Quote Originally Posted by ylmzcm View Post
Hocam kariyerin başından bu yana takip ediyorum, şimdi mesaj atabiliyorum ancak, tebrikler süper bir başarı yakalamışsın Galatasaray'ımızla.

Sol bek ve defansif orta sahaya iyi iki oyuncu alırsan başka transfere gerek olmadığını düşünüyorum. İkinci sezonda da takipçinim, başarılar.
Öncelikle teşekkürler. Transferde haraketli günler geçiriyorum. Ünal Başgan ŞL Finali'ni görünce 16MN€ bütçe verdi. Zaten hiç bir kariyerimde olmadığı kadar bonkör kendisi. Her hangi bir talebimi hemen gerçekleştiriyor. Böyle bir bütçe bulmuşken de, eksik gördüğüm yerlere takviye yapmadan olmaz.

Kanatlarda çok sıkıntı çektim, Hamit yetersiz, Emre sakatlanıyor, Amrabat ise bir maç var-bir maç yok. Bu sebeple iki yeni genç-taze kan alacağım o mevkiilere. Eğer biri yabancı olursa, Amrabat'ı bir kulübe kiralarım.

Sol beke elbette takviye yapacağız, bu sebeple Riera'yı satmayı düşünüyorum.

Melo gitti, yerine Jem yada Mehmet Ekici gelecek yerine. Forvette Drogba ile yolları ayırıp, iki yabancı oyuncu ile sözleşme imzalayacağız. Daha önceden yaptığım Sinan Bolat transferi var. Yani dediğin gibi iki takviye ile bırakmayacağım.