onu bilemeyeceğim. bende oluyor. zaten kazayla farkettim. nasıl olduğu konusunda da bilgi sahibi değilim.Originally Posted by jafet soto
* önce ss almalısın yani ekran görüntüsünü jpeg olarak kaydetmelisin. normalde bunu print screen yapıp kaydedebilirsin ama ben beceremedim.Originally Posted by jafet soto
* o yüzden irfanview diye bir program var.
* o program da araçlar menusunde ekran görüntüsü yakalama-yı seç ve başlat- a tıkla
* kaydedeceğin görüntünün olduğu ekranı aç Ctrl+F11 ile görüntüyü yakala
* sonra resim menüsünde yeniden boyutlandır seçeneğine gir ve boyutu 800x600 yap
* ss-i jpeg olarak kaydet.
* şimdi bu kaydettiğin dosyaları foruma koyabilmek için bazı siteler var oralara onlardan faydalanıyorsun.
* mesela www exs.cx diye bi site var oraya gir
* gözat bölümünden kaydettiğin dosyayı seç sonra host it! butuna tıkla.
* gelen ekranda resmin olduğu url yazan yerler var onlardan en alttakini kopyala de.
* sonra forumda cevap yazdığın yere kopyala.
* sonra url- yi seç yukarıda bulunan Img butonuna tıkla.
bu kadar...
not: ama bi tavsiye. eğer her türlü hata için kullanmanı tavsiye etmem. forumda görüntü kirliliği olur. sadece gerektiği yerlerde kullanırsan daha iyi olur. bizim daha önce yazdığımız hataları okuduysan eğer farketmişsindir. bu hata yazma işinde bi format oluştu gibi:
mesela
Başlık:....................... (hatayı parantez içine yazabilirsin)
Haber:.......................(.................... .................) bu format gayet kullanışlı denemeni tavsiye ederim.