FİKRET ORMAN LEVENT ERDOĞAN'IN İSTİFASINI İSTEDİ!!
Helal be Fikret Başkan.
LEVENT ERDOĞAN 'FİKRET ORMAN İSTİFA ETSİN.'
Alın bunu alın bunu burdan.
FİKRET ORMAN LEVENT ERDOĞAN'IN İSTİFASINI İSTEDİ!!
Helal be Fikret Başkan.
LEVENT ERDOĞAN 'FİKRET ORMAN İSTİFA ETSİN.'
Alın bunu alın bunu burdan.
Last edited by manager725 : 30.Nisan.2013 at 19:49
Bunlar nasıl insanlar yahu, yapıştı mı bırakmıyorlar. İnşallah en kısa zamanda sende gidersin Levent Erdoğan !
Canım FEDA olsun sana !
Mustafa Denizli Rizeyi birakmaz ama onu alabilsek super olur ya .
İbrahim Altınsay için imza kampanyası başlatılmış beyler
http://imzakampanyam.com/Ibrahim-Alt...QKDS8c.twitter
FM Gazetesi
Levent Erdoğan istifa falan etmez. O adam bir sonraki seçimlerde FO'nın karşısına aday olarak çıkarsa şaşırmam. Adam sümük gibi ya.
McGregor: Golü kaleci değil takım yer.
KALECİLERİ GENELLİKLE YEDİKLERİ GOL SAYISIYLA DEĞERLENDİRİYORLAR. SENİNLE İLGİLİ ELEŞTİRİLER DE YEDİĞİN GOLLERİN NİTELİĞİNDEN ÇOK NİCELİĞİYLE İLGİLİ. SENCE BİR KALECİ HAKKINDAKİ DEĞERLENDİRMENİN KISTASI BU MU OLMALI?
-Bence bu şekilde bir değerlendirme aptalca. Çünkü futbol bir takım oyunu. Yenilen gollerin yanında benim değil Beşiktaş'ın ismi yazılıyor. Bir maçı takım olarak kazanır ya da kaybedersiniz. Golleri de takım olarak atar veya yersiniz. Sorumluluk hiçbir zaman tek bir oyuncuda değildir. Takımın genel oyununa bakmak gerekir. Elbette bazı maçlarda "Keşke şunu daha iyi yapsaydım" diye kendinizi eleştirirsiniz ama nasıl ki atılan gol sadece atan oyuncunun ürünü değilse, yenilen golden de sadece kaleciyi sorumlu tutmamak gerekir. Daha az gol yeseydik de bu yine benim sayemde olmayacak, benim dünyanın en iyi kalecisi olduğum anlamına gelmeyecekti; sadece Beşiktaş'ın ne kadar iyi bir takım savunmasına sahip olduğunu gösterecekti.
Adam haklı, röportajının tamamı çok güzel okumanızı tavsiye ederim.
Beşiktaş’ın idmanı öncesinde arkadaşlarıyla sohbet eden Niang, ”Burada çok güzel 5 ay geçirdim. Artık üst seviyede rekabet edecek gücüm yok. Sözleşmem bitince, Katar’a geri döneceğim” dedi.
Ayrıca güle güle Niang. 5 ayda olsa sevdim bu adamı.
Last edited by manager725 : 01.Mayıs.2013 at 13:18
Takimiyla sorunlari yok muydu ?
Levent Erdoğan da Fikret Orman'ı istifaya davet etmiş. Ne pişkin, ne yüzsüz adammış, pes!
McGregor çok güzel konuşmuş gerçekten. Tamam, belki hatalı 3-4 gol yemiş olabilir ama aslında kötü bir kaleci olduğunu sanmıyorum. Adamın önünde defans diye birşey yok ki. Bütün sorumluluğu sadece kaleciye yüklemek insafsızlıktır.
Keşke kalsan be Niang. Beşiktaş için verdiğin savaş, sahadaki mücadelen takdire değer. İyi ki geldin.
Canım FEDA olsun sana !
Levent Erdoğan sıkıntı verecek ama onun da sonu Kıran gibi olacak inşallah. Bir düşün ulan yakamızdan !
Boyle bas belalari hep olur![]()
Bizde de terslik var arkadaş! Kimi sevsek gidiyor, kimi istemesek başımıza bela oluyor!
