Gelmezler abi biz kendimizi çok uç noktada görüyoruz.
Hiçbir zaman 1. sınıf futbol ülkesi olamayacağız
Gelmezler abi biz kendimizi çok uç noktada görüyoruz.
Hiçbir zaman 1. sınıf futbol ülkesi olamayacağız
Burada hiç bir Galatasaraylı taraftarın yaptığı açıklamanın önemi yok,yani elbet her yorumun değeri,önemi çok yüksek ancak somut olarak bir olayı yok,sadece önümüzde ki 3,5 aylık süreci izleyin ve görün.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Adnan Öztürk Alper transferi olur diye tahmin ediyorum demiş.
Umarım Alper bitmiştir. Jack Wilshere'nin sağ ayaklısı gibi Alper çok iyi dikine oynuyor.
Umarım doğrudur nokta transfer olur defansa.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Amk'nın bizim transferlerimizdeki olumlu referansı doğru olma ihtimalini artırıyor.. Hadi inşallah.
Chedjou neden olmasın Lille zaten gelecek sezon ŞL'ye katılamayacak UEFA bile zor görünüyor.Devre arasında da haberleri vardı ama alınmamıştı Dany'nin bir üst versiyonu bu eleman inşAllah alınır.
Hic izlemedim ama herkes ovuyor fransanin en iyi defansi diyorlar
Alper için Fb 9 milyon civarı teklif vermiş, onların bize göre daha çok ihtiyacı var, Eskişehir'in tutumu kadar Alper'in de tercihi etkili olacak. Merakla bekliyorum bu transferin nasıl sonuçlanacağını..
10 milyon euro ve Alper ?
http://inciswf.com/1269236582.swf
aysal 10m euro vermez zaten 5.5 + 2 oyuncu 9-10 civarina geliyor hem 2 oyuncununda yillik parasindan kurtuluruz lakin yine fazla 3.5 + 2 futbolcu olsa tam fiyatiydi alperin.
Bazı şeylere yüzeysel bakmamak lazım. Böyle iddialı sözler etmek ne kadar yanlışsa, daha önce herhangi birisi tarafından söylenmiş herhangi bir söz nedeniyle Alper transferinden geri kalırsa Fenerbahçe, bu daha da büyük yanlış olur.
"Galatasaray'a yaramasın" mantığı güdülmesi ne kadar yanlışsa, her şeye bu mantık çerçevesinde bakmak da o kdar yanlış. Alper transferi bu mantıkla yorumlanmamalı bence.
Alper, Fenerbahçe ve Galatasaray için yurtiçinde alınabilecek en önemli yerli yetenek şu anda. Fenerbahçe'nin ihtiyacı Galatasaray'dan daha fazla bana kalırsa. AmaFenerbahçe daha doğrusu benim için asıl önemli olan hem ihtiyacımız olan bir futbolcudan mahrum kalmak, hem onun yarıştığın rakibinde oynaması, hem yabancı kriteri nedeniyle kalite açısından bir elin parmağını geçmeyecek yerli oyuncu havuzu nedeniyle önemli. Selçuk İnan transferi önemli bir kırılma noktasıydı. O dönem belki başka sıkıntılarla uğraşmıyor olsaydık ve Selçuk İnan Fenerbahçe'ye gelseydi son 2 sezon çok farklı olurdu. Alper de potansiyeli itibariyle bu etkiyi yaratabilecek bir oyuncu. O yüzden "Alper bu kapıdan giremez" diyenlerin söyledikleri çok da umrumda değil. Tükürdüğünü yalamak ifadesi keskin bir ifade. Ağızdan bir anda çıkabiliyor laflar. Tükürdüğünü yalamak çok bağlayıcı ise daha önce "bir daha Türkiye'de çalışmam" diyen Fatih Terim de var. Tükürdüğünü yalamaması daha mı hayırlı olurdu?![]()
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Valla Alper'e 10 vereceğimize 5 daha katalım Xabi Alonso'yu almaya çalışalım.Elbet Real kabul etmez ama bizim kulüp için o kalitede olan bir futbolcuya bile en fazla verilecek para budur.
Sözlerim biraz ağır kaçmış olabilir özür dilerim öncelikle ben de pişman oldum. Başka bazı yakın zamanda gerçekleştirilmiş transferlerimize de Fenerbahçe'nin bizim teklifimizi duyup teklif yaptığı söylentisini duydum birkaç gün önce; bir an parçaları birleştirip sinirlendim. Sinirimin nedeninin birinci kısmı buydu.
İkinci kısmı ise fiyat. Alper konusuna gelirsek tabii ki o sözlerim; oyuncuyu biz alıyoruz Fenerbahçe çekilsin geri, zaten Alper'i almayacaklarını söylemişlerdi demek değildi. Genel olarak yöneticilerimiz profesyonel olmadığı için sözlerine yıllardır pek takılmıyorum ama rakipten biri söyleyince iyi dalga malzemesi çıkıyor malumunuzAlper Türk olarak alınabilecek en iyi oyuncu elbette ki imkanı olan teklif yapsın. Ancak biz ucuza kapatmaya çalışırken pat bir anda fiyat yükseltip 9 MN Euro verilmesi! Hem Türk piyasası pahalı diye konuşuyoruz ama bunu kendi elimizle biz yapıyoruz. Alper'e 9 MN nedir? Ne yapmış bu adam da bu kadar ediyor? En büyük başarısı Eskişehir'de göze batmak olan adamdan bahsediyoruz. Onlarca transfer sayabilirim Alper'den daha büyük isim, daha kaliteli isim daha ucuza alınmıştır. Galatasaray alsa 9 milyona istemem açıkçası. Alper eğer bu fiyata satılacaksa alınmasın daha iyi. 5,5 + 2 oyuncuya çok diyordum, miktar için biraz düşürülmeli diyordum şimdi 9 MN konuşuluyor
![]()
Chedjou'nun menajeri Türkiye'ye gelmiş, GS hızlı giriyor galiba. Kaliteli oyuncu keşke bizde öyle bir stopre olsaydı.
Alper için yapılan yorumlara katılmıyorum, tamam bence de 10 milyon fazla ama 30'una gelmiş bir futbolcuyla 22 yaşındaki futbolcu arasında dağlar kadar fark vardır. Şimdi Alper'i alan takım onu 10 yıl kullanabilir ve yıllık maliyeti 1 milyon olur, ama 30'unu geçmiş adamın yıllık maliyeti 4-5 milyondan aşağı olmaz.
10 milyon euro?Uçmuş Es-Es yönetimi.Ah şu yabancı kuralı serbest bırakılsa böyle açıklamalar yapabilecekler mi merak ediyorum.Genç ve kaliteli oyuncu ancak 10 milyon euroda etmez.
Eskişehir yönetiminden açıklamayı yapan Galatasaray'a söz verdik demiş.Culio'yu,Yiğit'i verip 4 milyon euro felanda para verirsek alırız bence.Alper'de zaten başkanlarına Galatasaray'da oynamak istiyorum demiş.Fatih Terim ile bir görüşsün zaten ertesi gün gelir.Türk oyuncular Fatih Terim ile oynamak için can atar.En büyük etkenimizde zaten o.
Sneijder'e 7.5 milyon veriyoruz Alper'e 10 istiyorlar gelde gülme.Anadolu takımlarından yerli oyuncu almak gerçi kolay değil ister istemez bu kadar para verebiliyorlar ama şunu 5-6'ya çekmeleri gerekir diye düşünüyorum.Bence Jem Karacan'ı alalım hem takımı bir alt lige düştü hem de daha önce bizde oynadı diye biliyorum.Alper'den belki kötüdür bilemeyeceğim onu izlemedim kendisini ama o parayı vereceğimize Jem Karacan'ı alırız daha iyi en azından.
9-10 m euro veren olursa buyursun hayrını görsün,şahsen o fiyata Galatasaray'a geldikten sonra ben takımda ki herkesten fazla yararlı olmasını beklerim.Bu sezon Amrabat'ı çok fazla eleştirmemin nedeni de buydu.Bu Amrabat'a olan kızgınlığım değil onda o kadar değeri görüp alan yönetime olan kızgınlığımdır.
Yabancı sınırlaması olduğu sürece daha pişmemiş 3 Milyon Euro'luk adama 10 değil 20 bile isterler.
Canım FEDA olsun sana !
Onu takımı EPL'ye çıktığı zaman demişti diye hatırlıyorum.Şimdi bir alt lige düştüler bizim için iyi bir fırsat bu.
Sporx 20 gün önce Jem ile röportaj yapmış.Bana kalırsa ciddi teklif yaparsak gelir.Sempatisi varmış zaten bize karşı.
"GALATASARAY'DAN TEKLİF ALMADIM"
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun'un senin transferin için Ada'ya geldiği konuşuluyor. Tulun ile hiç görüştün mü, Galatasaray'ın seninle bir teması oldu mu?
"Galatasaray ile anılmak iyi, gerçekten çok mutluyum. Henüz bana ulaşan resmi bir teklif yok, Bülent Tulun'un İngiltere'ye geldiğinden medya aracılığıyla haberim oldu, şu ana kadar kendisi ile hiç görüşmedim. Reading kulübü de bana Galatasaray'dan bir teklif geldiği konusunda bilgi vermedi"
"GALATASARAY'A KARŞI SEMPATİM VAR"
Galatasaray'dan olası bir transfer teklifi gelirse cevabın ne olur?
"Şu anda Reading'in EPL'deki durumu çok kritik ve dolayısıyla ilk etapta buna odaklanmam gerekir. Sezonun bitmesin ardından teklifler geldiği zaman bunları koşullara uygun bir şekilde değerlendiririz. Kulübümün bana olan yaklaşımı da beni her zaman mutlu ediyor ve onların da menfatlerini düşünmek durumundayım."
Sadece Galatasaray mı, yoksa başka bir Türk takımından teklif gelirse kabul eder misin?
"Şunu söyleyebilirim; ailem ve ben küçüklüğümden beri Galatasaray'ı destekliyorum, Galatasaray'a karşı bir sempatim var. Daha önce bazı takımlardan teklifler aldım ancak o günün şartları bu teklifleri kabul etmemi engelledi."
"DROGBA VE SNEIJDER İLE OYNAMAK GURUR VERİCİ"
Drogba ve Sneijder ile yan yana oynama ihtimali seni heyecanlandırıyor mu?
"Drogba ve Sneijder transferlerinden sonra Galatasaray'ın adı burada çok sıklıkla anılmaya başladı, herkes Galatasaray'ı tanıyor. Drogba ve Sneijder dünyaca ünlü isimler ve kaliteleri de ortada. Her futbolcu hem Drogba hem de Sneijder gibi isimler ile yan yana oynamak ister, bu durumdan gurur duyar. Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid karşısında çok iyi bir iş çıkarttılar ve bununla birlikte Fenerbahçe de bu sezon Avrupa'da yoluna iyi bir şekilde devam ediyor. Bu gelişmeler Türk futbolu ve bizim gibi dışarıda futbol hayatını sürdüren futbolcular için gurur verici."
"A MİLLİ TAKIM HAYALİM"
A Milli Takım hakkında neler söylemek istersin?
"Daha önce milli takımın hemen hemen tüm alt yaş kategorilerinde forma giydim ve milli takımdaki arkadaşlık ortamından da her zaman çok büyük keyif aldım. İleriki dönemde A Milli Takım'da da forma giymeyi çok istiyorum, milli forma benim ve ailemin gururu"
4-5 Milyon verirsek rahat bırakırlar Jem'i.Hem iyi bir alternatif olur bakarsınız 11'de de oynar bakalım hayırlısı.
Bahsedilen fiyatlar çok abartı bence de. Ama bunun salt nedeni de iki takımın çekişmesi değil. Alper ayarında başka oyuncular da çıkartabilse futbol sistemimiz ya da yabancı sınırlamasından yana olsam da yabancı sınırlaması kalksa ve Alper ayarında yabancılar alınabilse transfer ücretleri çok çok düşer haliyle. Fazla iyimserlik olacak ama Alper trasnferinde bu paraların ödenmesi yurtdışından alınacak oyuncular için ödenmesinden daha hayırlı diye de düşünülebilir.En azından bu transferde parayı alan takım akıllı bir şekilde kullanırsa ülke futboluna bir nebze de olsa katkısı olur. Bu fazla iyimser bir yaklaşım tabii.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...