Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Maç müthiş başladı önce Ali Çamdalıyla 1-0 öne geçti Ordu ardından Pinto ile Bursa cevabı verdi hemen durum 1-1.
hakem gol olmasın diye faul verdi. İnanılmaz bir şey bu.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Harbiden hakem resmen göz göre göre golü yemiş.
Görüntü var mı acaba bir yerlerde?
Stancu harika attı.2-1.
Bursa 2-2 yapmış Belluschi ile,Bursa kazanır umarım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Orduspor 10 kişi kaldı, az daha dayansınlar yeter.
Canım FEDA olsun sana !
Hakem resmen Orduspor'u dilim dilim doğradı. Çok yanlış kararları var. Keşke berabere bitse de bize yarasaAma sanmıyorum tabi hazır Orduspor 10 kişi kalmışken Bursaspor affetmez. Mutlaka üçüncü golü bulup üç puanı kazanacaklardır.
Buldular bile, kötü oldu bu.
Canım FEDA olsun sana !
Ordu, 4. golü de gördü kalesinde ve artık küme düşmesi kesinleşti. Küme düşen 2. takım da belli oldu böylelikle.
Ordu'ya geçmiş olsun.
İyi oldu iyi.
Düşmeleri kesinleşti artık, geçmiş olsun. 3.'lük tehlikeye girdi bizim o kötü oldu.
Canım FEDA olsun sana !
Zaten bu maçı alsalar bile düşerlerdi adamlar lige fırtına gibi başlamıştılar namağlup tek takımdılar hatta ligin başlarında.Ama gel gelelim 2. devre adamlara ne olduysa artık kendilerini kümede buldular.4-5 Maçta bir kazansalar şu an en azından yırtarlardı düşmekten onu bile yapamadılar.
Geçmiş olsun Ordu'ya...
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Geçen sene Manisa bu sene Ordu, havaya giren küme düşüyor.
Bir Ordu'lu olarak üzülmedim düşmelerine.Aksihar ve Elazığ'ın gösterdiği gayretin binde birini göstermediler.Hak ettiler düşmeyi.
Birde Nedim Türkmen açısındanda sevindim.Yok 5 sene sonra şampiyonuz,yok 3 sene sonra avrupaya gidecez felan havalardaydı.İyi oldu gider inşallah Ordu'nun başından.
Bende Nedim Türkmenden dolayı hiç üzülmedim.Çok daha hakeden takımlar var ligde kalmayı.
Ordulu arkadaşlardan özür dilerim.
Ordunun düşmesine sevindim.
Düşmelerindeki tek sebep milletvekillerinin bu sene milletvekili olmamasıydı.
Hayırlısı olsun Orduspor için.Fazla uçmamak gerektiğini öğrenmişdir Nedim Türkmen'de.
Garip maç olmuş, uyuyordum izleyemedim. Bir ciddi atağı kesmiş hakem, bir Ferhat'ın nizami golüne ofsayt çalmış. Ali Çamdalı'nın gördüğü ikinci sarıda müdahalesini de görmedim, haksız yere 10 kişi kalmış rakip. Bir de Ferdinand'ın ceza sahası içinde tehlikeli kalkan ayağını gördüm, endirekt serbest vuruş verilebilecek. Kısacası hakem pek iyi maç yönetmemiş iki taraf adına da, kazanmamıza sevindim.
Orduspor içinse diyecek bir şeyim yok, Cuper gibi bir adam nasıl toparlayamadı takımını, bu serbest düşüşü kabullendi hala anlayamadım...
Hakem çok kötüydü. Ayrıca Nedim Türkmen'e haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bu takımın vizyonunu geliştiren adam bu adamdı. İşler iyi giderken iyiydi de şimdi kötü mü oldu. İki yüzlü oynamayın lütfen. Adam hala aynı adam. Cuper'den daha iyisine ihtiyaç vardı sadece özellikle de ligin 2. yarısında işler kötüleşmeye başlayınca. Adam kendi felsefesine uzak bir takım kurdu. Hücumcuları doldurdular takıma takım savunma yapmayı unuttu. İskelet oluşturamadılar gecen seneki gibi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
28.09.2012
Galatasarayı yenen Orduspor'da Başkan Nedim BEy"Şampiyon Olmak istiyoruz"
Tarih 04.05.2013
Ordu Kume DUstu
ordunun en buyuk hatasi metin diyadini kovmak oldu gecmis olsun ne diyelim. bi karadeniz takimi gitti oburu geldi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.