-
spiker hatalarını soruyordunuz arkadaşlar.şimdi listeyi aynen yazıyorum.
1)top taça çıktı (taca olması gerek)
2)**** top üstüne gelince iyi kontrol etti(topu iyi kontrol etti/olsa daha iyi olur)
3)topun önündeki oyuncu ****** vardı(topun önünde*****vardı veya topun önündeki oyuncu ****** olarak değiştirilebilir)
4)***** istanbulspor için topla beraberdi(***** topla beraber/olsa daha iyi olur)
5)****** kurtardı ve topu tuttu(ya sadece tuttu olsun ya da sadece kurtardı olsun)
6)***** direğin dibine şut çıkardı(şut çekti/olsa daha iyi olur)
7)***** sahipsiz topu kontrolüne aldı(kontrol etti/daha iyi olurdu)
8)***** ayağa pasladı(pas verdi/olsa daha iyi)
9)***** topu yarı saha çizgisine doğru ortaladı
***** topu ileri vurdu(ikisi ardarda gelmiş oyunun hatasımı yamanın mı bilemedim yazdım)
10)***** iyi bir kontrol gösterdi(iyi kontrol etti/ olsa daha iyi olur)
11)*****topla dönmek için çaba sarfetti(topla dönmeye çalıştı/daha olur)
12)***** topla koştu
***** topu uzaklaştırdı(bunu yapan kaleci.yani topla koştu demek yerine topa doğru koştu denmesi daha iyi bence)
13)***** defajını yaptı(degajını yaptı/olacak)
14)***** ilk anda topu sol taraftaki ???? ile oynadı(ilk anda yerine hemen getirilse daha iyi olur)
15)***** topla dönmek için ayaklarını iyi kullandı(topla dönerken ayaklarını iyi kullandı/olsa daha iyi olur)
16)**** mücadeleyi içeri getirdi(cümleyi anlamadım ama galiba oyunu orta sahaya çekti demek istenmiş düzeltilse iyi olur)
17)bu ağır bir karar gibi gözüktü(bu ağır bir karar gibi gözüküyor/olsa daha iyi olur)
18)**** bomboş koşmayı sürdürdü(****nın önü bomboş , koşmayı sürdürdü/olsa daha iyi olr)
19)***** ve hareketi karşısında ???? bakakldı(*****nın hareketi karşısında ????bakakldı/ olsa daha iyi olur)
20)gol kaleye çok uzaktan,yani35 metre uzakten oldu(35metreden atılan bir gol/daha iyi olur)
21)4.hakem eklenen 3 dakikayı işaret etti(4. hakem maça 3 dakika ekleneceğini işaret etti/olsa daha iyi olur)
22)**** uzun pası alma peşindeuzun pası kontrol etmeye çalıştı/olsa daha iyi olur)
23)g.antepspor kale vuruşunu kullandı
barreto kale vuruşunu kullandı(bu ikisi alt alta.yani birinci cümle "kale vuruşunu kullanacak"olarak değiştirilmeli)
24)****topu sağ kanattaki erdal ile oynadı(sağ kanattaki erdala oynadı/daha iyi olur)
25)**** ayağını topa koydu(topu kontrol etti/olsa daha iyi olur)
26)kaleci kale vuruşunu kullandı
**** kale vuruşunu kullandı(23. hatayla benzer yine.ilk cümle "kullanacak" omalı)
27)****topa kafa vurdu,düştüğü yerde ilhan var(**** topa kafa vurdu,topun düştüğü yerde ilhan var/olsa daha iyi olur)
28)**** topu sorunsuz ele geçirdi(****topu rahatça kontrol etti/daha uygun olur)
bu kadar buldum.
not:**** olan yerler adamlerın isimleridir.
Mesaj Yetkileri