Meksika dalgası çok iyiydi.![]()
Meksika dalgası çok iyiydi.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Sezonun en iyi oyununu oynadık. Ruhun ne kadar önemli olduğunu herkes izliyor ve şahit oluyor.
FM Gazetesi
Muhteşem veda oldu. Süreyya 3'lü çektiriyor.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Yeni stadyumumuz hayırlı olur inşallah.
FM Gazetesi
Fenerbahçe maçından sonra oynadığımız 6 maçta takım o kadar kişiliksiz bir oyun oynamıştı ki.. Son üç haftadaki oyun ve istek keşke o haftalarda da olsaydı. Şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. İnönü'ye yakışır bir veda oldu.
Müthiş Futbol Müthiş Taraftar ve En Önemlisi MÜTHİŞ SON Elveda İNÖNÜ
Umarım yeni stadımız hayırlı olur, güzel günler bizi bekliyor.
Canım FEDA olsun sana !
şuan Saha Kaynıyor :d
Saha doldu taştı.![]()
Canım FEDA olsun sana !
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
'141 DESİBEL DÜNYA REKORU GUİNNES TÜRKİYE TEMSİLCİLERİNCE ONAYLANDI.''
Kaynak : NtvSpor (Güntekin Onay)
Beşiktaş'a, Beşiktaşlı'ya yakışır bir veda maçı oldu. Skor, futbol, taraftar şovu, maç öncesi, maç sonrası vs... Her yönüyle harika bir geceydi. Teşekkürler bugünü yaşatan herkese.
Güle güle Mabed'im. Yeni stadımız hayırlı olur inşallah!
Maçla ilgili tek kelime konuşmak istemiyorum. O küçücük yavrucağı o hale getirenlerin beter hale düşmeleri tek dileğim. İyi akşamlar herkese.
Olcay'ın son vuruşlardaki tekniği sene başından beri dikkatimi çekiyor. Bence kesinlikle ama kesinlikle Milli Takımımızda oynaması gerekiyor. Bu arada ligdeki gurbetçiler hep tuttu yahu![]()
Guiness'in sitesinde Galatasaray yazıyor. Belki Bjk taraftarı geçmiş olabilir ama Guiness'e geçmemiştir sadece.
Her neyse, bende bir Beşiktaşlı olarak isterim tabiki. Duyduklarımı söylüyorum sadece.
FM Gazetesi
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
hatıra diye stadı götürceklermiş nerdeysekulüp satıp kar etmeyi düşünüyordu belki birşey kalmamış
![]()
Güzel bir sonuçla veda edildi İnönü'ye.
O değil de yönetimin Rihanna konserinden dolayı koltukların sökülmemesi hususunda bir uyarısı var mıydı ben mi sallıyorum yoksa![]()
Vardı aslında, yayından önce söyledi spiker. Fikret Orman öyle bir uyarıda bulunmuş ancak...![]()
FM Gazetesi
Desibel rekoru bekliyordum maçtan önce, umarım doğrudur bu haber. Taraftar biraz daha uğraşsa kulüp yıkım için para harcamayacak o derece.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Fikret Orman Stadın Kapılarını Kapatma Talimatı Verdim Kapı Kalmadıki Dedi Görevliler![]()
10 dk dır gülüyorum![]()
Hhahahaaha![]()
Kapıyı da mı eve götürdünüz Allah'sızlar
Tebrikler Beşiktaş'a iyi bir galibiyet alıp,güzel şekilde veda ettiler İnönü'ye.
Edit:
Valla ceza gelecek gibi,ne kadar amaç olay çıkartmak olmasa da biliyorsunuz PFDK'yı...
Last edited by europeanconquer : 12.Mayıs.2013 at 10:33
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp