Ben kendimi bildim bileli takımımdan iyi futbolu bekler, bunu arzularım. Takımımın kendinden güç, kalite, ekonomik ve diğer tüm şartları göz önüne aldığımızda daha düşük rakiplere karşı mahkum ve kötü futbol oynamasını kabullenemem ve sorgularım. Fenerbahçe bir şehir takımı değildir, Bir şehri temsil ediyor diye sevilmiyor, kupaların ve başarının takımı, ona bu şehveti veren budur, destekleyenleri ve sempatiyi getiren de bu etkendir.

Muhammet güzel bir noktaya temas etmiş diye yazayım dedim Örneğin Zico döneminde Ligi Galatasaray'a kaptırdık ancak Şampiyonlar Ligindeki iyi futbol ve o başarı Zico gittikten sonra bile o statta "I love you Zico" seslerini eksik etmedi. Ancak Padişahımız emir buyurdu "Bu takım yürüyerek şampiyon olmalıydı" diye ve Zico'ya yol gösterdi.

Bu yüzden olur da bir istifa bekleniyorsa bu zihniyetin temelindeki adamın gitmesi diğerleri için daha hayırlı olacaktır. Takımın Avrupadaki durumu muazzam ve takdir-e şayan ancak ligdeki konumdan ziyade sezon genelinde ortalama olarak oynanan oyun sadece hayal kırıklığı. İki kulvardaki oyun ve istek farkı o kadar fazla ki sonuçlara yansımaması imkansız zaten.