Taktiklerde duran topların nasıl kullanılacağını seçerken best header seçeneği var. Burada kullanan sadece kafa özelliğine mi bakıyor yoksa sıçrama, kafa ve bitiricilik gibi kombine özelliklere mi bakıyor. Mesela benim 1.90 boyunda stoperim ve forvetim var. İkisinin de kafa özelliklerinin aynı olduğu düşünlürse ortayı açan hangisini tercih eder. Malum forvetin bitiriciliği daha fazla. Veya stoperin kafa özelliği 17 bitiricilik 10 olsa, forvetin kafa özelliği 14 bitiricilği 19 olsa top hangisine gider. Kafama takıldı yardım edebilecek birisi var mı?

Bir de burayla alakalı değil ama büyük maçlara çıkmadan önce (Barca, Bayern, Real gibi) 2 hafta öncesinden ya savunma duran topları ya da savunma yerleşimi çalıştırıyorum. Ama hangisini çalıştırsam ondan gol yiyiorum. Mesela duran top çalıştırdıysam 2 tane duran toptan gol, saavunma yerleşimi çalıştırdıysam saçma pozisyon veya pas hatalarından gol yiyorum. O yüzden artık sadece atak veya hücum duran topu çalıştırıyorum. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır.