Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor kazanır

3 12.00%
  • Berabere biter

3 12.00%
  • Galatasaray kazanır

19 76.00%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 183 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Galatasaray | STSL 31. Hafta

Ne alkışı, maçı gündüz yapsalar bari. Stat ışıklarının ne zaman söneceği belli olmaz yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

"Futbolun adaleti yok" Bulent Uygun

Galatasarayi tebrik etmek lazim hocasizda kazanmaya devam ediyor, haftaya sezonun en onemli macina cikacaklar ve onuda kazanirsalar iki sezon ust uste Kadikoyde kupa torenleri olacak

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

2006/2007 sezonunda biz alkışlasaydık belki şimdi bekleyebilirdik aynısını,gerçi o maç çok farklıydı,neyse olan oldu ve herkesin aklında Fenerbahçe şampiyon geldiği için olay çıktı diye kaldı.Kaos ortamına,birbirimizi yemeye devam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Yahu kanlı bıçaklı Real Barca birbirini kaç kere bu şekilde tebrik etti.Manchester City United şampiyon olur olmaz tebrik mesajı yayınladı.Bizim ülkemizde hala yok sadece Feneri alkışlarız.Yok efendim Galatasaray bizi alkışladı mı.Böyle böyle dersek asla olmaz zaten.Bu işlerin illaki bir yerden başlaması lazım.O işi biz yapamadık şimdiye kadar ama Fenerbahçe alkışlarsa Galatasaray değil Fenerbahçe taraftarı kazanır.Sonra da Türk futbolu.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

2006/2007 sezonun da alkış olsaydı 2012/2013 sezonun da alkışlanırdı.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Alkışı boşverin ışığı söndürmesinler yeter. Kupa Kadıköy'de e mi verilir yoksa Sivas maçın da mı?

Kupa son maç verilir. Ondan önce verildiğini hiç bir ligde hatırlamıyorum açıkcası

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şampiyon gidersek ve Fenerbahçe Avrupa Liginde finale çıkarsa tansiyonu düşük, sakin bir derbi olur.

Kadıköy'de şampiyon olursak ve Fenerbahçe Avrupa Liginde finale çıkarsa maç boyu sakin geçer ama maç sonunda olaylar çıkar. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize bir şey olmayacaksa istedikleri olayı çıkarsınlar, sonuçta ceremesini onlar çekecek.

Kadıköy'de şampiyon olursak ve Fenerbahçe Benfica'ya elenmiş olursa maç boyu gergin bir ortam olacağını tahmin ediyorum.

Bu arada sakinden kastım küfürsüz bir derbi falan değil, onlara artık alıştık zaten. Alkış olayına gelirsek, Abdullah Kığılı dışında ne bir yönetici ne de bir taraftar alkışlar, zaten alkışlamasınlar da. Tıpkı Ünal Aysal Portekiz'e gitsin mi gibi bu alkış olayı suni bir gündem. Türkiye'nin gerçekleri ortada. Saha dışı diyerek bize çeşitli imalarda bulunmaları yetmiyor gibi 2 senedir herşey ortada diyerek desteksiz iddialarını devam ettirenlerin alkışına ihtiyacımız yok.

2 sezondur liderliğe ambargo koyduk, derbilerde ezici üstünlük kuruyoruz, sanıyorum bir sezonda en fazla lider kalma rekorunu da kırmayı garantiledik bu galibiyetle. Herşey net, Fatih Terim ile o ruhu yine yakaladık şükürler olsun ki. Kariyeri, yetenekleri, başarıları tartışılmayacak bir teknik direktörümüz, kaliteli oyuncularımız, vizyon sahibi başkanımız, Galatasaray için çalışan yönetimimiz ile rüzgar arkamızda. Sivas'ı yenip şampiyon olalım, 19. şampiyonluğu kutlayalım sonra da 2-3 takviye ile 4. yıldız için yola devam edelim.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

bir lafa bakarım söz mü diye birde söyleyene bakarım adam mı diye
    O yüzden bu sözlerin üzerinde hiç durmaya gerek yok
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

3 Temmuz'da bitti o işler. Alkışlamak için bir sebep olması lazım ama yok. Kığılı tek başına alkışlar.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Geçen sezon alkış tutuldu ama galatasaraya mı onu bilmiyorum,şampiyonluk kupası bildiğim kadarıyla son maçta veya maçtan sonra özel törenle kazanan takımın stadında verilir

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kadıköy'de olay olacağını zannetmiyorum. Maç sırasında gerginlik olabilir ama sahaya atlamalar falan olmaz. Bir de geçen sene çıkan olayların da GS ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. GS yerine başka takım olsa yine olaylar çıkardı.

Bu seneki zeytin dalı olayı çok farklı boyutlara ulaştı. Ben olsam GS tarafından böyle bir beklenti içerisinde olmazdım. Eğer buna rağmen rakibim beni tebrik ederse asıl değerli olan budur. Şu an basında ciddi bir hedef gösterme çabası var. FB eğer rakibini alkışlamazsa suçlu konumuna getirilecek gibi bir durum oluşuyor. Bir de Ultraslan grubunun açıklaması var o ayrı bir olay. Eğer FB GS'ı alkışlarsa Amsterdam'da FB'yi destekleyeceklermiş. FB'in taraftarı yok sanki. Eğer Ultraslan FB'den alkış beklemeden Amsterdam'da destekleriz deseydi, o zaman samimi bir açıklama olurdu ve işte o zaman FB alkışlasaydı samimi olurdu. Şart koşmak samimiyetsizliğin ilk göstergesidir.

Gereksiz bir bulandırma dönemi içerisindeyiz, herkes bizden İngiliz centilmenliği bekliyor ama millet olarak öyle bir karaktere sahip olmadığımızı da biliyorlar. FB'nin alkışlamasına takılmak yerine Antep'te çıkan olayları ve onun gibi durumları nasıl düzeltirizin peşine düşmek lazım.

Zaten çoğu taraftarın da böyle bir beklenti içerisinde olduğunu zannetmiyorum, hatta birçoğu alkışlamasınlar çatlata çatlata şampiyon olduk diyelim durumundalar. Gayet te anlaşılabilir bir durum.

Finale kalırsak GS oyuncuları ve taraftarı bizi tebrik etsin -arenada pankartlarla- sonra alkışlama beklesinler.

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Finale kalırsak GS oyuncuları ve taraftarı bizi tebrik etsin -arenada pankartlarla- sonra alkışlama beklesinler.
    Oldu. 3D Aziz Yıldırım koreografisi de yapalım isterseniz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Pankartlarla derken tribün şovu demek istememiştir herhalde . Oyuncular elinde FB'ye başarılar yazılı pankartla sahay çıksınlar demek istemiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Elazığ maçında dany hata yapıyor gol yiyoruz, antep maçında antep defansı hata yapıyor gol atıyoruz. Sorun ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

3D koreografi artı Fenerbahçe lehine tezahurat yeterli olur mu ?

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu ülkede çok şeyler aşılmalı başta da bu zihniyet ve ön yargılarımız.Başka türlü bu işler sürekli böyle sürer gider sonra da Avrupa bizden ilerde adamlar aşmış geyiği yapar dururuz.

Ben koreografi yapılsın demedim .

Takım sahaya çıkarken ellerinde :
    FENERBAHÇEYE AVRUPA LIGİ FINALINDE BASARILAR DİLERIZ pankartıyla cıksınlar diyorum .

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

FENERBAHÇEYE AVRUPA LIGİ FINALINDE BASARILAR DİLERIZ pankartıyla cıksınlar diyorum .
    Koreografi derken mübalağa yaptım zaten.Diyorum ki biz Galatasaray'ı alkışlamayız deyip gayet basit bir olayı kabul etmeyen Fenerbahçeliler hangi akla mantık pankart bekliyorlar merak ediyorum.Ben bu tezatlığı zaten reddediyorum ama böyle lafa ancak böyle cevap verilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Gerek yok.Samimi olmayan,yalandan destekler,alkışlar çok iğrenç.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ne Fenerin Galatasaray ın pankartına ihtiyacı var, nede onların bizim alkışa. Şu olaya yorum yapmak bile gereksiz alkışlayınca ne olacak sanki
    tabi yıllar önce gsnin yaptığı gibi bir çirkinlikte hoş olmaz normal derbi havasında geçer gider maç

geçen seneki olaylar gsnin şampiyonluğundan değil polisin tavırlarından çıktı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Haftaya şampiyonluk turu atılır, tebrikler şimdiden.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007

Amma büyüdü bu alkış mevzusu da. Onların alkışlarına mı kaldık? Ben Fenerbahçe'yi hiçbir koşulda alkışlamam onlardan da beklemem. Sahte sevgi gösterilerine gerek yok, olaysız derbiyi atlatalım kafi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zaten şu alkış mevzusu ultraslanın yeni başkanı Veysel Giley'in açıklamarıyla gündeme geldi.Sonra Kiğılı devam ettirip tekrar gündem oldu.Giley bir programda bizi alkışlasınlar,bizde Fenerbahçe finale çıkarsa stada gidip destek veririz demişti.Çok gereksizdi bu sözleri.Yapmacık hareketler bunlar.Ne Fenerbahçe bizi alkışlasın nede biz onları.Aradaki kin ve nefret duygusu şiddete varmadığı sürece iyidir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alkislamaya gerek yok we are the champions muzigini çalsinlar kafi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bu çok iyiydi, gülmekten karnıma kramp girdi.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Zaten şu alkış mevzusu ultraslanın yeni başkanı Veysel Giley'in açıklamarıyla gündeme geldi.Sonra Kiğılı devam ettirip tekrar gündem oldu.Giley bir programda bizi alkışlasınlar,bizde Fenerbahçe finale çıkarsa stada gidip destek veririz demişti.Çok gereksizdi bu sözleri.Yapmacık hareketler bunlar.Ne Fenerbahçe bizi alkışlasın nede biz onları.Aradaki kin ve nefret duygusu şiddete varmadığı sürece iyidir.
    Bence bu çok fazla.En azından ben öyle şeyler hissetmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kin ve nefretten öte ben sadece ezeli rakip olarak görüyorum,daha öteye gidemez.

Benim lugatımda nefret ve kin kişiye özgüdür bir camiaya,topluluğa özgü değil.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Herkes kendi tarafından bakıyor olaya.Adam yazmıs Gs bizi alkıslamadı biz onu alkıslarsak olmaz mantıgı ile düsünürsek bu iş hiç ilerlemez yazmıs daha sonra Gs taraftarı Fb icin ''basarılar dileriz'' pankartı acsın dendiginde oldu koroegrafi de yapalım mı diyor.Ne denir şimdi bu kisiye ?

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri