Kardeş Rafael sobis bir numara
Kardeş Rafael sobis bir numara
ikiside müthiş.ama obermanı tek geçerim.tabi bu takımınada bağlı.bazen müthiş oyuncu bile oynayamıyor
kardeş bunlar güzel futbolcular ama sana bi isim söliim Ernesto Farias hız hızlanma bitricilik teknik 20 hepsi. 25 yaşında 15milyon YTL ye alırsın.2sezonsonra 70-75 milyon YTL ye satarsın.Leblebi gibi gol atıo bende sölemesi hele aşırtmaları süper.
mondragon tabikide.ve ayrıca gs ye yabancı forvet gerekmez
Oberman ı aldım hiçbir işime yaramadı kardes 10 macta 2 gol mü ne attı sonra postaladımOriginally Posted by toutatis
![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
rafael sobis iyide diğerini bilmiyorum denemedim hiç
mondiyi yolla yerine gökhan tokgözü al
mmondiyi yolla leo franco'yu al paran yeterse ama çok ucuz normalde![]()
ikisini de gonder genc isimler al
beyle lütfen adam gibi okumadan yazmayalım türk kaleci alacam diorum leo francoyu al diyen var töbe töbe şimdi ben songu iki yıl daha oynatıp satmayı düşündüm ve mondragonu satıp yerine ii bir türk kaleci arayacam fevziyi sattım polat keseri aldım tayfun corayı kadroma kattım halim kurtulouşu sattım şimdi gökhan tokgözle daha önce oynayan varmı biri bana gökhna tokgöz raporu verebilir mi
kadromu çok gençleştirmeyi düşünmüorum
abicim gökhan tokgöz derim başka bişi demem adam gençlerde onun yüzünden hep berabere kalıyorum gençlerle yaa sinir oluyorum
fm 6.0.1 de oynadım gökhan tokgözle çok önemli maçlarda çok kritik süper kurtarışlar yapıyo rating i bi kere 8 oldu mu bi daha gol yemiyo penaltılarda köşeye giden topları hiç çıkartamıyo.. çok salak goller yediğine de tanık oldum ama bi sezon boyunca 2-3 kere falan çok başarılı kaleci..
6.0.3 te hiç kullanmadım..
sat mondiyi yaşıda ilerlemiş yerine gökhan tokgözü polat keseri veya volkan babacan ı al
gökhan tokgözü oynattım ilk maçlarda kötü oynadı ama sonradan çok güzel oynamaya başladı![]()
büyükpivot ben gökhan'ı çok ii bi kaleci olarak biliyorum yinede seni yanılmiim ama ben olsam mondiyi gönderip gökhanı alırım
abi sizden bi isteğim olacak fm olaylar bölümüne girip "gs ile ilk yılda kurduğum inanılmaz kadro" konusuna bi yorum yazın da bende son maçlarımın skorunu yazabileyim en son cevabı ben yazdım şimdi yazarsam kimse görmez ama biriniz bi yorum yazarsanız ben de rahat rahat yazarım
bence song ve mondragon u da yolla polat keser cok guzel maclar cikariyor guven bence
birde andrea caracciolo ya bi bak istersen forvet olarak yanina tevez i koydunmu muthis bi ikili olurlar
bu arada gokhan ve polat keser ikilisinden kesinlikle polat keser derim gokhanin formu iyi degil gokhan fenerdeydi bende polat da bendeydi milli takimda polat oynuyordu iyi bi kac kaleci antrenoru ve agir bir antrenmanla super olur
bu arada sinan bolat a da bir bak yetistirilecek bir kaleci potansiyeli bayagi var
fred oyunda özellikleri normal gözüken fakat şahane gollere imza atan başın sıkıştığında seni kurtarn daha gencecik bir adam.Az sakatlanıyor bide
büyükpivot sen beni dinle :
mondinin yerine sinan bolat veya volkan babacan-demirel
songun yerinede beyhan sümer, mehmet polat, güngör öztürk bunlardan birini al eksiklik hissetmessin...
songu yollaOriginally Posted by büyükpivot
yada polat keseri alıp mondragonu yolla
Arkdaşlar ikisi de süper miş ... Tuncay+Anelka+Aurelio+Luciano yu sattım elimde olan para yı da ekleyip Rafael Sobis, Cesar Delgado, Gustavo Oberman , Vincent Kompany , Hamit Altintop , Yildiray Baştürk ü ve Yasin Karaça yı aldım ... Bu arda Tuncay +Anelka 40 M $ a gittiler ... Diğerlerindende 12 M$ filan geldi Elimde olan 25 M $ ı a ekleyince transferlerle takım komple değişmiş gibi oldu
Bu da kadrom
Bu arada Rafael Sobis geleceğin ronaldosu ... Kolay kolay gol kaçırmıyor .. Karakteri de süper ...
Arkadaşlar yeni konu açmadan önce arama yapalım. Böyle oyuncu karşılaştırmaları içinsabit bir başlığımız var. Konuyu taşıyorum. Burdan devam edin....
"YÜCE ATATÜRK"
al fredi bende 33 maçta 29 gol 14 asist yaptı
deheşt bi şeyy
touatidis iyi bi kadron var. ben obermani almisitim hic bisey yapmamisti ama saglam kadron var. sl bi basarin varmi.
bide kardes sen mondragonu sat yerine aykutu oynat
arkadaşlar tevezi corinthias dan 31,5 milyon dolara transfer ettim
tevezimi oynatıyım tuncayım taktikler 4-4-2 yardım tevez 2 maç oynadı hiçbişey yapamadı bu konuda bir düşüncesi olan varmı yardım![]()
fenerbahcenin başındayım
owen.............................
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Arkada$Lar Oyundayim AciL CvpLarınısı bEkLiOrm..iLk Sezondayım PaLermoyLa Ba$LAdım Lige..Pablo Vitti ve MokoenayLa AnLa$ma a$amasındayım İmza AtcakLar Ancak itaLya Liginde Her Sezon Bir AB dı$ı Oyuncu Transfer EdiLeceqi İcin İkiisnden Birini Secmek Zorundayim Sizce Hanqisi mâkuL ...
Pablo Vitti
Lebohang Mokoena
ÖneriLerinizi BekLiOrm Arkada$Lar acil..
fred tabi ayıp ettin abi
Fernando Cavenaghi İle Alessio Cerci Tek Geçerim
fred tabiki
TAbiki Fred Owen i Napacan Fred Hem Genç Hem GElecek Vaaddeden Bi OyUnCu ok?![]()
arkadaşlar fenerbahçe nin basındayım 2007-2008 sezonu bitiyor takım çok iyi 3 türkiye şampiyonluğu 3 türkiye kupası 2 CL 2 Süper kupa 2 world champions cup aldım orta sahada appiah ve nuri oynuyor takım oturmuş durumda ama değişiklik yapmak istiyorum...
appiah mı mascherano mı sizce hangisi.... bide sol kanatta vaart oynuyor onun yerine adu yu düşünüyorum sizce hangisi???