Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

11 50.00%
  • Berabere biter

7 31.82%
  • Kayserispor kazanır

4 18.18%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 119 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | STSL 31. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kayseri net pozisyonları kaçırıyormuş galiba.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

baroni atmış 2-1

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Pozisyon penaltı değildi. Zaten 10 maçtan 8'i penaltıyla bitiyormuş istatistiğe göre düşünmek lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Pozisyon penaltı. Hatta Sow'a da bir sonraki pozisyondan yapılan ve çalınmayan pozisyon yine penaltı.

İkinci yarı şahane oynadı Fenerbahçe!!

Bu maç dönmeseydi çok üzülürdüm. Kayserispor her şeyi yaptı, Kuddusi Müftüoğlu maçı katletti ama yetmedi. İkinci yarıdaki oyun ile Avrupa Ligi Finali hayal değil!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Böyle hakemler varken ...

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Pozisyon penaltı değildi. Zaten 10 maçtan 8'i penaltıyla bitiyormuş istatistiğe göre düşünmek lazım.
    Pozisyon penaltı değil miydi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Açıklar mısın nasıl penaltı olamaz o pozisyon ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem ve Sefa'nın beceriksizliği bu aksam kurtardı Fener'i. Caner'e verilenin dışında 3 sarı kart görmesi gereken pozisyon daha vardı. Fakat hakem onu atacak cesareti gösteremedi. Penaltı kararı doğru.. Sefa ve Moche ikinci yarı yokları oynadılar ve buldukları pozisyonlarda da topları cok kötü kullandılar. Nasıl sabretti Kayseri T.D.'si anlamadım acıkcası.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bu rotasyonla maçı kazanmak güzeldi. Caner oyuna girdikten sonra hem takımın oyununu bozdu hem de çok çirkeflik yaptı. Ben hakem olsam kesin kırmızı verirdim. Artık 2. sıra garantilendi diyebiliriz. GS da şampiyonluğu Arenaya bıraktı, bence onlar için daha iyi oldu. Kendi evindeki şampiyonlukla deplasmandaki bir olmaz, haftaya daha keyifli bir şekilde kutlama yaparlar. Ben olsam o şekilde isterdim. Stoch'un bu akşamki oyununu gördükten sonra umutlandım, keşke Stoch değil de Krasic gitse ama ben tam tersi olacak diye düşünüyorum.

Nesil
    2006

Caner, Mehmet Topuz, Bekir, Serdar, Krasiç, Orhan Şam bu takımdan gitmesi gereken oyuncular olduğunu gösterdiler. Bu seviye için uygun değiller. Caner gereksiz yere agresifleşti. Bu takıma yarar sağlar; ama bununla birlikte dez avantajda getirir

Bu arada Stoch sezonun sonunda geri döndü yanar yanar buna yanarım. En azından Benfica deplasmanı için büyük avantaj oldu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yine ilginç bir maç oldu. Kayseri çok net pozisyonlar kaçırdı.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Hakem maç boyunca Kayseri lehine kararlar verdi hatasınıda telafi etmek için penaltı çaldı. Bunu zaten bir sürü Fenerbahçelide söylüyor. Ne pozisyonlar var adam eliyle ittiriyor topuda penaltı çalınmıyor. Adamın kolundan sıyırmış resmen arkada adam kafa vuruyor hakemin gözleri çok inceymiş ki o sürtmeyi bile gördü.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Evet Kayseri çok net pozisyonlar kaçırdı ama biz de çok net pozisyonlar kaçırdık. Webo, Stoch ve Sow çok net fırsatlar harcadı, madem birşeyi belirticeksiniz diğer tarafı da belirtinki birşeye benzesin.

@William Rookwood
    Her maç sonunda gelip FB maçında hakemleri eleştiriyorsun, üstelik %100 pozisyonlarda. Adam elini sallıyor ve topa da değiyor nasıl penaltı değil. Şampiyon oldunuz hala takıntılarınızdan kurtulamadınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by himone View Post
    Bu rotasyonla maçı kazanmak güzeldi. Caner oyuna girdikten sonra hem takımın oyununu bozdu hem de çok çirkeflik yaptı. Ben hakem olsam kesin kırmızı verirdim. Artık 2. sıra garantilendi diyebiliriz. GS da şampiyonluğu Arenaya bıraktı, bence onlar için daha iyi oldu. Kendi evindeki şampiyonlukla deplasmandaki bir olmaz, haftaya daha keyifli bir şekilde kutlama yaparlar. Ben olsam o şekilde isterdim. Stoch'un bu akşamki oyununu gördükten sonra umutlandım, keşke Stoch değil de Krasic gitse ama ben tam tersi olacak diye düşünüyorum.
    Umarım Aykut Hoca Stoch'un iyi oyununu görüp " Bence bunu Benfica deplasmanında 11'de olmasa bile kullanmalıyız " düşüncesiyle fazla yorulmasın diye çıkarmıştır, En azından buna inanmak ve bunu görmek istiyorum. Şu Caner'i görüp, Stoch'u İstanbulda bırakmak yazık, günah.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Hakem maç boyunca Kayseri lehine kararlar verdi hatasınıda telafi etmek için penaltı çaldı. Bunu zaten bir sürü Fenerbahçelide söylüyor. Ne pozisyonlar var adam eliyle ittiriyor topuda penaltı çalınmıyor. Adamın kolundan sıyırmış resmen arkada adam kafa vuruyor hakemin gözleri çok inceymiş ki o sürtmeyi bile gördü.
    Evet

hatta bobo elini çekmeye çalışıyordu top zorla geldi çarptı. O pozisyonda ki kornerde haksızdı . Penaltıda ertuğrulda bilerek göz kırptı crise köşeyi gösterdi buraya at dedi yoksa atamazdı cris.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

ikinciligi korumak bakimindan onemli bir galibiyetti. aradaki farki korumak lazim.
    orhanla isimiz kalmamis bence, o bolgenin alternatifi bu sistemde mehmet topuz. o da defansif cok sikintili ama orhandan iyidir.
    krasic de maalesef cok istekli ama fizik bitik, o yetenekte biri icin cok yazik. bu tip maclarda kilidi acan oyuncu olmasi lazim halbuki.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

elle oynamanin penalti olmasi icin van macindaki sergenin frikigini barajda smaclayan vanli oyuncunun pozisyonu gibi olmali ki herkes hemfikir olsun ama onda bile hakem penaltiyi es gecmisti. hala gulerim hatirladikca

Stoch bu sezon ki en iyi maçını oynadı. Lisbon deplasmanına kesin götürülür.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçe için formalite maçıydı ve bu, çıkan kadrodan da anlaşılıyordu zaten. Kazanarak, en azından 2.'liği sağlama aldılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Pozisyon penaltı degil diyen arkadas Egemen'in hareketinde ima arayan arkadas bosuna tartısmaya girmeyin.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Salih'in dediklerini dinleyin derim caner konusunda kesinlikle haklı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kayserisporlu Salih Dursun; "Kuyt ve Sow bize Galatasaray için oynuyorsunuz dedi bende puan durumuna baktınız mı dedim."

Ben derim SOW demez öyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hiç de inanmıyorum Sow ve hele Kuyt'ın öyle söylediklerine,zaten çıkan kadromuzu gördünüz türkiye kupası maçı gibi formalite bir maç,çıkıp da kuyt,sow hiç işi yokmuş gibi onları söylemez,kimin uydurmalarıysa iyi hayal dünyası var

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kayserisporlu Salih Dursun; "Kuyt ve Sow bize Galatasaray için oynuyorsunuz dedi bende puan durumuna baktınız mı dedim."
    Salih bu konuşmayı Sow'un üstüne çıktığı zaman mı yapmış, yoksa her harekette yerde yatarken mi?

Oyuncunun GS için oynaması beni ilgilendirmez, zaten şampiyon olmuşlar. Ama her pozisyonda çirkeflik yaptıktan sonra böyle bir cevap gelmesini yadırgamamak lazım. Ben de olsam kasıtlı olarak böyle birşey söyleyebilirim, inanmasam bile. Oyuncuların dediklerine de inanmıyorum. Caner olsa inanırdım, hatta ben Salih'ten önce derim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

caner konusuna gelince bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur ben alistim canere takmamak gerek

tebrikler fenerbahçe sanslarini hala surduruyorlar.
    Last edited by Kaka Leite : 29.Nisan.2013 at 00:05 Reason: Tahrik içeren kısım editlendi.

Kayserispor'lu oyuncularin alkislari guzeldi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aykut Kocaman bu ara sadece şey diyor görüyorsunuz diyor bir şeyler diyor. Anlayan var mı ?

O ADAM konuşucam diyorsa konuşur kimse merak etmesin

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Twitter'da gördüğünüz her şeyi haber değeri olmuş gibi sunmanın mantığı yok. Bazen kişilerin adlarını kullanarak alakasız şeyler yazabiliyolar.

Kocaman'ın yayıncı kuruluşa açıklamaları:
    "Matematiksel şansımız devam ettiği sürece mutlak kazanma ihtiyacımız vardı. Bununla beraber 10-15 dakikalık durumumuz, ikinci yarının ilk birkaç maçındaki gibi konsantrasyon eksikliği vardı, geriye düştük. Rakip hızlı atak yapmayı seven bir takım, öne geçtikten sonra buna uygun hale geldi maç ama 15-20'den sonra ritim yakaladık, yoğun bir şekilde galibiyeti istedik. Orta sahanın ortadan kalktığı son dakikalarda baskımız sonuç vericiydi. Nihayetinde en azından matematiksel olarak şansımızı devam ettirmeyi bildik."

Benfica maçında kaçırdığı penaltı sonrası yeniden penaltıyı kullanan Cristian'la ilgili soru üzerine başarılı teknik adam, "İlk kaçıran ve kaçırdıktan sonra atan insan değil. Abartmamak lazım, futbol böyle bir oyun. Kişisel olarak ben de çok penaltı kaçırdım, kaçırdıktan sonra da attım. Oyuncuları biraz daha rahat bırakmak gerekiyor. Olağan şeylerden bir tanesi" diye konuştu.

Benfica ile oynanacak rövanş maçı ile ilgili ise şunları söyledi:
    "Perşembe'nin ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Sadece skoru korumak için değil doğru oyun için çaba göstereceğiz. Sonuçta top ne derse onu kabul edeceğiz."
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri