ilk periyodun son saniyesindeki 3'lüğü yemeseydik keşke![]()
ilk periyodun son saniyesindeki 3'lüğü yemeseydik keşke![]()
Off offf alev aldılar, art arda iki 3lük, fark 12 sayı!
Çok iyiyiz be böyle giderse Final Four gelecek ! Haydi efesim
Şov var şov.
Final four yakın meşaleyi yakın ! dağıtıyoruz.
Kritik hatalar yapıp fark 11'e indi.Mola aldı Efes.Ne olursa olsun Oly'nin bu maçı böyle kolay bırakıcağını sanmıyorum.Onlar farkı eritirse o anda vereceğimiz tepki önemli.Soğukkanlı olursak ve topu iyi paylaşırsak işin sonunu getiririz.Farmar alıcak bu maçı inanıyorum.
Devreye 8 sayılık avantajla girdi Efes.Papanikolaou'dan kritik 2 üçlük geldi.Tek başına adam maçın içinde tuttu Oly'i.3.çeyrekte ya vurup geçeriz yada Oly'i oyuna ortak ederiz.Çok kritik ilk 3-4 dakika.Baskıyı kaldırabilirler inşallah.
Hakemlerde felaket.Farmar'a vurup dudağını patlattılar ama faul bile çıkmadı.
Last edited by C h A o S : 26.Nisan.2013 at 23:34
Malesef geri düştük, 3.periyotta çok tutuk oynuyoruz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Öne geçti adamlar.Kaç sayı farktan geldiler.Hücumda tıkandık.Böyle giderse Oly maçı alır.Farmar başta olmak üzere ikinci yarı durduk adeta.
Yine son saniyeler belirleyecek işi ama Efes alısık o heyecana alıcaz insallah.
Pota altında çöktük, çok fazla hücum ribaundu alıyorlar. Barac'ın eksikliği hissediliyor...
Harika geridönüş! 7-0'lı kseriyle öne geçtik yine. Shipp'in smaçı muazzamdı.
Bizim spikerler ölüyü diriltir valla
Öyle bir bağırdıki Kerem Tunçeri diye !!
Bravo beyler hadi sonunu getirelim şu işin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
O kadar fark yaptık ama çabuk rehavete kapıldık.Alacağız maçı inşAllah Farmar yazacak son saniyede.
Edit : Olmadı işte bu 3lük yememeliydik.![]()
Bu ne be arkadaş her kritik anda buldular 3'lüğü...
Adamlar kritik dediğimiz her hücumda çok rahat sayıya ulaştılar. Siniri bozucu olan bu.
Bakalım bir mucize daha olacak mı.
Yazık oldu her alanda oldugu gibi hemen rehavet ve sonuç budur.
Geçmiş olsun sen o farktan maçı verirsen katılma zaten Final-Four'a.Mahmuti gibi bir hocayla da rehavete kapılıyorsak zaten sorun oyunculardadır.
O farktan maç mı verilir arkadaş yahu.Rehavet gerçekten berbat bir şey.
Spanoulis... tam bir lider.
15 sayı öne geçip,en azından ben en fazla onu gördüm,10 sayı farkla yenilmek tam bir amatör işi.Geçmiş olsun.
Tebrikler Olympiakos'a.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
15 sayıymış 10 sayıymış böyle saçma şeylere takılmamak gerekir.
Sonuna kadar mücadele ettik ama olmadı. Yine de hepsine helal olsun.
Yunan basketbolu bir ekol zaten. Önceki maçtada son anda kurtarmıştık paçayı. Zaten final hastalığı olan bir ülke için bu tip maçları kazanmak çok zor. 15 sayıdan maç veriyorsan otur hatalarına yan. Geçmiş olsun.
Spanoluis bu adama bayiliyorum 4/4 luk basketbolcu aga umarim takimimizda goruruz. geçmis olsun efesede
Yunanistanda birinci spor her zaman basketboldur bunun etkisi ile dün yenildik biz. Ama asıl olması gereken Türkiye Liginin kalitesinin artmasıdır. Bu yıl ilk defa bir 4-5 takım zirveye oynar duruma geldi bunun meyvesini seneye alacağız.
Ne çektin be CSKA![]()
Final olimpiakos real oldu. Şampiyonlar ligindeki gibi süprizler oldu diyebiliriz Euroleague'de de.
Rudy-Spanoulis
Finalde Madrid biraz daha ağır basıyordu.Şimdi açtım 33-24 Madrid önde.Oly finale kadar karakter koyup gelsede bu sefer başaramayacaklar bence.Ancak nedense Oly'i tutuyorum.İnşallah maç sonu iyi geçer.
55-51 Oly önde.Bu Yunanlıları sevmesemde Türklere benzer bir yanları var.Hırs,karakter,ortaya yürek koyma.Bastır Oly al şu maçı.
edit::56-55 Madrid öne geçti.
editt:::
Vay be Oly ilk çeyreği 27-10 geride kapamış.Adamlar öyle bir takımki kene gibi yapıştınmı bırakmıyorlar.
84-70 Oly önde.Madrid dağıldı.Bu adamlar takım olmak nedir gösteriyor.Geçen seneden 9 oyuncu var.İstikrar ve başarı.
Last edited by C h A o S : 13.Mayıs.2013 at 00:51
Adamlar yıllardır pick&roll oynaya oynaya şampiyon oluyor. Çok ilginç ya.
İlk çeyrek 10 sayı bulan Oly maçı 100 sayı ile tamamladı.Oly harika iş çıkarıttı 2 senedir.
yunanistan savunma ulkesi olup cikti hepten. futbolda avrupa sampiyonu oldular, iki senedir de basketbolda avrupa sampiyonu oluyorlar savunmalariyla. 100 sayi atmalari aldatmasin, oyle aman aman bir hucum performansi yoktu olympiakosun. ama topu cok iyi paylasiyorlar hucumda, en uygun suta kadar top ceviriyorlar. sade, gosterissiz bir oyunla yine kazandilar. madrid duvara carpmanin etkisiyle son ceyrek iyice zivanadan cikti, cok aciz durumlara dustuler. spanoulis bu takimin herseyi, herkesi gondersin bir sey olmaz ama onsuz yapamazlar bence.
spanoluis keske bize gelse diye hep hayal kurardim ergin hoca gerek yok dedi arrayo daha iyi dedi çikti isin icindentebrikler oly spanoluis buyuk oyuncusun vesselam.