1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Melo - Riera olayı Galatasaray'ın iç meselesidir. Antremanda değil maçta olsa yine iç meseledir. Kimseye laf düşmez. Meireles - Sabri olayında size ne demek ve bunu derken bu olaya atıfta bulunmak savunma konusunda gösterilen çaresizliğin dışa vurumudur.

Gönderir, göndermez o Fenerbahçe'nin bileceği iş, bizi bağlayan TFF'nin vermesi gereken cezadır. Bence ceza falan gelmez o ayrı. Bununla birlikte şahsi düşüncem kırmızı kartı bile yoktu diye savunulan Meireles'in hiç bir zaman çok da masum bir oyuncu olmadığıdır. L'pool'da oynarken gol sonrası orta parmak sevinci var. Aykırı ve marjinal bir adam Meireles, buraya gelince de taraftarın sevgisi ile şımararak davranışlarında olan bozuklukları bir kademe arttırmış gibi duruyor. Fenerbahçe göndermez ama maliyeti var, takımda en çok eleştirilen bölge orta saha ve en iyi isimlerden biri Meireles olunca mümkün değil göndermeleri. Şu anda Fenerbahçe için en önemli şey başarı çünkü.
    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Gider TFF yi mi artık neresiyse oraya şikayet edersin. Derhal gönderilmeli falan sizi ilgilendiren bir konu değil. Adamı hastanelik etti diyoruz ama antremanda diyorsunuz ilkinde ahlak diyen bunda susuyor , cok ilginçsiniz gerçekten
    Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Gönderme işi sizi ilgilendiren bir konu değil. Gerekli yerlere başvurursun , ceza almasını sağlarsın ama ahlakla falan bu gönderilsin diyemezsin , dersin ben de önce kendi kapını temizle derim.

----

Kulüp zaten para cezasını verir. 7-8 M üzeri bir teklif gelirse satar da. Hatta İnler-Meireles takası çok iyi olur. bu tekliflerden kötü bir teklife zaten satılmaz , satılmamalı. 10 M bonservis verildi adama.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Gönderme işi sizi ilgilendiren bir konu değil. Gerekli yerlere başvurursun , ceza almasını sağlarsın ama ahlakla falan bu gönderilsin diyemezsin , dersin ben de önce kendi kapını temizle derim.

----

Kulüp zaten para cezasını verir. 7-8 M üzeri bir teklif gelirse satar da. Hatta İnler-Meireles takası çok iyi olur. bu tekliflerden kötü bir teklife zaten satılmaz , satılmamalı. 10 M bonservis verildi adama.
    Melo'nun Riera'yı dövmesi ahlaksızlık değil. Ahlak üzerinden değerlendirme yapanlara sizin işiniz değil diyebilirsin ama bu yaptığın kıyasta ciddi mantıksızlık var. Başka örnek versen daha iyi anlaşılırdın.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Melo'nun Riera'yı dövmesi ahlaksızlık değil. Ahlak üzerinden değerlendirme yapanlara sizin işiniz değil diyebilirsin ama bu yaptığın kıyasta ciddi mantıksızlık var. Başka örnek versen daha iyi anlaşılırdın.
    'ahlak' kavramına yüklediğimiz anlamlar farklı o halde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri