Quote Originally Posted by MeMo View Post
Sezon geneli yorumlarla sonuçlar ters düştüğünde ölü taklidi yapan çok insan var. Utanmadan yanıldım desinler kimse ayıplamaz.
Bir tane bile FB taraftarı yanılmadı. FB Avrupa'da başrılı olabilir ama ligdeki rezalet futbolu bertaraf etmiyor. Ben ligde en çok eleştirenlerden biriiym, çıkıp bana FB ligde başarılı diyebilir misin? Avrupa'da zaten her türlü tebrik ediyoruz, sonuçta kendi takımımız ne yapalım. Bu sene gruplarda, gruplar sonrası çok güzel oynadık. Özellikle Lazio ve Benfica maçlarında tavan yaptı futbolumuz. Ama takım bu futbolun yarısını ligde oynasaydı şu an farklı bir yerde olurduk. Ligde 2. olmak önemli değil, önemli olan karaktersiz futboldu, onu da 2. yarıda aştığımızı düşünüyorum zaten. Ama bu zamanında yaptığımız yorumların hatalı olduğunu göstermiyor. Biz takımı eleştiriken kaybedilen puanlar yüzünden şu an ligi 2. bitiriyoruz(büyk ihtimalle). Aykut Kocaman bile yorumlarda yaptığı hataları kabul ediyor. Şu bir gerçekki Aykut Kocaman artık kendini çok iyi geliştirien bir hoca oldu. Özellikle maç içerisindeki müdahaleleri çok olumlu oldu. Umarım 3 yıldır kötü sonuçlar alamamızın sebebi olan sezon öncesi hazırlık başarısızlığını da çözüp bizi daha iyi bir takım yapar. Onu da yaparsa zaten takım farklı bir boyuta çıkar. Çünkü ilk yarıda depolanan moral ligin sonunda gerçekten çok etkili oluyor.