ligtv sezona iyi başlayamadı appiah'ta bence kafa atmadı atarım tarzı hareket yaptı 2 oyuncuyada sarı kart verilmesi gerekirdi neyse maçtan keyif aldım açıkçası.
ligtv sezona iyi başlayamadı appiah'ta bence kafa atmadı atarım tarzı hareket yaptı 2 oyuncuyada sarı kart verilmesi gerekirdi neyse maçtan keyif aldım açıkçası.
Maç çok zevkli geçti Appiah'ın atılması dışında.Zico'nun takımdaki tüm oyuncuları küstürmemek için oynatması hoşuma gitti açıkçası.
Originally Posted by dnz498
ya kardeşim ortamı germeye mi çalışıyon nedir anlamadım fb topicinde gs damgasıyla yazı yazıyosun amacın ne ??
görüntüler varsa sölediklerini dudak okuyarak öğrenebilirlerOriginally Posted by emre1905
dün bi topic açma muhabbeti olmuştu mesele sadece bu.. okOriginally Posted by jacke
![]()
Maçın Analizi
Appiah'ın Atılması
Appiah, Emre ile sık sık tartıştı atılmadan önce. Emre, Appiah'ı tahrik etmiş anlaşılan, zira Appiah gibi bir adam bu tip şeyler yapmaz, tıpkı Zidane'ın Materazzi'ye kafasındaki gibi. Zidane da dürüst bir futbolcudur, Appiah da. Durumları aynı bence. Irkçılık adına yapılan bu çirkin davranışı kınıyorum. Emre umarım gereken cezayı alır, eğer ispatlanırsa. Çünkü ırkçılık davranışları Türkiye'de yıllardır yok, bu bir ilk olur. Yıllardır zenci oyuncular (Johnsson'lar, Amokachi'ler, Uche'ler...) Türkiye'de top oynadı ve böyle bir şey olmadı. Karaktersiz bir futbolcu olduğu da anlaşıldı Emre Toraman'ın. Ayıp hakkaten. Ceza bekliyoruz Emre'ye!
Tümer Metin
Tümer Metin, kesinlikle 100. yılın transferi. Beşiktaş'tan geldiğinde, hepimiz sevinmiştik; fakat yaşından dolayı biraz tereddütlüydük. Fakat gördük ki, süper oynadı. Alex ve Tuncay ona eşlik etti, bu süper 3'lü dağıttı adeta, futbol şov yaptı. Tümer'in Alex'e asisti, Tuncay'ın direkten dönen topunda yine Alex'e attığı pas, 2 kişiyi çalımladığı o muhteşem gol... Hangisini sayayım ki? Tümer'i çok ama çok istekli gördüm. Hep koştu, mücadele etti. Top istedi, depar attı. Transfer olduğunda "En büyük Fenerbahçeli'den daha çok mücadele edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın." demişti ve sözünü tuttu. Hoşgeldin Tümer Metin!
Defans ve Mehmet Aurelio
Defansımız kafa toplarında harika. Can Arat ve Önder harika, tüm kafa toplarını aldılar. Yerden gelen toplarda ise devreye Mehmet Aurelio girdi. Mehmet Aurelio, harika bir futbolcu. Türk Milli Takımı'nda da forma giymeli kesinlikle! Defansın açıklarını kapattı, hücuma destek sağladı. Dinamo gibi çalıştı. Can Arat, çok genç ve sık sık duran toplarda hücuma destek sağladı. O da Luciano gibi, çıktığı toplarda gol arıyor ve birkaç maç sonra gol bulacaktır. Çok teknik bir oyuncu ve defanstan çok iyi toplar çıkarıyor, harika paslar atıyor. Çok beğendim. Zico'nun bir bildiği var ki, Daum'un jokeri Servet'i kesip Can'ı oynatıyor. Can Arat, çok gelecek vaad ediyor.
Alex, Alex, Alex...
Marcelinho, Carrusca, Delgado... Hepsi hikaye! Tek kral var, o da Alex de Souza. Zico'nun gelişi ile performansı iki kart artmış. Hem forvet, hem orta saha! Murat Hacıoğlu'na yaptığı asist, attığı 3 gol ve süper futbolu, herkesi büyüledi. Kesinlikle fantastik bir futbolcu. İlk golü kalecinin hatası olsa da, ikinci golü ve üçüncü golü harikaydı. İkinci golünde Tümer'in "Al da at" diye verdiği pası, çok iyi değerlendirdi ve boş köşeye topu gönderdi. Üçüncü golünde ise kaptan Ümit Özat'ın pasını çok iyi kontrol etti, yumuşattı, topu Timuçin'in yanından soluna çekti ve Timuçin'in bacak arasından harika bir son vuruşla ağlara gönderdi. Alex yine bu sene Fenerbahçe'yi sırtlayacak!
Zico ve Atak Oyun
Zico, teknik direktör olarak açıklandığında, taraftarlar hayal kırıklığına uğradı. Herkes Capello, Scolari gibi bir isim beklerken, futbol kariyeri harika olup teknik direktörlük kariyeri olmayan Zico'nun gelmesi, herkesi şoke etti. 100. yılın ağırlığını kaldıramayacağı söylenen Zico, lige harika bir başlangıç yaptı. B36 Torshavn'ı farklı şekilde mağlup ettiğinde, bu maçın ölçü alınamayacağı söylenmişti. K.Erciyesspor maçı için birçok spor yazarı, Fenerbahçe'nin hem savunması hem hücumuyla çok gol sıkıntısı çekeceğini söylemişlerdi. Görüyoruz ki, Zico dediği gibi atak futbolu seven birisi ve bunu da 6 golle tüm Fenerbahçeliler'e gösterdi. 30. dakikada Appiah'ın atılmasına rağmen defansif bir oyuncuyu oyuna almayan ve atak oyundan vazgeçmeyen Zico, Fenerbahçe ile büyük başarılara imza atacak gibi görünüyor. Hoşgeldin Beyaz Pele!
resmi maçlarda 4-0 5-0 6-0 gidiyoruz ... umarım bu sıra zor da olsa kiev maçlarına da yansır.
Ya ne şahane bir maçtı. Bana eski günleri hatırlattı. 2-0 öndesin 10 kişi kalıyorsun ve maçı 6-0 alıyorsun..
Maça gelince bu sene böyle maçlar çok izleyeceğiz. Kadıköy'de bol gollü maçlar bizi bekliyor. Tümer için yazılacak çok şey var. Ona da teşekkür ediyorum burdan. FB TV'deki röportajını izledim BJK'de hiç gülmeyen adamın yüzü gülüyordu. Bu sene Kadıköy'deki maçlarda Alex ile ikisi çok can yakacak. Birlikte oynayamaz diyenlere gereken cevabı verdiler.
Tabi ki daha zorlu maçlar olacak, bu kadar ofansif oynanmayacak maçlar olacak ama takımdaki hırs ve kazanma arzusu, gol isteği bizi başarılı yapacaktır.
Alex, onun hakkında yazacak kelime yok. Bugün sahanın yıldızıydı. Tuncay'a al da at dediği topu kendisi kullanabilirdi. Bu sene Zico ile birlikte daha iyi maçlar da çıkaracaktır.
Mehmet Aurelio, Terim iyi olursa tabi ki çağırırım dedi. Bu oyundan sonra çağırmazsa arkasında art niyet ararım.
Appiah, o gerçekten tam bir profesyonel. Yalan söyleyeceğini de sanmıyorum. Çünkü kimse ona niye atıldın diye hesap sormayacaktır böyle bir maçtan sonra. Emre'ye verilen tepkinin de normal olduğunu hatta az bile tepki verildiğini düşünüyorum. Sen sahanda oynuyorsun ve taraftar avantajını kullanman gerekir. Appiah İtalya'dan ayrılırken ayrılma nedenleri içinde ırkçılıkta vardı. Umarım bu bizim Ülkemizde başlamadan biter. Bu güne kadar bakıldığında siyahi oyuncular daha çok sevilmiştir bizim ülkemizde.
Sonuç olarak ben pozitif oyundan ve skordan memnun oldum. Zico'nun da 1-0 olsun bizim olsun düşüncesi yerine yediğimizden fazlasını atalım düşüncesi bu sene bize çok zevkli maçlar izlettirecek. Şimdi zorlu bir Kiev maçı var. Orada gerçekten iyi mücadele etmek gerekiyor. Eğer oradaki sınavı da başaryla atlatırsa Zico bu takımla gidebildiği yere kadar gidecektir....
"YÜCE ATATÜRK"
yinede memnun deilim takımdan
erciyes gücsüzdü
farketmediniz mi? Takım defans yapamıyor
Dandik bi Can(arat) ,
topu olduren umit(cok severim ama sevgi bi yere kadar) ,
Top kontrolü sınırlı boşuna koşan serkan
Bu adamlardan kurulu defans fbyi 100. yılında nereye getirecek
olsa olsa bi şampiyonluk gelir bu kadroyla
şampiyonlar liginde başarı ise defansı yenilemekle gelecektir
ayrıca appiaha uyarı verilmeli topa basmıyor ve millete saldırıyor
Abi fener ayıp etti bu kadar gol atılmaz bunu kayseri ayagı var
Kavga etmeyi bırakın, Fenerbahçe'nin galibiyetini gölgelemeyin de futbol konuşun biraz ha, ne dersiniz?
Hiçkimse; dilinden, dininden, renginden, tipinden vs. ötürü, bir başkasına hakaret etme, şaka yollu, smileyli bile olsa, bir başkasını aşağılama hakkına sahip değildir.
Bu hakkı kendinde gören egoların bu sitede yeri yoktur.
Hustler nickli üye forumdan süresiz uzaklaştırılmış, ilgili mesajlar silinmiştir..
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
bu takıma semihin yerine oliveira, can'ın yerine lugano, bir de sol bek gelirse tutulmaz..
fenerbahçe te kelimeyle şahaneydi..şampiyonluğun en buyuk adaylarından olduğunu ilk haftada gosterdii.. gs liler şampiyonluğu unutsun gibime geliyooo
Appiah atılmadan önce yine süperdi...
Oyunda kalamasa da oynadığı süre içinde süper oynadı...
maçın yıldızları;
Alex,Tümer Ve Appiah'tı...
Tümer'i bu kadarda hırslı beklemiyordum 3 kişinin arasından bile çok rahat top çıkatıyor golünü de böyle attı zaten...
Ankaraspor-Galatasaray topic'inde mi tartışacaktık bu maçıOriginally Posted by dnz498
![]()
önce ermoon u tebrik ediyim skoru bilmiş 2-0 iken neyse dün gece fenerimiz bi harijaydı rüya gibi yine istediği zaman tempoyu yükseltti ve golleri bul du açıkçası ben kk dan sonra kontrollü oyunla maçın anca3-0 biteceğini düşünmüştüm ama yanıldım kievden gol yemeden dönersek geçeriz kiev bu taraftarla
bu haftanın lideri fb olur heraldeee
eh bu hafta başka böyle farklı skor göremeyız herhlde ilk Lider o Ama Son Lider GaLaTaSaRaY ama Bir gerçek varki fadel geleni içeri aLdı Benım kafam karıştı Fenerbahce fadeli satınmı Aldı die... Amatör kaleci bile yedıgı cogu golu yemezdı.Originally Posted by bursa_mc
ilk maçta yapmazlar yaOriginally Posted by SaMaNYoLu
Sen ali sami yende 2 sene önce antep kalecisi Hasagic'in yediği golleri hatırlıyor musun?!!!Originally Posted by SaMaNYoLu
![]()
eskiye dönersek çok fazla şey ortaya çıkarOriginally Posted by KaÇaK_1907
Hiçbişeyin ortaya çıktığı yok kardeşim(!)Originally Posted by emre1905
Belgeli şike var ortada Denizli başkanı ile Malatyaspor futbolcularına para verilerek oynama dediğini dünya alem biliyor bu ülkede geçmişe de dönsen geleceğe de gitsen hiçbişey olmaz!!!
Burası Türkiye(!)
Yarıca Geçen yılki ali samiyendeki vestel manisa maçını da hatırlayın Bülentin Yediği Golleri. Kimse Fenerbahcenin bu 10 kişilik 6-0 galibiyetini gölgelemeye çalışmasın lütfenOriginally Posted by SaMaNYoLu
Maçta çekilen bütün şutlartın hiçbirini Kaleci kurtaramadı.
Kaleci rezaletti. Ama Alex'in akıl dolu şutlarını kurtarması zordu. Tüm toplarda karşı karşıya kaldı Fenerbahçeli futbolcular ve muhteşem bir son vuruş yaptılar. Golleri analiz edersek;
İlk golde kalecinin büyük hatası var. Tuncay'ın kafa vurmasını sağladı.
İkinci golde yine kalecinin büyük hatası var. Serkan ortaladı, Alex sağ ayağıyla cılız bir şut çekti ve kaleci elinin altından kaçırdı.
Üçüncü golde Tümer'in basında Alex yine bomboş kaldı ve muhteşem bir bitiricilik yaptı. Bu topu kalecinin çıkarması çok ama çok zordu.
Dördüncü golde Tümer harika çalımlarından sonra muhteşem bir vuruş yaptı. Yine kalecinin bu pozisyonda yapabileceği bir şey yok, zira bomboş şut çekti ve güzel bir vuruş yaptı.
Beşinci golde Alex'in harika basında Murat Hacıoğlu, tam köşeye çok güzel bir vuruş yaptı. Bu topu da kalecinin çıkarması zordu.
Son golde ise, Alex Timuçin'in bacak arasından topu geçirerek güzel bir vuruş yaptı. Kalecinin yapabileceği bir şey yoktu.
yani kalecinin ilk 2 golde hatası war.
Originally Posted by SaMaNYoLu
Sen bi araştır bu konuyu.
walla gerçekten hatalı goller yedi ama bu işleri düşünmek bile midemi bulandırıyor
ilk haftadan da maç satılmaz alınmaz saçma sapan konuşmalar yapmayın lütfen
fener oynadı haketti kazandı
ama şöyle bir atasözümüz vardır
hızlı giden atın .... seyrek düşermiş
Size göre 3 golden fazla yiyince hemen maçta şike var lütfen iyi düşünelim böyle şey olsaydı ligde takım kalmazdı.