Sivok Toraman süper ikili olmuşlardı niye bozuluyor anlamıyorum. İkisi de çabuk, ayaklarına yeteri derecede hakim ve çok uzun olmasalar bile havada kuş uçurtmayan adamlar. En guzeli ise birbirlerine yakışan ve beraber keyifle oynayan oyuncular. Samet değil de aklı başında bir adam olsaydı BJK belki şampiyon bile olabilirdi.
Hea bu arada Ne pektemek ne Almeida ne Niang. BJK'ın yuzde yuz saglam bir santrafora ve onu tamamlayabilecek ikinci forvet/forvet arkası/ofansif ortasaha gibi bir oyuncuya ihtiyacı var. Oguzhan ya da Muhammed bu rolu alabilir mi sorunsalı da var tabi.
Yeni iddialar var Orman hakkında http://skorer.milliyet.com.tr/150-mi...31/default.htm
Gökhan-Ersan-Sivok-Hilbert ... Aslında defans blogu kalitesiz değil ama sorun ne anlamış değilim. Böyle bir defans kurgusu olamaz. Demek ki malzeme var ama malzemeyi yoğuran, yemeği hazırlayan usta, usta değil. Samet Aybaba ile devam etmez. Sezon sonu yollar ayrılmalı. Kaptan da misyonunu tamamladı artık. Ne pozisyon almayı biliyor, ne de defansı iyi yapabiliyor. Sürekli arkasına adam kaçırıyor. Onunla da yollar ayrılmalı. Sivok'un yanına kaliteli stoper almalıyız.
Genç bir forvet alamıyorsak Niang'ın kesinlikle kalması gerekir. Yaşına aldanmamak gerek. Drogba'da yaşlı mesela, ama adam oyun zekasıyla işi götürüyor. Kamp yapar, maç eksiğini kapatır seneye bomba gibi olur. Pektemek ile birlikte uçururlar bizi. Oğuzhan'da bu görevi rahatlıkla üstelenecektir. Az daha sabretsin, kendisini doğru yönlendirecek, geliştirecek bir hoca gelsin çok daha iyi olacaktır. Orta Sahaya defansif, tecrübeli bir adam da alırsak Oğuzhan ve Muhammed'den çok iyi verim alabileceğimizi düşünüyorum. Ancak öncelik tabii ki Samet Aybaba'nın gönderilmesi.
Canım FEDA olsun sana !
Ben Muhammed'den umudumu kestim açıkçası. Hiç bir şey beklemiyorum artık. Belki onun suçu, belki de ona şans vermeyenlerin suçu orasını bilemiyoruz. Ama bize görünen bu.
Aybaba efendi seneye gitmezse büyük ihtimal Fernandes'de ayrılır. Onun görevini Oğuzhan üstlenecektir ama onun yanına mutlak suretle bir oyuncu alınması şart. Veli ile olmuyor. Necip'de artık olgunluk evresine geliyor bir şeyler yapması lazım. Ondan beklentim büyük çok seviyorum ama hep eksik kalıyor.
FM Gazetesi
Dur bakalım abi, çıkmadan candan umut kesilmez.Muhammed'de istemez mi hiç A takımda oynamayı ? İlla ki o da çok istiyordur yani, baskı yapmayalım. Bende de böyle bir kuşku var ama en azından yeni sezonu bekleyelim derim. Muhammed parlayacak mı, yoksa kaybolup gidecek mi ? Önümüzdeki sezon bu sorunun cevabını alacağımızı umuyorum.
Canım FEDA olsun sana !
Vallahi Dortmund'da oynayan gençleri gördükçe "hadi ulen" diyorum bizim takımlardaki gençlere. Yani bu tüm Türkiye için geçerli tabi bir tek bizim için değil. Tek örnek Dortmund'da değil. Millet Şampiyonlar liginde 17 yaşındaki çocukları sürüyor sahaya. Galatasaray Schalke maçında kritik durumdayken bile 17 yaşındaki çocuk oyuna girmişti. Biz anca gençken övüyoruz, bu kadarını biliyoruz. Bir şeyler eksik bizde. Bunu artık oturtmak lazım. Mesela ben anlamıyorum açıkçası, neden bu zamana kadar Muhammed kiraya verilmedi? Ne yani bulunmaz hint kumaşımı bu adam? Verseydin 1-2 sene oynasaydı alt liglerde. Umarım beni utandırır seneye de harika oynar. Tek isteğim bu.
