Kayseri net pozisyonları kaçırıyormuş galiba.
Kayseri net pozisyonları kaçırıyormuş galiba.
baroni atmış 2-1
Pozisyon penaltı değildi. Zaten 10 maçtan 8'i penaltıyla bitiyormuş istatistiğe göre düşünmek lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Pozisyon penaltı. Hatta Sow'a da bir sonraki pozisyondan yapılan ve çalınmayan pozisyon yine penaltı.
İkinci yarı şahane oynadı Fenerbahçe!!
Bu maç dönmeseydi çok üzülürdüm. Kayserispor her şeyi yaptı, Kuddusi Müftüoğlu maçı katletti ama yetmedi. İkinci yarıdaki oyun ile Avrupa Ligi Finali hayal değil!
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Böyle hakemler varken ...
Hakem ve Sefa'nın beceriksizliği bu aksam kurtardı Fener'i. Caner'e verilenin dışında 3 sarı kart görmesi gereken pozisyon daha vardı. Fakat hakem onu atacak cesareti gösteremedi. Penaltı kararı doğru.. Sefa ve Moche ikinci yarı yokları oynadılar ve buldukları pozisyonlarda da topları cok kötü kullandılar. Nasıl sabretti Kayseri T.D.'si anlamadım acıkcası.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu rotasyonla maçı kazanmak güzeldi. Caner oyuna girdikten sonra hem takımın oyununu bozdu hem de çok çirkeflik yaptı. Ben hakem olsam kesin kırmızı verirdim. Artık 2. sıra garantilendi diyebiliriz. GS da şampiyonluğu Arenaya bıraktı, bence onlar için daha iyi oldu. Kendi evindeki şampiyonlukla deplasmandaki bir olmaz, haftaya daha keyifli bir şekilde kutlama yaparlar. Ben olsam o şekilde isterdim. Stoch'un bu akşamki oyununu gördükten sonra umutlandım, keşke Stoch değil de Krasic gitse ama ben tam tersi olacak diye düşünüyorum.
Caner, Mehmet Topuz, Bekir, Serdar, Krasiç, Orhan Şam bu takımdan gitmesi gereken oyuncular olduğunu gösterdiler. Bu seviye için uygun değiller. Caner gereksiz yere agresifleşti. Bu takıma yarar sağlar; ama bununla birlikte dez avantajda getirir
Bu arada Stoch sezonun sonunda geri döndü yanar yanar buna yanarım. En azından Benfica deplasmanı için büyük avantaj oldu.
Yine ilginç bir maç oldu. Kayseri çok net pozisyonlar kaçırdı.
Hakem maç boyunca Kayseri lehine kararlar verdi hatasınıda telafi etmek için penaltı çaldı. Bunu zaten bir sürü Fenerbahçelide söylüyor. Ne pozisyonlar var adam eliyle ittiriyor topuda penaltı çalınmıyor. Adamın kolundan sıyırmış resmen arkada adam kafa vuruyor hakemin gözleri çok inceymiş ki o sürtmeyi bile gördü.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Evet Kayseri çok net pozisyonlar kaçırdı ama biz de çok net pozisyonlar kaçırdık. Webo, Stoch ve Sow çok net fırsatlar harcadı, madem birşeyi belirticeksiniz diğer tarafı da belirtinki birşeye benzesin.
@William Rookwood
Her maç sonunda gelip FB maçında hakemleri eleştiriyorsun, üstelik %100 pozisyonlarda. Adam elini sallıyor ve topa da değiyor nasıl penaltı değil. Şampiyon oldunuz hala takıntılarınızdan kurtulamadınız.
...
ikinciligi korumak bakimindan onemli bir galibiyetti. aradaki farki korumak lazim.
orhanla isimiz kalmamis bence, o bolgenin alternatifi bu sistemde mehmet topuz. o da defansif cok sikintili ama orhandan iyidir.
krasic de maalesef cok istekli ama fizik bitik, o yetenekte biri icin cok yazik. bu tip maclarda kilidi acan oyuncu olmasi lazim halbuki.
elle oynamanin penalti olmasi icin van macindaki sergenin frikigini barajda smaclayan vanli oyuncunun pozisyonu gibi olmali ki herkes hemfikir olsun ama onda bile hakem penaltiyi es gecmisti. hala gulerim hatirladikca![]()
Stoch bu sezon ki en iyi maçını oynadı. Lisbon deplasmanına kesin götürülür.
F.Bahçe için formalite maçıydı ve bu, çıkan kadrodan da anlaşılıyordu zaten. Kazanarak, en azından 2.'liği sağlama aldılar.
Pozisyon penaltı degil diyen arkadas Egemen'in hareketinde ima arayan arkadas bosuna tartısmaya girmeyin.![]()
Salih'in dediklerini dinleyin derim caner konusunda kesinlikle haklı
Kayserisporlu Salih Dursun; "Kuyt ve Sow bize Galatasaray için oynuyorsunuz dedi bende puan durumuna baktınız mı dedim."
Ben derim SOW demez öyle.
Hiç de inanmıyorum Sow ve hele Kuyt'ın öyle söylediklerine,zaten çıkan kadromuzu gördünüz türkiye kupası maçı gibi formalite bir maç,çıkıp da kuyt,sow hiç işi yokmuş gibi onları söylemez,kimin uydurmalarıysa iyi hayal dünyası var
Salih bu konuşmayı Sow'un üstüne çıktığı zaman mı yapmış, yoksa her harekette yerde yatarken mi?
Oyuncunun GS için oynaması beni ilgilendirmez, zaten şampiyon olmuşlar. Ama her pozisyonda çirkeflik yaptıktan sonra böyle bir cevap gelmesini yadırgamamak lazım. Ben de olsam kasıtlı olarak böyle birşey söyleyebilirim, inanmasam bile. Oyuncuların dediklerine de inanmıyorum. Caner olsa inanırdım, hatta ben Salih'ten önce derim.
caner konusuna gelince bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur ben alistim canere takmamak gerek
tebrikler fenerbahçe sanslarini hala surduruyorlar.
Last edited by Kaka Leite : 29.Nisan.2013 at 00:05 Reason: Tahrik içeren kısım editlendi.
Kayserispor'lu oyuncularin alkislari guzeldi.
Aykut Kocaman bu ara sadece şey diyor görüyorsunuz diyor bir şeyler diyor. Anlayan var mı ?
O ADAM konuşucam diyorsa konuşur kimse merak etmesin
Twitter'da gördüğünüz her şeyi haber değeri olmuş gibi sunmanın mantığı yok. Bazen kişilerin adlarını kullanarak alakasız şeyler yazabiliyolar.
Kocaman'ın yayıncı kuruluşa açıklamaları:
"Matematiksel şansımız devam ettiği sürece mutlak kazanma ihtiyacımız vardı. Bununla beraber 10-15 dakikalık durumumuz, ikinci yarının ilk birkaç maçındaki gibi konsantrasyon eksikliği vardı, geriye düştük. Rakip hızlı atak yapmayı seven bir takım, öne geçtikten sonra buna uygun hale geldi maç ama 15-20'den sonra ritim yakaladık, yoğun bir şekilde galibiyeti istedik. Orta sahanın ortadan kalktığı son dakikalarda baskımız sonuç vericiydi. Nihayetinde en azından matematiksel olarak şansımızı devam ettirmeyi bildik."
Benfica maçında kaçırdığı penaltı sonrası yeniden penaltıyı kullanan Cristian'la ilgili soru üzerine başarılı teknik adam, "İlk kaçıran ve kaçırdıktan sonra atan insan değil. Abartmamak lazım, futbol böyle bir oyun. Kişisel olarak ben de çok penaltı kaçırdım, kaçırdıktan sonra da attım. Oyuncuları biraz daha rahat bırakmak gerekiyor. Olağan şeylerden bir tanesi" diye konuştu.
Benfica ile oynanacak rövanş maçı ile ilgili ise şunları söyledi:
"Perşembe'nin ne kadar önemli olduğunu söylemeye gerek yok. Sadece skoru korumak için değil doğru oyun için çaba göstereceğiz. Sonuçta top ne derse onu kabul edeceğiz."
...