Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
1 ile 30 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Hybrid View

Nesil
    2006

Wink Bundan İyİ Lİste Yokkk İddİaya Gİrerİm

Defans=vİncent Kompany,pİeter Collen,zonneweld,iraola Orta Saha=rİcardİnho,zvonİmİr VukİÇ,fernandao,tcho Forvet=zİgİÇ,kerlon,luİzİnho,alex Ambrossİnİ,falcao,pedro Junİor Şİmdİden Yorumlar İÇİn TeŞekkÜr Edİyorum Herkese Bol Fm Lİ GÜnler Umarim Yararim DokunmuŞtur

bunları hepsi biliniyor ama yine de teşekkürler

Nesil
    2006

hiç bi yararın dokunmadı kardeş 10 tane oyuncu yazmışsın benim listeme bak 75 kişi var ama yinede düşünmüşsün sağol bide bunların çoğunu herkes biliyor zaten

iraola, pieter kollen, fernandao, tcho, luizinho, alex ambrossini ve pedro junior u herkes bilmeyebilir

işe yarar ya oyuna yeni başlayanlar için( ben) güzel bi kadro

Nesil
    2006

benim bilmediğim oyuncu olmadığı için hiç bi listenin yararı dokunmuyo babacanlar kusura bakmayın

böyle bi liste görülmedi başlığı altında verilen listeye bakın ve yorum yapın arkadaşlar

böyle bi liste görülmedi başlığı altında yazılan listeye bi bakın ve yorum yapın

Quote Originally Posted by piton89
    benim bilmediğim oyuncu olmadığı için hiç bi listenin yararı dokunmuyo babacanlar kusura bakmayın
    bu oyuncuları bende biliyorum ama mesela oyunda ilerlerken hatırlamayabilirim ama kompany, kerlon ve zigic konusunda haklısın

Kardeş yeni başlayanlar için ideal oyuncular.Ellerine sağlık

bundan iyi liste var

bende başlıgı görünce kimsenin bulmadığı yepyeni keşifler falan zannetmiştim neyse yinede saol kardeş ezberimiz güçlendi

11. Default

kadro guzelde arkdasım bisi sorcam
    benim versiyon 6.0
    6.0.3 nasıl deistircem acaba cwp verirseniz sevinirim

Arkadaşlar eleştirirken de düzgün eleştirelim lütfen. Hiçbir işe yaramadın gibi acımasız yorumlar yapmayalım Güzel paylaşım olmuş bence . Pek bilinmeyen birkaç oyuncu var. Ellerine sağlık...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Benim için işe yarayıp yaramamasından daha önemli olan paylasımdır emektir...Ellerine saglık kardeş
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri