Originally Posted by
europeanconquer
Saygısızlık olarak algılama ancak 3 Temmuz sürecinden beridir sitede ki yorumları takip ediyorum ve yeri geldiğinde yorum yapıyorum,kimseye laf sokma ve laf atma peşinde değilim beğenmediğim konuları eleştiriyorum.Mesela en başından bizim kulübün açıklama yapmasını da eleştiriyorum,çünkü bizi kulüp olarak ilgilendiren bir konu değil ancak ben bir spor sever olarak yorum yapıyorum ve olduğunca saygılı olmaya çalışıyorum.Sen ise -işte saygısızlık olarak algılamaman gereken konu burası- Aralık ayından beridir foruma üyesin ve ben uzun süredir bir gram yorum yapmama rağmen sanki sürecin başından beridir yorumlarımı biliyormuşcasına davranıyorsun zaten benim 12 bin küsürlük mesajlık şike konusunda attığım mesaj sayısı 63 sadece.Kimseye laf sokmadan,yargısız infaz yapmadan olduğunca objektif yorumlar yapmaya çalışarak mesaj yazmaya çalışıyorum.İşte o süreci geçiren biri olarak da ortada ki tutarsızlığı eleştiriyorum,mahkeme kararını değil.En başta da belirttim Emenike ve Fenerbahçe adına mutlu olduğumu,yine tekrar ediyorum benim eleştirim taraftarın tutarsızlığına.