Şampiyonlar Ligi 1. Eleme Turu İlk Ayak Maçı

Maça fırtına gibi başladık, Ferreyra rekor kırarak daha ilk dakika dolmadan bizi öne geçirdi. Sonrasında üstün oyunumuza devam ettik ve 10 dakika sonra Ferreyra bir gol daha yuvarladı.
Real Madrid yavaş yavaş atak yapmaya başlarken bu sefer Ferreyra asist yaptı ve Fernandes'in ayağından gelen golle durum 3 - 0 oldu.

33. Dakikada Ferreyra altı pasta kendine doğru gelen topa vurmak üzereyken Subotic çelme taktı ve hakem penaltı kararını verdi. Ben bir de kırmızı kart bekliyordum ama hakem elini cebine götürmedi. Ferreyra penaltıyı köşeye gönderdi ama Casillas muhteşem çıkardı.

İkinci yarı olduğunda oynama sırası Real Madrid'e gelmişti. Biz savunma anlayışımızı rakibimizin 4-2-3-1 taktiğine göre ayarlamıştık, Ronaldo ve Di Maria'ya beklerimi yapıştırmıştım. Bu strateji başarılı olmuş ve ilk yarıda gol yememiştik. Real Madrid birden 4-4-2'ye geçti ve geçer geçmez Modric bir tane yazdı. Bundan sonra deyimi yerindeyse Real Madrid kalemizi dövdü ve Ronaldo'nun attığı golle, avantaja dönüşebilecek bir skorla evine döndü.

İkinci maçta Santiago Bernabeu'da işimiz zor, özellikle yediğimiz 2 gol ve kaçan penaltı bizi turdan edebilir.