Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
Brad Hunt açık bir şey İnsan değil o
Daha gelişmedi,gelişsin ortalğın tozunu attıracak!
Quote Originally Posted by bhll View Post
Çok entersan bir kariyer=) Bende Fenerbahçe ile oynuyorum hiç böyle satmadım oyuncu falan ama aziz başkan yalan olmasın ara transfer gelmeden 10 milyon € transfer bütçesi açtı senin kariyer ilginç
Valla bende çözemedim,yaptığım transferler ortada.Feda yaptırdık adamlara sözlesme indirimleri.
Quote Originally Posted by The Special One View Post
aynen ilginç bir kariyer hocam sıkılmadın mı ben olsam çoktan silerdim valla
Azimliyiz,kolay kolay pes etmem
Quote Originally Posted by Mete07 View Post
iyi kadro ile sampiyon olamayıp su kadro ile olman enteresan Ama ben anlamadım Cardozo'ya falan yıllık 7-8 M euro falan verdin sanırım nasıl mali acıdan dibi gördü takım
Sanırım kadroda genişlik olunca takımı iyi yönetemiyorum Cardozo 2milyon euro alıyordu,bu sezona kadar en yüksek yıllık ücretimiz 2.2 m ile volkan demirel olmustu.

Transfer gecmişleri ve maaş bütceleri orda,bende anlamadım

2014-2015 Sezonu transfer dönemi

Bu sezon borçları iyice azaltmak için,bonservisi elinde olan futbolcular aldık.Yabancı sayısı 6 tane,daha fazla alıp maas bütcesini delmek istemiyorum.Bu sezon ligde şampiyonlar ligini kovalıyacağız.

Şampiyonlar liginde ise,Uefa kupasına kalmak istiyoruz.3 galibiyet 1 beraberlik =3.5 m euro.Gruplara kaldık =8.6 m euro.Toplamda 12.1 m euro gelir elde etmek istiyoruz.

ATİLA TURAN

Genç ve Sol bek bölgesine alternatif olsun diye transfer ettik.

CARLOS KAMENİ

Bonservisi elindeydi ve peşinde Barcelona vardı.Sezon sonu 5 6 milyon euroya satmayı planlıyorum.

DİEGO LUGANO

Tecrübeli ve iyi futbolcu,defans bölgesine iyi bir alternatif olacak.Bonservisi elindeydi.

ERDİNÇ VELİ

Çok yetenekli bir futbolcu,işimize yarıyacaktır elbet.

HURŞUT MERİÇ

Bonservisi hem elindeydi hemde kaliteli yerli,İyi bir alternatif olacak bize.

JERMAİNE JONES

Orta sahada iyi bir alternatif olacak,Avrupa tecrübesi olan bir futbolcu.

KADİR BEKMEZCİ

Hem türk,hem de iyi bir futbolcu.Sistemimiz de orta saha futbolcularına cok fazla yer veriyoruz.

MOHAMED SİSSOKKO

Orta sahaya alternatif.

TRANSFER GEÇMİŞİ

Hazırlık Kampı

Güçsüz rakiplerle mücadele ettik,Kondisyon + takım uyumu için iyi bir kamp çalışması oldu.

Maaş bütcemiz

Son iki ayki mali durum

Mali durum normal seviyelere geldi,Önümüzdeki sezonu da böyle atlatırsak.İstediğimizi alacağız.