama dar bir skor 2-1 gibi 3-2 gibi bir skor olur diyorum.![]()
Çok zor bir maç. Benfica, 30 küsür maçtır kaybetmiyor, 40'a da yaklaştı sanırım. Formda bir Benfica, çok zorlar F.Bahçe'yi. F.Bahçe ise, Avrupa'da zor gol yiyen bir ekip. Saha ve seyirci avantajını kullanıp maçı kazanabileceğini düşünüyorum.
Başarılar F.Bahçe.
Alın birazcık ağlayın
http://s7.directupload.net/images/130423/orcfudvn.swf
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Ligi kimse vermiyor, 2. sene garanti değil zaten şu anda ama 2 sezondur size karşı da üstünlüğümüz var aradaki maçlarda, hem skor hem de oyun olarak. Olay imkan meselesi de değil ayrıca, Aziz Yıldırım'ın gördüğü Galatasaray şampiyonluğu Fenerbahçe'ninkinden fazlaysa zaten ortada abartılı bir başarı yok demektir. Bu iki takım arasındaki makas bence hiçbir zaman kolay kolay açılmaz, bir şampiyonluğa bakar. Siz bu kupayı kazansanız hatta Monaco'da oynanacak süper kupayı alsanız hatta ligi ve Türkiye kupasını da alsanız bile bizi bağlamaz ki. Bir tane Galatasaray'lının da çıkıp vay arkadaş adamlar ne yaptı diyeceğini, hayıflanacağını sanmıyorum açıkçası. Biz bunu zamanında yaptık, siz yarın tarihinizin Avrupa'daki en önemli maçına çıkıyorsunuz, biz 4 senelik ambargonun üstüne namağlup kazandık üstüne de Süper Kupa'yı Real'i yenip aldık. Yani ortada Türk futbolu açısından yeni bir şey yok. Senin kastettiğin şeyi anlamakla birlikte verileri farklı yorumladığını düşünüyorum. Bana göre Galatasaray camiasına vay be, daha iyisini yapmamız gerekiyor dedirtecek şey ŞL'de en az yarı final oynamaktır. İşte o zaman çıtayı yükseltmiş olursunuz, bize de imrenmek ve tebrik etmek düşer.
Maça gelirsek, 2-2 biteceğini düşünüyorum, Fenerbahçe bir dönem sezon içindeki en iyi futbolunu oynamaya başlamıştı ancak son dönemdeki değişik etkenlerden dolayı bir düşüş var, Avrupa'ya daha uygun bir oyun oynadığı için yenilmeyeceğini düşünüyorum ama sonuçta Benfica da kolay lokma gözükmüyor. Fenerbahçe'nin zayıf karnı zaman zaman orta sahası gözükse bile bu sezonki Yobo faktörü ve sonradan gelen Ziegler'in vasatlığı sebebiyle savunması bence.
Bu takım buraya kadar geldi, ben Meireles hariç her oyuncuyu ayrı ayrı tebrik ederim.
Meireles'in yaptığını ne ben unuttum ne de diğer Fenerbahçe taraftarları. Meireles kendisini affettirmek istiyor ise bu maçlar tam onun maçları, eskiden alışık olduğu bir ekip olacak karşısında ve orta alanda harika oynaması gereken 2 maç.
Kısacası kırmızı yerken armayı öpmek bi işe yaramıyor, önemli olan elensek bile iyi bir oyunla elendikten sonra öpmek o armayı. Meireles bu maç kilit adamımız bence aynı şekilde Baroni de her 3 ayın bir günü yaptığı o patlamayı yapması gerek.
Bu takım bu turu geçecek güce sahip, Allah buraya kadar gelmemizi nasip etti inşAllah buradan ileri Finali de nasip edecek.
Sow'un oyunu da çok önemli tabii ancak ben onun ölüsüne bile razıyım, en kötü haliyle bile rakibi yıpratan bir oyuncu Sow en önemli özelliği de onun kanat'ındaki oyuncu çok aktif oynayamayacak olması. Eğer oynamaya çalışırsa Sow'un ekmeğine yağ sürmüş olur ki yapacaklarını pek sanmam.
Uzaktan şut şansı vermemiz gerek çok sert ve pis noktalara çekiyorlar şutu burada Volkan da çok önemli tabii ancak bu ara çok güveniyorum ona. Bir an düşüş yaşasa da sonradan bence iyi toparladı.
Taraftar da umarım düzgün bir maç olmasını sağlar, çünkü onların takıma köstek olmamaları gerek sabırlı olursak avantaj ile oraya gideceğimizden şüphem yok.
Buradan kendisine sesleniyorum, yalvarıyorum hatta ;
Yalvarırım Baroni ve Webo ne olursunuz 2 maç ya 2 maç iyi oynayın ne olursunuz.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Seneye Arsenal veya Chelsea CL'ye katılamazsa Benfica 1. torbadan katılacakmış
Dün Bayern-Barça maçını izlediniz Milyon €'luk oyuncular deli danalar gibi kaçtılar, koştular, mücadele ettiler. İsimleri, şöhretleri ve popülariteleri zerre işlerinin önüne geçmedi. Sanki amatör bir futbolcunun deli heyecanı gibi istediler ve aldılar. İnsan bu kadar şöhretli, zengin ve lüks oyuncuların canavar gibi mücadele etmesini görürken bir de kendi takımında eli belinde gezen oyunculara eyvallah çekildiğini görüyor ya bu gerçekten o takıma inanları ve gönülden bağı olanları yaralıyor. Bu oyuncuların isimlerini bile zikretmek istemiyorum ama umarım bunları yarın sahada görmeyiz. Yarın eli belde gezme günü değil 1 sene önce yaşamış olduğun tüm haksızlıklarla savaşma günüdür.
...
Artık şu Alex muhabbetini kapatsak.
Tamam Alex efsane gidişi yakışmadı ama takım tarihinin en önemli maçını oynuyor.
Ve beğenmediniz
Aykut Kocamanla.
%51 Benfica önde diyerek kendi oyuncularına güvenini gösteren bir hocamız var sağ olsun !
Yalnız orada onu futbolcu bakımından değil. Klüp geçmişi baz alınarak söylediğini belirtti.
Klüp başarılarına bakınca hocanın dediği zaten ortaya çıkıyor, oyuncularına güvenmek 5 atıcaz falan demekle olmuyor ki.
Demeçleri gayet yerinde idi zaten basın toplantılarını çok beğenerek izliyorum Aykut Hoca'nın çoğu zaman gerçekleştiremesede basın toplantılarında çok sistemsel konuşuyor
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Alex'i neden gönderdi diyen oldu mu? Ben Alex'in gitmesi gerektiğini savunanlardanım, sadece düşündüğüm şeyi söyledim. Aykut Kocaman'ı beğenmiyorum diyen de olmadı, eleştirdiğimiz gibi övmesini de biliyoruz. Bazıları gibi gözümüzü kapatıp adamı göklere çıkartmıyoruz veya yerden yere vurmuyoruz. Arkadaş Aykut Kocaman bile sizin kadar alıngan değildir bu eleştirilere karşı, istiyorsanız üyeliğimizi de iptal edelim artık yorum da yapmayalım.
La bırakın tartışmayı tadını çıkarınsanki kaç defa geliyoruz buralara
çok az kaldı maça çok az
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aynen ya bende onu demek istedim zaten.
Medya neden bu kadar soğuk maça ?
Taraf tuttuğum için midir bilmiyorum Maxi Pereira'nın atılacağını ve maçı 3-0 kazanacağımızı düşünüyorum. Çoğu kişiye göre bu skor hayal olsa da sadece his benimkisi. Tam tersi olacaksa 2-0, 3-1 gibi mağlubiyet düşünüyorum. Yani ortası yok...
TariboWest
Sanki yarı final değilde grup maçı gibi bir hava var, bilmiyorum galatasaray'lı olduğumdan mı göremiyorum yoksa gerçekten maç havası mı yok?
...
Bence hala dünya Alman felaketinin sonrasında enkaz altında kalan İspanyolların etkisinde. Biz de öyle. Ondan Avrupa Ligi biraz arkada kaldı![]()
Antep-Galatasaray ve bu maç için acayip rüyalar gördüm. Bu maç için Benfica , Salvio ile öne geçiyordu ardından Webo atıyordu. Hayırlar olsun.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
2 Ucu Keskin Bir Bıçak Misali Bu Maç Sonucu Ortada
Ben maçı dün sanıyordum yahu.Medya gerçekten çok soğuk davranıyor bu maça.
Canım FEDA olsun sana !
Medyanın soğuk olması daha iyi, yoksa Fenerbahçe 3 atar 4 atar haberleri çıkardı. Ya da öyle haberler yapmanın anlamı olmadığını biliyorlar ve başka birşey bulamıyorlar. GS Real maçlarında bile coşan medya bu maça temkinli yalaşıyor.
Ziegler oynarsa Salvio'nun golü var
Aykut hocaya ve yönetime karşı çok büyük ve gereksiz bir önyargın var,oyuncusuna kendisine inancı,güveni kalmayan bir hoca istifa kararından dönmezdi zaten gelelim basın toplantısına bugün kime sorarsan sor Benfica bir adım önde der Aykut hoca da onu söylemek istemiş
Kesinlikle katılıyorum
Yorumlara bakılırsa tahmin ettiğim gibi bir takım. Defansı zayıf, hücum yönü ise iyi. Favorim yok; 3 ihtimalli maç, 2 ihtimalli tur olur. Bugünkü maçta da şansı yaver giden kazanır. Bilyoner'de param kalmış olsa KG var oynardım; iki takımın da gol atacağını düşünüyorum. Gerçi hep kaybettiğimden param kalmadı ya neyseİyi olan kazansın.
İsmail Kartalı izledim şimdi.
Benficayı çok iyi analiz etmişler belli.Hızlı ve komple oynamalıyız dedi ki sonuna kadar haklı.