Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Eskişehirspor kazanır

2 25.00%
  • Berabere biter

1 12.50%
  • Beşiktaş kazanır

5 62.50%
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Eskişehirspor - Beşiktaş | STSL 32. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Sol bek olarak çok yetersiz biri, pozisyon bilgisi zayıf, ayrıca çok agresif. Sol bek olmayabilir ama profesyonel bir futbolcu öyle çalımlar da yemez ki. Sol kanat otobana dönüyor maçlarda. Ne adam tutabiliyor, ne de pres yapabiliyor. Sol açık denemek lazım ama pek bir fark olacağını sanmıyorum. Büyük takımda sol açık oynayabilecek üretkenlik, yaratıcılık, sürat, 1'e 1 adam geçme gibi özellikleri bulunmuyor ki. Orta yapıyor o da dağlara taşlara. Sonuç olarak vasat ve beni büyük hayal kırıklığına uğrattı. Beklentilerimin çok çok altında kaldı.
    Tamamda 4-4-2'nin kanadında oynayan bir oyuncunun saydıklarını yapmasına gerek yok. En basitinden geçen sezon Galatasaray'da Engin ve Emre Çolak kanatlarda oynuyordu. Saydığın özelliklerin hangi birini yapabiliyordu iki oyuncu. Daha çok orta saha özellikli oyuncular bunlar. Süzen'de böyle bir oyuncu işte. O dediğin özellikler Amrabat'ta var mesela. Ama FT'in sisteminde kendine ite-kalka yer bulabiliyor. Süzen saydıklarını yapamaz belki ama ileri çok iyi top taşır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Tamamda 4-4-2'nin kanadında oynayan bir oyuncunun saydıklarını yapmasına gerek yok. En basitinden geçen sezon Galatasaray'da Engin ve Emre Çolak kanatlarda oynuyordu. Saydığın özelliklerin hangi birini yapabiliyordu iki oyuncu. Daha çok orta saha özellikli oyuncular bunlar. Süzen'de böyle bir oyuncu işte. O dediğin özellikler Amrabat'ta var mesela. Ama FT'in sisteminde kendine ite-kalka yer bulabiliyor. Süzen saydıklarını yapamaz belki ama ileri çok iyi top taşır.
    Emre Çolak ve Engin Baytar'da bu sezon kendilerine çok zor yer buluyorlar mesela. Sorunun sistemle ilgili olduğunu sanmıyorum. Dediğim özelliklere sahip bir kanat oyuncusu bulsak daha iyi olur, daha yararlı olur gibi geliyor bana. Zaten bulsakta bulamasakta Süzen'e seneye de şans verilecektir. Umarım beni yanıltır ve güzel bir futbol sergiler sol kanat mevkinde.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Emre Çolak ve Engin Baytar'da bu sezon kendilerine çok zor yer buluyorlar mesela. Sorunun sistemle ilgili olduğunu sanmıyorum. Dediğim özelliklere sahip bir kanat oyuncusu bulsak daha iyi olur, daha yararlı olur gibi geliyor bana. Zaten bulsakta bulamasakta Süzen'e seneye de şans verilecektir. Umarım beni yanıltır ve güzel bir futbol sergiler sol kanat mevkinde.
    Emre Çolak geçen sezon ki performansından uzak. Ama ona rağmen bu sezon oynadığı maç sayısı 20 - 25 vardır. Engin Baytar kendi kendini yedi bitirdi. Sezonun ilk yarısı cezalıydı neredeyse. Fizik olarak gerileyince dönüşü olmadı.

Her neyse seneye bu adam her türlü takımda yer alacak. Öyle yarım sezon kötü oynadı diye satılıp edilmez. Ben yinede umutluyum. Seneye daha iyi Süzen izleyebiliriz.

Mesaj Yetkileri