1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Şampiyonlar liginde man city ve juve

Default Şampiyonlar liginde man city ve juve

bu iki takım, açtığım 2 farklı kariyerde de her sene en aşağı yarı finaldeler. büyük çoğunlukla ya ikisi ya da ikisinden biri final oynuyor (istisnasız her sene) bu bende olan rastlantı mıdır ?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

City bende de finale çıkıp kupayı alıyor ama Juve'nin yarı finale çıktığı bile nadir oluyor. Abi sonuçta City'nin çok iyi bir kadrosu var ve her oyuna çok büyük transferlerle başlıyorlar. Benim FB kariyerimde Falcao ve Hamsik'i aldılar. Benim oyunumda neredeyse her sene Bayern, Barca ve Real yarı final oynuyor. Sana öyle denk gelmiş.

juventus'u bilmiyorum da city'in oralarda olması çok normal değil mi?
    himone'un dediği gibi finansal gücü sayesinde o kadrolarına + süper yıldızlar da alıyorlar...

tabi ki iyi takımlar fakat benim açtığım iki kariyerde de man city sürekli son 4 te fakat barça real de iyi kadrolara rağmen nadir son 4 te kalıyorlar şaşırdığım bi durum açıkçası

yıl 2023 man city uefa kupasında gruplarda arsenal manchester cıty ve manchester united bu 3lü ingiltere liginde dönusumlu 1. oluyor.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

mancester city eski serilerde de böyleydi galiba fm parayla başarının garanti olduğunu düşünüyo

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben en çok tottenhamdan çektim defoe ve bale nin yanına birde doumbia yı alıp iyice kontra atak takımı oluyorlardı

Mesaj Yetkileri