Originally Posted by
balde_mir_07
Bana göre sene sonunda sözleşmesi bitecek olan Selçuk'a üstün hizmeterinden dolayı teşekkür edilip gönderilmeli. Keza Orhan Şam, Yobo, Bekir, Cristian, Sezer ve Semih'e de teşekkür edip yol göstermeliyiz. Hem mevcut durumları hem de yaşlarının artık kemale erdiğini düşünürsek faydalı olacaktır. Serdar ise daha 23 yaşında alternatif olarak kalmasında sakınca yok. Krasiç için ise sıkı bir yaz kampı iyi gelecektir diye düşünüyorum. Reto Ziegler'in bonservisini almak gibi bir manyaklığa adım atmayacağımızı umuyorum. Takım içinde büyük revizyon gerektirecek değişimlerin olmasına karşıyım.
Volkan
Serkan
Gökhan
Egemen
Serdar
Hasan Ali
Topal
Topuz
Emre
Meireles
Salih
Recep
Stoch
Krasiç
Caner
Kuyt
Sow
Webo
Beykan
19 kişilik oturmuş sabit bir kadro üzerine yapılacak kaliteli ve yabancı 1 stoper, 1 ortasaha ve 1 santrafor, Ayrıca yerli alternatif Stoper, Sol Bek, Sağ Bek takviyesi işimizi görecektir. Umarım transferler en kısa sürede tamamlanır da yine 3 senedir bir türlü oturmayan takımın bahanesi olan Zaman gerekiyor kavramı, Şampiyonlar Liginden ve Lige ilk yarıdan havlu atmaktan alıkoyar bizi. 3 senedir aynı senaryoyla sezona başlamaktan sıkıldık artık.