1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Antreman (Training) İstekleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Default Galatasaray için.....

Arkadaşlar gs ile ilk haftalarda bol galibiyet,farklı galibiyetler aldıyordum.Ama gün geçtikçe kullandığım takatik tutmamaya başladı.Ben 4-1-2-1-2 ve 4-4-2wings kullanıyordum.Sizce değiştirmelimiyim.Veya hangi taktiğe geçeyim....Önerilerinizi bekliyorum...
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

4-4-2 masteri da bi dene bence

Değiştirmene gerek yok kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

arkadaşım iide 4-4-2wings ile master aynı taktik dğilmi?Birde ben taktiğimi değiştirmesem ii gider mi?Yani yine eski istikrarımı sağlarmıyım.Devre arasında sabri ve cafercan'ı sattım toplam 12 mn$ a. emre b. ve nuri şahin'i aldım.Sizce nasıl.Sdece 1 berabrerliğim var 17 lig maçında.........
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by efl_25
    arkadaşım iide 4-4-2wings ile master aynı taktik dğilmi?Birde ben taktiğimi değiştirmesem ii gider mi?Yani yine eski istikrarımı sağlarmıyım.Devre arasında sabri ve cafercan'ı sattım toplam 12 mn$ a. emre b. ve nuri şahin'i aldım.Sizce nasıl.Sdece 1 berabrerliğim var 17 lig maçında.........
    bence transferler yerinde ve taktiğini değiştirmene gerek yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

haklısınız da az önce kocaelispor'la yine bu taktikle oynadım.Berabere kaldım.O yüzden tedirginim.Birde Avrupa'da oynicam.O da sorun olurmu?Yoksa 2.devre yeni başladı performans düşüklüğü ondanmıdır acaba?????***

selam master_ozzy bu sefer senin taktiğini deniyecem.İlk devre ilk hafta 8-0 yendiğim sivas'la oynicam.İnşallah başarılı olur..........

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

wings ile master aynı taktik olsa niye solim sana bilader

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

kusura bakma o sıra biraz dalgındım.Ayırt edemedim.Ne hemen kızıyon yaw....

Nesil
    2006
    Yer
    ordan-burdan

değiştirme bence

antrenman programım orta seviyede bi anda emre belöa 1 ay, uğur yıldırım 6 ay sakatlandı, hakan şükür 5 ay futbolu bıraktı sakatlandığı için, şanssızlık dimi bu???

Thumbs up En iyi antreman.Yabancı bi sitede buldum.Hileliymiş.Ama herşyi full.Mükemmel bişe...

En iyi antreman.Yabancı bi sitede buldum.Hileliymiş.Ama herşyi full.Mükemmel bişe...
    işte link; http://rapidshare.de/files/29503252/antreman.rar.html

evet hileli...

arkadaşlar sizden bişiy istiycem. ben yeni bi oyuna başladım ve yeni bi antreman ayarlamak istiyorum. benim taktiğim baya bi hücuma dönük. yani takımı hücum oynatıyorum. ona göre bi antreman yaptırmak istiyorum. yani hücum futbola dönük bi antreman yaptırmak istiyorum. nasıl bi antreman yaptırmalıyım? hileli olmasın. bana önerebilceğiniz bi antreman var mı? bide linkini yazarsanız çok sevinirim.

Mesaj Yetkileri