FM Gazetesi
Muhammed Demirci, Hasan Türk,Atınç gibi gençlerde Aydın Karabulut Gokhan Gulec Sezer Ozmen gibi harcanıp gidecek bizde böyle bit yönetim oldugu sürece cok yazık coookk
Sezer Özmen'in harcandığını düşünmüyorum ben,1-2 yıla kalmaz adı 4 büyüklerle anılmaya başlanır.Ligimiz o kadar dikkat çekici bir lig olmadığı için Avrupa'dan pek ilgi görmez ama.
Genel olarak yetenekli gençleri özümseme gibi bir huyumuz var millet olarak,doğrudur.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Para vererek yetenek almayı seviyoruz biz ülkecek. Daha kaliteli geliyor para verince![]()
FM Gazetesi
Kiralık yollamak güzel fikir. Eğitimi göz önüne alınarak, bir şeyler öğretebilecek bir hocanın takımına kiralamalıyız. Mesela Arda'da Manisa'da kiralıktı, geliştirdi kendini. Orada pişti, yıldız oldu. Şuan ki hali ortada. Gelişme çağındaki oyuncular maç yaparak ritim tutar. Bu tarz genç oyuncuların kiralık gitmesi ; tecrübe kazanması, güçlenmesi ve kendilerine güven açısından çok önemli. Sanki 25 yaşına gelmiş gibi " Mami'den birşey olmaz artık " demek pek bir mantıklı gelmiyor bana. Bak abi, biraz düşününce Mami'yi nasıl kazanacağımızın yollarını bulduk. Çalışırsa olur, umudumuzu kaybetmeyelim.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Kiralık diye bir şey yok abi. gidecegi takımda ne görev verilecek neye alışacak belli değil.
Önemli olan takımda tutmak fiziki olarak güçlendirmek ve zaman zaman görev vermek.
Kiralıkla olacak iş değil o. Götze nerede kiralık oynadı ki.
Götze ayrı. Messi de sürekli Barça'da oynadı ve orada yetişti. Onlar belli bir kapasite üzerinde olan oyuncular. Ama onların da bu kapasiteye gelmelerinde kulüpleri büyük rol oynuyor. Biz bunu yapamıyoruz işte.
FM Gazetesi
Yapmamız gereken bu ama. Öyle kiralık vermek demek oyncuyu bitirmek demek yani. Gideceği takımda bambaşka bir futbol oynanacak. Belki de küme düşmeme mucadelesi verecek garip garip 10 kere hocası değişecek bazı şeyler öğrenildi mi değişmiyor bir daha. Alışkanlıkları yok etmek imkansız. O yuzden yanlış öğrenmemesi gerekiyor. Klüpte kalmaları daha mantıklı oluyor.
Götze Messi gibi de abi Muhammed ne? Muhammed BJK'ye değilde 8 yasında Dortmund altyapısına gelmiş olsaydı şimdi ne diyecektik? Yapma allah aşkına. Götze bizim takımlarda olsa şimdi en fazla tavsanlı linyitte falan kiralıktı.
Ben bizim takımdan örnek vereyim Serdar Eylik gibi onlarca yetenek PTT 1.ligde deyim yerindeyse sürünüyor.
Veya o kel kafalı stoper var BJK'nin oyuncusuydu en son alt liglerde sürünüyordu.
Eurosport.co.uk onu gelecegin en yetenekli stoperlerinin arasında göstermişti. Ben gözlerimle okumuştum adını hatırlamıyorum su an.
Tamam işte benim de demek istediğim Muhammed'in de Götze veya Messi gibi olabileceği (belki) ama işte biz onu yuğurmasını bilmiyoruz. Aynı şeyi söylüyorum![]()
FM Gazetesi
Valla ben sana şunu söyleyeyim asıl üzücü olan biz futbolseverler kadar bile bu çocukları düşünen yöneticiler olmaması.
Kiralık giderse pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ben. Burada beklentiler çok fazla harcanabilir. Oysa gideceği takımlarda böyle bir sıkıntı olmaz çıkar oyununu oynar, pişip gelir. Yoksa öyle yok yere giderse, daha da kötü döner. Planlı yapmak lazım bu işleri.
Canım FEDA olsun sana !