Akhisar Baştan Aşağı Yenileniyor !

Sezon başında Hamza Hamzaoğlu'nun yerine göreve getirilen Ümit Boğa yönetimindeki Akhisar sezonu sürpriz bir şekilde 8. bitirmişti. Akhisar taraftarları ilk başta Ümit Boğa'ya karşı çıksa da güzel geçen sezonun ardından Ümit Boğa'ya destek vermeye başlamıştı. Özellikle tesisleşme adına yapılan hamleler halkı mutlu etmişti. Taraftarların merakla bekledikleri transferlerle ilgili açıklama ise Ümit Boğa'dan geldi. İşte Ümit Boğa'nın açıklamalarından satır başları : " Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Kısıtlı kadromuza rağmen bu sene muazzam bir sene geçirdik. Emeği geçen tüm futbolcularımı canı gönülden kutluyorum. Fakat daha yukarılara çıkmak istiyorsak profesyonelce düşünüp kadro kalitesini arttırmamız gerekiyor. Yaş ortalamamız da bir hayli fazla. Kadroda revizyona gitmemiz şu anda en mantıklı olan şey gibi gözüküyor. Zor olacak belki ama bunu gerçekleştirmek zorundayız. Ayrıca takımdan ayrılmak isteyen, teklif gelen bazı oyuncular var. Onlara da izin vereceğiz. Bildiğiniz gibi Mustafa Aşan da sözleşmesi bittiği için Karabükspor ile anlaşmıştı. Ona da yeni kulübünde başarılar diliyorum. Akhisar halkından ise tek bir isteğim var. Bana güvenin ve çok sevdiğiniz Akhisar'dan vazgeçmeyin... "