Buraya yazıyorum not alın Fernandes sezon sonunda bizde.
Buraya yazıyorum not alın Fernandes sezon sonunda bizde.
Last edited by erdem344 : 26.Nisan.2013 at 01:38
Emenike'yi Aziz Yıldırım alıcak.![]()
Olur mu olur.
![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ayıp. O adam tribünde maç seyredecek adam mı
Maça gitmesi gayet normal çünkü Benfica çıkışlı bildiğim kadarıyla Fernandes. Almeida'da maça gitmiş diye yazanlar var. He Fernandes bu istersiniz ama giderse Fenerbahçe'ye SA, FO'da saklanacak delik ararlar artık.
Gerçekten öyle biri durum varsa kesinlikle alınmalı, ben geri alma maddesi olduğunu bilmiyodum. Emenike Türkiye'ye dönmek ister mi bilmiyorum ama olur da isterse başka adam peşinde koşmaya gerek yok. Ver 10 milyonu hemen sözleşmeyi imzalat.
Belhanda ve 1 tane de sol bek alıp Haziran ortasında transferi bitirmek lazım. Umarım Ziegler alınmaz gerçekten kahrolurum. Ben stoper de istiyorum ama Yobo ve Egemen'in Avrupa maçlarındaki performansından sonra ayıp olur herhalde diyorum. Bu sene de ön elemeler olacak, sezonu erken açıp rahat rahat turları geçmek lazım. Elemelerde favori olucağımız için eşleşmelerden de korkmaya gerek yok bence. Seneye kadrodan birkaç tane oyuncu gönderilmeli, Stoch, Serdar, Orhan, Selçuk ve Sezer'in gideceğini düşünüyorum. Topuz'un kalmasını isterim ama sözleşme konusunda anlaşma sağlamak kolay olmayabilir adam 2,9 milyon alıyor yıllık, en başından o parayı kim vermiş o da ayrı mesele. Kadroda yaklaşık gelen giden toplam 10 oyunculuk bir revizyon olur herhalde.
Adam ülkesinin takımını izlemeye gelmiş, 2 dakika da Fenerbahçe'ye transfer ettiniz. Komiksiniz gerçekten.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Ferdi olacak bu Yaz Fenerli.
ben de izledim afrika kupasini ama emenike kotu falan degildi. kilo problemi varmis gibi gozukse de bu biraz yapili olmasindan kaynaklaniyor, pek de hantal bir goruntude degildi. ustelik turnuvanin gol krali oldu (:
webonun yerinde emenike olursa muazzam olur. cok gol atar cok (:
Webo'Nun yerine iyi olur da benim izlediğim de türkiyede formundan uzakta görünüyordu tabi afrikanın doğa koşullarıda etkili olmuş olabilir statlarının çimleri de berbat düzeydeydi
Bu arada fenerbahçe tkaım olarak gençleşmesi gerektiğini düşünüyorum
Kuyt seneye 33,Webo seneye 32,Emre 33,Meireles 31,Selçuk Şahin 33,Yobo 33,Egemen 31,Cristian 30,Mehmet Topuz 30,Volkan 32 oluyor(Kaleci için pek önemli değil ama)
Yaşlılık konusuna ben de katılıyorum ama dikkat edersen her poziisyonda genç rotasyon oyuncuları da var. Kalite açısndan tabiki yeterli değiller ama bu saatten sonra gidip 30 yaşında adam alınmaz bence. Mesela Belhanda, Emenike gibi hedefler tutsa takım gayet genç oluyor. Orta sahada Salih var, kanatta oynasaydı Stoch vardı (ben gideceğini düşünüyorum), stoperde tutmamış olsa da Serdar Kesimal, sol bek Hasan Ali, forvet Sow. Bu oyuncular da tam ideal yaştalar. Kuyt 33 ama 23 gibi oynuyor, Selçuk Şahin sene sonunda gider diye düşünüyorum, Webo zaten geçici çözüm. Orta sahamız bol alternatifli olduğu için Meireles ve Emre de idare edilir ama defansa kesinlikl takviye lazım.
F.Orman; Fernandes'i, Fener'e Stoch & Sezer takasına bırakırsa şaşırmam. Bakalım o zaman taraftarın önünü nasıl alacaklar tepkilerden? Gerçi bu defa da Fernandessporlu oluruz, alışığız ne de olsa bir şeylerle itham edilip etiketlenmeye!![]()
Fernandes ve Emenike istediğim 2 oyuncu umarım olurlar![]()
Ne Fernandes'i yahu ?
Bizim önceliğimiz Stoch'u elden çıkarıp, sağlam bir kanat almak olmalı. Sonra Fernandes falan neyse alacaklarsa alsınlar.
Açıkcası çok da istemiyorum Fernandes'i, tamam nefis bir oyuncu ama oraya alınan her adam Salih'in önünü bir adım daha kapatıyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
duran top kullanabilen biri gelsinde isterse kaleci olsun
Emenike Son Afrika kupasında gol kralı olmamış mıydı ?
...
Stochu Besiktasa satsalar fena olmaz.
Fernandes çok yetenekli bir futbolcu fakat zaman çok lakayıt oynuyor,orta sahada gereksiz çalımlar deniyor,olmayacak yerde oyalanıyor,takımı zora sokacak şekilde top kayıpları yapıyor.Bu sebeplerden dolayı o bölgeye,Fernandes değil de en azından daha hızlı ve güçlü olan Kevin P. Boateng lazım.
Fernandes çok gereksiz bir transfer olur.seneye orta alanda Emre-Salih üçlüsü oynarsa güzler olur.Hem Salih Emre'den ders alır.
Meireles
Fernandes iyi güzel futbolcuda nedense Türkiye'den yabancı oyuncu transferi pek işe yaramıyor bizde. Fabio Bilica, Webo (bana göre yetersiz), Emenike(oynatmadılar bile) daha geçmişe dönersek Petkov vs.
Onun yerine Salih oynar, Stoch ve Sezer satılır yerine adam alınır. Bu kadar basit.
Paşa golcü Fenebahçe'ye!
Kasımpaşa forması altında gösterdiği performan ile parmak ısırtan Kalu Uche'nin ismi Fenerbahçe ile anılmaya başladı.
Kasımpaşa'nın golcü ismi Kalu Uche hakkında, Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
Kanaltürk'te yayınlanan Top Bizde programında verilen bilgiye göre; Kalu Uche gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek.
31 yaşındaki Kalu Uche, gol kralığında 19 golle Galatasaraylı Burak Yılmaz ile zirveyi paylaşıyor.
Ajansspor.com
Pek inanmıyorum habere... Doğruysada yine yanlış bir transfer politikası olacaktır...
uche çok iyi bir santrafor ancak çok daha iyi,genç biri alınmalı