1 ile 30 arası toplam 143 sonuç

Konu: Deus'un Çocukları

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Eskisehirspor küme düşmüş Alperi hemen kap bence

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Eskisehirspor küme düşmüş Alperi hemen kap bence
    Eskişehirspor düştü, Gaziantepspor düştü, Elazğıspor düştü ama oyuncularına öyle uçuk fiyatlar biçiyorlar ki çocukcağızlar isyanda Alper, Cenk, Muhammet, Serdar,... hepsi satılık listesinde. Yalnız kalkıp da 8-10 milyon € veremem hiçbirine kusura bakmasınlar. Alper'i bir şekilde alıcam da istenen değer düşsün diye bekliyorum. Oyuncu da can atıyor Beşiktaş'a gelmeye

Sezona Süper Kupa ile süper bir başlangıç yaptık diyebilirim Türkiye Kupası'nı kazanan Orduspor'u maçın tamamına hükmederek 2-0 yendik ve sezonu kupayla açtık.

Çok boş bıraktım kariyeri, özür dileyerek kariyere devam ediyorum arkadaşlar. Isınma turlarıyla başlayalım.

Hazırlık döneminden memnunum, Gökhan Süzen hariç kaybımız olmadı, Gökhan da 2 hafta içinde iyileşip aramıza katılacaktır. Transfer konusunda son günler sakin geçecek gibi. Alper'i çok istiyorum ancak Eskişehirspor takasa yanaşmıyor, indirime gitmiyor. Çok aç gözlüler 7.75 milyon €'da diretiyorlar. Bende inadım, vermiyorum o parayı alma gücüm olmasına rağmen!

Gökhan Süzen ve Mino'yu gerektiğinde orta sahanın ortasında kullanıcam. Eksikliği bu şekilde gidericez inşallah. McGregor'un temsilcisi de canımız sıkmaya başladı... Sözleşme uzatalım diyorum, yanaşmıyor, o zaman oyuncuna takım bul diyorum tık yok... West Ham'dan başka talip yok, onlarda elini cebine atmıyor. Sinirim bozuldu, bedava da olsa göndericem, Cenk ve Sinan'la yola devam edicem.

Lige başlangıcı iyi yapmak isterdik, tutulacak tek ismi tutamadık en çok ona kızıyorum. Kendini vererek, daha istekli oynamalı her Beşiktaş forması giyen oyuncu.

Transferi kapattık demiştim ama sezon uzun, geçen sezon yeterinde çektim dert. Bu sene istemiyorum aynı stresi yaşamayı. Holosko'yu satılığa çıkardım. 1 maç atıp 3-5 maç yatan adam istemiyorum takımımda. Velez'den Allione ve Paderborn'dan Deniz Naki için girişimlerimiz var.

Holosko İngiltere'nin yolunu tuttu. 3.2 milyon €'ya Wolverhampton'a giti. Velez Allione için 4 milyon € istiyor ama 3.5'a bitiririm transferini.

Mesaj Yetkileri