Sayfa 775 / 896 İlkİlk ... 275675725765773774775776777785825875 ... SonSon
23,221 ile 23,250 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Ne Fernandes, nede Emenike. Fenerbahçe transferde Tino Costa'yı alabilir. Eğer uzatmadıysa bu sezon sonu sözleşmesi bitiyordu diye hatırlıyorum. Geçen sezon ilgilenmişlerdi baya. Sow gibi, Meireles gibi bu transfer sezonunda da üst düzey oyuncu transferi gerçekleşir. Hele bide Avrupa'da başarılı olunmuşken.

Aynen. Tino Costa Fernandes'in bir gömlek üstü bence. İsimli adam almaktansa Tino Costa gibi bir oyuncu inanılmaz iş olur FB için.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Fernandes olayı geçen sene olmadı ve orada bitti, bu saatten sonra lafı geçmez bence. Tino Costa transferinin de olacağını zannetmiyorum. Kaliteli bir futbolcu ama geçen sene alınmak istendiğinde orada sadece Topal vardı ve orta sahada ikisi isteniyordu. Daha sonra orta sahaya Emre ve Meireles geldi ve Salih çıktı ortaya. Ben Cristian satılmadığı sürce orta saha alınacağını zannetmiyorum. Emenike olayı da son sakatlık haberinden sonra olacağı varsa da yatmıştır. Adam dizinden sakatlandı ve birkaç ay antreman bile yapamaz.

Ben sürpriz isimler bekliyorum, çok büyük yıldızların peşinden koşmaktansa aç ve hırslı isimler olsun. Ama forvetin kesinlikle süratli bir adam olması lazım. Takımın 3 tane futbolcuya ihtiyacı var, sıradan adamların yerinde 3 tane futbolcuya tüm bütçeyi yatırmak daha mantıklı olur.

Tino Costa'yı Beğenmeyen Bir Tek Benim Heralde

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen sene Salih'i getirmiştik Buca'dan bu sene Efe Özarslan'ı getirsek hiç de fena olmaz. 1.95 boyunda ve oldukça güçlü bir fiziki yapıya sahip Efe Hacettepe'den Buca'ya geldi. Hava toplarında hem defansta hem ofansta oldukça başarılı. Alt ligde 90 küsür maçta attığı 15 civarı gol de bunun kanıtı. Topu oyuna sokmada biraz sıkıntıları var, Bizim Lugano'da böyleydi geriden oyun kuramaz ama hava toplarında oldukça etkiliydi. Efe de o tarzda bir oyuncu. Bence hem yerli olması hem de yaşının genç olması [22] avantaj. Buca o kısır ve genç kadroyla bugün PTT liginde Süper Lige çıkma adına üst sıralarda yer alıyorsa Efe'nin katkısı tartışılmaz. Umarım bizim transfer komitemiz -böyle bir şey varsa tabi- bu oyuncuyu kaçırmaz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    fmden dolayı bende bir türlü ısınamadım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Benim gözümde de Colman'dan bir farkı yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bende nedense Tino Costayı acayip beğeniyorum.Raket gibi kullanıyor sol ayağını.Çok iyi uzaktan şutları var.İnanılmaz katkısı olur bize.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yanlış konuya gönderdim, silinebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre sene sonunda sözleşmesi bitecek olan Selçuk'a üstün hizmeterinden dolayı teşekkür edilip gönderilmeli. Keza Orhan Şam, Yobo, Bekir, Cristian, Sezer ve Semih'e de teşekkür edip yol göstermeliyiz. Hem mevcut durumları hem de yaşlarının artık kemale erdiğini düşünürsek faydalı olacaktır. Serdar ise daha 23 yaşında alternatif olarak kalmasında sakınca yok. Krasiç için ise sıkı bir yaz kampı iyi gelecektir diye düşünüyorum. Reto Ziegler'in bonservisini almak gibi bir manyaklığa adım atmayacağımızı umuyorum. Takım içinde büyük revizyon gerektirecek değişimlerin olmasına karşıyım.

Volkan
    Serkan
    Gökhan
    Egemen
    Serdar
    Hasan Ali
    Topal
    Topuz
    Emre
    Meireles
    Salih
    Recep
    Stoch
    Krasiç
    Caner
    Kuyt
    Sow
    Webo
    Beykan

19 kişilik oturmuş sabit bir kadro üzerine yapılacak kaliteli ve yabancı 1 stoper, 1 ortasaha ve 1 santrafor, Ayrıca yerli alternatif Stoper, Sol Bek, Sağ Bek takviyesi işimizi görecektir. Umarım transferler en kısa sürede tamamlanır da yine 3 senedir bir türlü oturmayan takımın bahanesi olan Zaman gerekiyor kavramı, Şampiyonlar Liginden ve Lige ilk yarıdan havlu atmaktan alıkoyar bizi. 3 senedir aynı senaryoyla sezona başlamaktan sıkıldık artık.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

senede en azından 10 maç kaçırması işten bile olmayan emre de gidebilir.

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bana göre sene sonunda sözleşmesi bitecek olan Selçuk'a üstün hizmeterinden dolayı teşekkür edilip gönderilmeli. Keza Orhan Şam, Yobo, Bekir, Cristian, Sezer ve Semih'e de teşekkür edip yol göstermeliyiz. Hem mevcut durumları hem de yaşlarının artık kemale erdiğini düşünürsek faydalı olacaktır. Serdar ise daha 23 yaşında alternatif olarak kalmasında sakınca yok. Krasiç için ise sıkı bir yaz kampı iyi gelecektir diye düşünüyorum. Reto Ziegler'in bonservisini almak gibi bir manyaklığa adım atmayacağımızı umuyorum. Takım içinde büyük revizyon gerektirecek değişimlerin olmasına karşıyım.

Volkan
    Serkan
    Gökhan
    Egemen
    Serdar
    Hasan Ali
    Topal
    Topuz
    Emre
    Meireles
    Salih
    Recep
    Stoch
    Krasiç
    Caner
    Kuyt
    Sow
    Webo
    Beykan

19 kişilik oturmuş sabit bir kadro üzerine yapılacak kaliteli ve yabancı 1 stoper, 1 ortasaha ve 1 santrafor, Ayrıca yerli alternatif Stoper, Sol Bek, Sağ Bek takviyesi işimizi görecektir. Umarım transferler en kısa sürede tamamlanır da yine 3 senedir bir türlü oturmayan takımın bahanesi olan Zaman gerekiyor kavramı, Şampiyonlar Liginden ve Lige ilk yarıdan havlu atmaktan alıkoyar bizi. 3 senedir aynı senaryoyla sezona başlamaktan sıkıldık artık.
    Süper yazmışsın katılıyorum.
    Şu bizim ligdeki yoneticiler+hocalar şunu düşünebilse Portekiz'in yerinde biz vardık şimdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Eminim bu dediklerimiz olmayacaktır. Tam oturmuş kadronun üzerine transfer yapalım deriz oturmuş kadrodan (örnek) Sow gibi bir adamı gönderip saçma bir transfer gelebilir. Hep bu şekilde oluyor. Oturmuş kadroyu bozmadan, oturmuş kadroya oturamamış oyuncuların yerine oturabilecek tarzda transferler yapmak lazım. Ama her sezon oturmuş kadrodaki oturmuş adamları yollayyıp oturamamış ve oturmayacak tarzda adamlarla yoluna devam eden bir yönetim var. Birde transferler çok geç olduğu için takım bir türlü oturamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Eminim bu dediklerimiz olmayacaktır. Tam oturmuş kadronun üzerine transfer yapalım deriz oturmuş kadrodan (örnek) Sow gibi bir adamı gönderip saçma bir transfer gelebilir. Hep bu şekilde oluyor. Oturmuş kadroyu bozmadan, oturmuş kadroya oturamamış oyuncuların yerine oturabilecek tarzda transferler yapmak lazım. Ama her sezon oturmuş kadrodaki oturmuş adamları yollayyıp oturamamış ve oturmayacak tarzda adamlarla yoluna devam eden bir yönetim var. Birde transferler çok geç olduğu için takım bir türlü oturamıyor.
    kafam allak buldu , kim nereye oturmuş hocam ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaş güzel bir tespit yapıp liste çıkarmış ve oturmuş 19 kişilik kadroya takviye yaparak hedefe gidebileceğimizi söylemiş. Bende yönetimin oturmuş kadroyu yerinde oturtmayacağını mutlaka birilerini kaldıracağını belirttim. Biraz karışık ama dediğim gibi yönetim mutlaka saçma bir iş yapacaktır.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Kadroda benim gözümde oturmuş olan oyuncular Gökhan, Kuyt, Topal, Meireles, Sow dur. Bunların dışında hiçkimse sürekli oynamadı ve bu isimler de kesinlikle gönderilmez. Stoperlerimiz sürekli değiştiler, yıl boyunca saçma hataları da ortada. Sol bekimiz de aynı şekilde 2. yarıda çok az oynadı hep Ziegler vardı. Sol kanatta bu sene 5-6 oyuncu oynadı. Orta sahamızda da sürekli sakat, cezalı, formsuz oyuncular vardı. Kadro 2-3 yıldır birarada ama saydığım oyuncular haricinde kimse verimli olamadı. Webo, Emre gibi sonradan katılanları da saymamak lazım. Seneye çok transfer olsa bile ilk 11 için değil rotasyon için olacağını düşünüyorum. Önemli olan çok oyuncu gelmesi değil düzgün hazırlık, eğer transferler Haziran'da yapıllırsa ve erken kamp dönemi olursa takım erken oturur. Zaten olmazsa takım yine kötü futbol oynar ve bu saatten sonra kimse istifadan dönemez.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    senede en azından 10 maç kaçırması işten bile olmayan emre de gidebilir.
    salih varken emre zaten seneye fazla oynamaz..

