Ya ne şahane bir maçtı. Bana eski günleri hatırlattı. 2-0 öndesin 10 kişi kalıyorsun ve maçı 6-0 alıyorsun..

Maça gelince bu sene böyle maçlar çok izleyeceğiz. Kadıköy'de bol gollü maçlar bizi bekliyor. Tümer için yazılacak çok şey var. Ona da teşekkür ediyorum burdan. FB TV'deki röportajını izledim BJK'de hiç gülmeyen adamın yüzü gülüyordu. Bu sene Kadıköy'deki maçlarda Alex ile ikisi çok can yakacak. Birlikte oynayamaz diyenlere gereken cevabı verdiler.

Tabi ki daha zorlu maçlar olacak, bu kadar ofansif oynanmayacak maçlar olacak ama takımdaki hırs ve kazanma arzusu, gol isteği bizi başarılı yapacaktır.

Alex, onun hakkında yazacak kelime yok. Bugün sahanın yıldızıydı. Tuncay'a al da at dediği topu kendisi kullanabilirdi. Bu sene Zico ile birlikte daha iyi maçlar da çıkaracaktır.

Mehmet Aurelio, Terim iyi olursa tabi ki çağırırım dedi. Bu oyundan sonra çağırmazsa arkasında art niyet ararım.

Appiah, o gerçekten tam bir profesyonel. Yalan söyleyeceğini de sanmıyorum. Çünkü kimse ona niye atıldın diye hesap sormayacaktır böyle bir maçtan sonra. Emre'ye verilen tepkinin de normal olduğunu hatta az bile tepki verildiğini düşünüyorum. Sen sahanda oynuyorsun ve taraftar avantajını kullanman gerekir. Appiah İtalya'dan ayrılırken ayrılma nedenleri içinde ırkçılıkta vardı. Umarım bu bizim Ülkemizde başlamadan biter. Bu güne kadar bakıldığında siyahi oyuncular daha çok sevilmiştir bizim ülkemizde.

Sonuç olarak ben pozitif oyundan ve skordan memnun oldum. Zico'nun da 1-0 olsun bizim olsun düşüncesi yerine yediğimizden fazlasını atalım düşüncesi bu sene bize çok zevkli maçlar izlettirecek. Şimdi zorlu bir Kiev maçı var. Orada gerçekten iyi mücadele etmek gerekiyor. Eğer oradaki sınavı da başaryla atlatırsa Zico bu takımla gidebildiği yere kadar gidecektir....