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

hocam o gidecekler listesine volkanida koysaydin iyi olurdu cunku saatki bomba gibi sacma sacma goller yiyor ve de uzaktan cekilen golleri saymiyorum bile milli takim olsun ligde

Ben hocanın dünkü açıklamalarını dinledikten sonra sezon sonunda bırakacak kanısına vardım

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fransız Basınında, Marsilya ve Bordeaux'un, Aykut Kocaman ile çalışmak istediği yazıldığını söylüyorlar olabilirde.... Gitmesi yüksek bence.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Ben hocanın dünkü açıklamalarını dinledikten sonra sezon sonunda bırakacak kanısına vardım
    Ne tür açıklamalar yaptı?

Seneye daha iyi planlama yapılmalı dedi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Aykut hoca kalır takımın başında.Bence de kalmalı.Sadece doğru transfer politikası izlesin yeter.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut Kocaman'ın kendi adına gitmesini isterim. rahat rahat yapsın işini adam.

Volkan'ı kolay kolay silemeyiz. O kesin kalacak. Serkan gitmeli. Mert varken lüks bize.

Recep fiziğini geliştirmeli. bence kiraya gönderilmeli.

Mert kiraya yollanıp Ertuğrul yedekte bekleyebilir. Şuanda Ertuğrul bir tık önde Mert'in.

Ziegler , Yobo , Selçuk , Semih , Sezer , Bienvenü kesinlikle gitmeli.

Stoch ve Cris iyi paralara gitmeleri gerek. Krasiç kalsın , en azından bir devre daha.

Stopere 2 yabancı yaparsak sol bek Hasan'a kalır. Eğer yabancı-Egemen yapacaksak Sol beke teknik bir adam alırız.

Ortasahada Topal-Meireles kesinlikle ilk ikilimiz. Emre de var. ama Emre çok sakatlanıyor. güven olmaz. o yüzden takımı ateşleyecek , agresif , takımı yönlendirecek bir adam lazım. Ortasahanın yedekleri de Emre-Salih-Topuz gerekirse Caner de olur.

İleri 3lü de Sow-Kuyt tamam ama Sow 15 üzeri bir rakam gelirse yol verebiliriz. Dzeko , Cardozo gibi bir adam almalıyız. Sezon başı Aykut hoca çok istemişti Cardozo'yu. dün iç çekmiştir kesinlikle. Sow giderse bir de kanat forvet alırız. Webo-Beykan-Krasiç-Caner gerekirse Topuz yedek olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Genel kadroyu geçtim de yedek klübesini değiştirmek gerek.

O kadar boş adamlar var ki ne bir hamle yapabiliyoruz ne de birisi sakatlanınca tamam ya idare eder bu oyuncu da diyebiliyoruz.

11'e zaten bişey demek istemiyorum açıklar net.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

önümüzdeki sene mert yavas yavas monte edilir kaleye volkan gönderilsin felan yanlis laflar volkan fenerbahcenin efsanelerindendir benfica macinda 3 tane gol yedi diye seneye volkan gitsin diye bir mantik olamaz.. birde stoch gitsin krasic kalsin mantiginida anlayamadim stochu en azindan biliyoruz oynadimi oynuyor adam krasic artik bitmis ayakta zor duruyor henüz 23 yasinda olup form tutabilme sansi olan bir oyuncuyu göndereceksin 28 yasinda formundan epey uzak ve o formu yakalamasi epey zor olan bir oyuncuyu takimda tutacaksin bunu dünyada hicbir hoca yapmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    kafam allak buldu , kim nereye oturmuş hocam ?
    Kafanın allak bullak olduğu net belli oluyor. Hakikatten, arkadaş orada ne demiş öyle ya?

Ne Merti ya Ertuğrul var

Yerli Casillas

30. Default

Bence Fenerbahçe Gameiro'yu zorlayabilir forvet alacaksa. PSG gelecek sezon düşünmüyor kadrosunda.

Mesaj Yetkileri